Hirdetés
-
PROHARDVER!
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laris2
senior tag
válasz
SaGa59 #14938 üzenetére
Mielőtt elkezdtem volna fordítani a játékot, utána néztem mégis milyen játék ez, a Golden Ball. Akkor olvastam erről valamelyik fórumban. Ha megtalálom, jelezni fogom. Pár szót a durva szavakról, én nem érzem magam fordítónak, csak úgy gondoltam valamit leteszek én is az asztalra. Szóval nem hagytam félbe ezek miatt mondatokat, csupán más szavakkal helyettesítettem őket. Nekem nagyon bejön a fosztogatók beszéde, de ez egyáltalán nem jön le szövegben sem angolul, sem oroszul max tesó meg hasonló egyszerű szavak, vagyis hiányolom a vagány beszédet a játékból. A játék szövege kevés szókincsel rendelkezik túlságosan a történetre koncentrálódik, ködösítve a lényeget, hogy legyen csattanója a játéknak, de ez így rendben is van.
Új hozzászólás Aktív témák
- iMac 27" ( 2017 ) Core i7 1TB SSD 16Gb
- Eladó iPad Pro 11" (3. generáció) Wi-Fi + Cellular, 128GB + Apple Pencil 2 + tok + üvegfólia
- BONTATLAN GARANCIÁLIS APPLE IPHONE 17 PRO ÉS PRO MAX SZÉRIA
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3080 10GB OC - Garancia - Wellness done
- Honor Magic5 Pro 12/512gb, Zöld, 13 hónap garanciával, eladó!
- Szinte új (6 órás) Crucial 240GB SSD eladó
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2025, 100% akkumulátor
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest