- Melyik tápegységet vegyem?
- Gépösszerakó topik kezdőknek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Új, Prime szériás ház jelent meg az ASUS kínálatában
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sensut
őstag
válasz
SaGa59 #13240 üzenetére
Amikor azt mondta "Jantar tó", akkor én az Ó-Jantarra gondoltam, mivel az inkább hasonlít egy kiapadt tóra a hajóroncsok miatt. Ez az újabb Jantar is egy tó volt, ami kiszáradt, de a két pálya lényegében ugyanaz a pálya, csak az Ó-Jantar az eredeti modellezés, amit később a SOC készítői lecseréltek a mai kisebb Jantarra, így az Ó-Jantar a Lost Alphába került "Jantarként".
Megtaláltam a teherautót és kimenekítettem a CNPP2-re, de... nem lövöm le a poént
A játék annyira beindult, hogy képtelen vagyok abbahagyni. Nagyon f@sza, izgalmas, fordulatos. Most már a III. rész közepén tartok, de muszáj abbahagynom mert meló van
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged