Hirdetés
-
PROHARDVER!
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SaGa59
őstag
válasz
shield #14317 üzenetére
Sajnos a játék elmarad. A melóhelyemen is nagy a nyomás (amikor belekezdtem a magyarításokba, fordításokba, jóval lazább munkakörben voltam, mint most, bár nagyjából ugyanezt csináltam, csak kevesebb felelősséggel, több „rutinmunkával”), három párhuzamos, nem kis projekten dolgozom a normál üzemeltetés mellett, az is eléggé fárasztó. Ha egy nap kettőnél több meetingem van, főleg, ha angolul, aznap estére végem, legfeljebb ha olyasmivel tudok foglalkozni, aminél nem kell gondolkodni. A sztalker nem ilyen, minden lépés számít…
Ha lesz időm meg energiám, a Dacolva a halállal második részét vinném tovább, a fordítást folytatva (ha addig valaki át nem veszi). Abban, annak idején játék közben is elakadtam, a már magyarított részen egyszerűen nem tudtam túljutni, mert vagy a zsoldosok csináltak ki, vagy belegyalogoltam valami anomáliába (és abban ezek tényleg halálosak, nem lehet csak úgy kiugrálni belőlük), vagy felzabált egy a nádasban kódorgó vérszívó. Egyszerűen mehettem bármerre, az a dög a nyomora akadt és elkapott.
Már csak emiatt is érdemes lenne foglalkozni vele, van benne kihívás rendesen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen légkondit a lakásba?
- 3D nyomtatás
- GTA V
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Call of Duty: Black Ops 7 - Előzetest kapott a többjátékos mód
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- Eladó ASUS ROG Strix XG27ACS-W 180hz Fast IPS Monitor
- Eladó LG OLED42C31LA 120Hz (garanciális, hibátlan állapotban)
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- Lenovo ThinkPad P1 G2 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon E-2276M 32/1TB QUADRO T2000 4GB FHD
- Dell OptiPlex 3050 számítógép (I3/8gb/240SSD)
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- ÚJ AKKU!!! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3397, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest