Hirdetés
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Ettől lesz más a tévézés? Teszten a OneTV SoundBox
- LG LCD és LED TV-k
- Amazon Fire TV stick/box
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sensut
őstag
Én a mod hivatalos oldaláról töltöttem volt le az alapcsomagot (4 részben) és hozzá az 1.3003 -javítást. A fi csoport oldaláról pedig a magyarítást. Még használtam egy patchet, amit egy fórumon találtam volt, de átszerkesztettem magamnak, mert voltak benne hibák. Ezzel is simán befejeztem legutóbb a játékot, apróbb javításokat és tunningokat tartalmaz. Egyéb semmi nem volt nálam. Viszont az alapcsomag (a telepítő) tartalmaz különféle egyedi DirectX 9-et, Visual C++ -t és még nem tudom miket, ami nélkül a játék nem indul el! Ezek eltérnek a szokásos Stalker kellékektől, és lehet, hogy nálad e miatt nem indul a játék. Ha buherált verziót használsz, lehet, hogy az nem hozza magával ezeket a programocskákat. Az eredeti telepítő automatikusan telepíti ezeket a programokat. Még megnézheted a log fájlt, a végén szokott lenni a hibát okozó kód. Ez a fájl a mentések mellett van egy mappában.
Új hozzászólás Aktív témák

- Lenovo ThinkPad P15s Gen2 i7-11850H, 16RAM/512SSD/NVIDIA T500/FULLHD IPS, üzleti mobil munkaállomás
- Lenovo Thinkpad T450S, 14" HD+ kijelző, I5-5200U CPU, 12GB DDR3, 128GB SSD, W11, Számla, 1 év ga
- Slot1 alaplap Pentium III processzorral, rammal
- ASUS TUF Z390-PLUS GAMING Eladó!
- Akciós áron, Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 - 16GB RAM, 512GB SSD, érintőkijelző, Yoga funkció, Toll
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W11 I HDMI I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L580 - i5-8350U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Fitbit Versa 4 okos óra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone Xs Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3537, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest