Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Fényeskedjék: ROG Strix OLED XG32UCWMG monitor tesztje
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Projektor topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- 3D nyomtatás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
priti
addikt
Műxik a gyorsmentés, most már csak az nem tetszik, hogy a hullák motozásakor nemtom kitárazni a fegyvert és csak a töltényt lenyúlni, egy jobb gomb- kitáraz menüt dobhattak volna az átkutatásnál is, na mindegy, ezzel még együtt tudok élni.
Az sokkal inkább zavar, hogy nem csak nekem van felszerelve a gránátvető a puskára LOL
Meg lehetnének a zónában hivatásos kereskedők, mint a falloutban, ...az milyen király volt, szarásig voltak tölténnyel meg fegyverekkel és mikor már combosabb volt a karaktered simán leszedted a könnyű kis őrségét (4-5 ember) aztán kiraboltad,nem voltál arra kényszerülve, hogy olyan fegyvert használj , amihez stimmel az ellenség skulója, különben kifogysz A mesterséges inteligencica egész jó, csak a ''védj meg'' küldetések során vannak gondok , a hülyélye előre megy a kispityujával, amíg én a táskámban turkálok, aztán mire fegyvert váltok szarrálövik és a küldetést már buktam is... na sebaj, majd másodszor odafigyelek ezekre is.
Ja meg az övet mé nem lehet fejleszteni, hogy több képződményt tudj használni? ...ez kibacás, állandóan szarásig vagyok cuccal és nincs hová tenni a kitartást növelő képződményeket
Új hozzászólás Aktív témák
- Ingatlanos topic!
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- iPhone topik
- Tőzsde és gazdaság
- Építő/felújító topik
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- További aktív témák...
- Eladó LG OLED42C31LA 120Hz (garanciális, hibátlan állapotban)
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- Lenovo ThinkPad P1 G2 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon E-2276M 32/1TB QUADRO T2000 4GB FHD
- Dell OptiPlex 3050 számítógép (I3/8gb/240SSD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3292
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest