Új hozzászólás Aktív témák
-
M@trixfan
addikt
Én mostmár csak azt nem értem teljesen, hogy a kihagyott pályaelemek leszenk kiegészítve a hiányos részekkel és történeti szállal, vagy csak nagy vonalakban hasonlítanak a pályák mint koncepciók? Mondjuk akárhogy is van nálam az év játéka lesz ha kijön végre.
-
M@trixfan
addikt
A Lost Alpha trailer kapcsán merült fel bennem:
"A SoC-ban 18 pálya volt, a Lost Alphában 30 pálya van, és azok 90%-a nem volt az eddigi stalker játékokban benne"
Ennyire meg lett nyírva Stalker mire kiadták? Ez alapján a pályák 60%-a ki lett véve, elég meredek. -
dezowave
csendes tag
A videóhoz postoltam imént:
http://gamepod.hu/tema/re_s_t_a_l_k_e_r_lost_alpha_trailer/hsz_47-47.html
PeL, bocs, nem vettem észre, amikor kérdeztél a fordítással kapcsolatban, de most arra is reagáltam, a 46-os postban!
üdv mindenkinek!
-
Szivároghatnának már az infomorzsák
-
Misi 007
őstag
válasz
Physicist03 #334 üzenetére
Attól hogy magyar még nem egyenlő azzal hogy magyar feliratos lesz a játék is.
A Priboi Story se volt magyar... -
Dhampir
félisten
válasz
capulet75 #335 üzenetére
Egyszerűbb lesz Windowson futtatni, mint Linuxon, ahol a COP-ot megoldottam úgy-ahogy, de a Clear Sky már nem ment a másolásvédelem miatt (eredeti lemezről).
Persze, ha Linuxra is elkészülne, akkor nem kellene Windowst használni hozzá. Dual-boot a legegyszerűbb megoldás, bár ha már fent van a Windows, akkor lényegében nincsen szükségem rá, csupán a Vistát váltottam ki vele. -
PeL
addikt
Nem hiszem mert Dez0 nem reagált semmit arra mikor felajánlottam a segítségemet, referenciának nem tudom mennyire lenne jó az SGM mod amit magyarítottam / magyarítottunk, vagy lehet már megvan a csapat a magyarításhoz is. Pedig egy ilyen volumenű projectben szívesen részt vennék
-
-
capulet75
addikt
Írták h jelenleg nincs magyarítva a játék.
Dhampir: mihez is kell neked a vista???
-
Physicist03
senior tag
-
Misi 007
őstag
Én meg azt remélem hogy lesz aki magyar feliratot pakol majd alá!
-
Dhampir
félisten
válasz
Physicist03 #329 üzenetére
+1
Oroszul vagy ukránul lenne az igazi.
-
PeL
addikt
válasz
Physicist03 #329 üzenetére
Engem nem zavar az angol, legalább értem mit motyognak
-
PeL
addikt
-
Dhampir
félisten
válasz
M@trixfan #325 üzenetére
Értelek.
Gondolkodó ember megfelelő célra megfelelő hardvert és szoftvert használ. Dönteni kell, pénzért mindent megkaphatsz (kivéve a tiszta szeretetet).
A Wine egy Windows környezetet épít ki, de ennek bővebben utána tudsz olvasni a Neten, most nem taglalom.
A Winetricks alkalmazással telepítettem fel a .dll fájlokat és a .Net keretrendszert mellé, és még sokféle beállítási lehetőség maradt, amivel nem kísérleteztem eleddig.Az Amnesia The Dark Descent linuxos változata gyors és gyönyörű volt. Ezenkívül meglepődtem azon, hogy már Linuxos Steam is létezik.
De hogy ne offoljuk mán végig ezt a gyönyörű fórumszálat, inkább ezért gondolkodjunk ideillő módon; Te fogod anyagiakkal is támogatni a Lost Alpha kiadását? Mert akkor kapjuk a legjobb optimalizációt, ha hozzájárulásunkkal támogatjuk egy szoftver fejlesztését.
-
M@trixfan
addikt
Játszani játszol, de az tuti, hogy nem fut olyan gyorsan vagy ugyanolyan "feature set"-tel a motor mint natívan Windows alatt. Ha OpenGL wrapper van akkor az már alapból nem jó, a DirectX könyvtárakat meg nem tudom milyen módon implementálja a wine, vagy mittudomén mi. Félre ne érts, nem akarom én neked megmondani mit csinálj, csak szeretném ha a legoptimálisabb játékélményed lenne. Go Linux, meg minden, de pl. én sem játszom Mac-en, pedig nagyságrendekkel több natív AAA játék van mint Linux alá. Ráadásul teljesítmény szempontból ahogy a Mac-es, úgy a Linux-szos driverek fasorban sincsenek a Windows-hoz képest.
-
Physicist03
senior tag
Húúú jó rég jártam erre. Épp most jutott eszembe, hogy valami nagyobb videó volt beígérve januárra, de hát sajnálattal látom, hogy semmi nincs
Vagy csak nem linkelte senki?
Szerk.: Bár még holnap is január van, lehet holnap jön
-
Dhampir
félisten
válasz
M@trixfan #322 üzenetére
Tök egyszerű pedig.
Nem értem a kérdésedet, mert ugyanúgy játszok a Call of Pripyattal Linuxon, mint Windowson, talán még jobb is.
Azon mosolygok, hogy mennyien szenvednek fuser-munkában készült modok futtatásával Windowson, hát Linuxon sem nehezebb megbarkácsolni, sőt(!) még barkácsolni sem nagyon kell némely esetben.
-
Dhampir
félisten
Én Ubuntu alatt próbálom majd futtatni. A COP-ot sikerült, a CS-t még csak tervezem, a SOC-ot nem próbáltam.
-
-
dezowave
csendes tag
készült egy interjú a pcgurun velünk, itt olvashatjátok:
lost alpha pcguru interjú[link] -
capulet75
addikt
válasz
westcoastog #311 üzenetére
Annyi.
-
dezowave
csendes tag
Amúgy rég jártam erre, boldog új évet kívánok mindenkinek!
A nívea szerelmeseinek ajánlom figyelmébe:
[link]nívea tesztEgyik modellezőnk készítette, még tesztelés alatt, majd extraként lesz elérhető a játékban.
-
dezowave
csendes tag
válasz
Physicist03 #304 üzenetére
hírek mindig vannak, bár nem egetrengetőek, viszont nekünk nincs most sok időnk fórumokra postolgatni, érdemes a moddb-s oldalunkat figyelni, tömérdek kép és infó található ott, ami innen a fórumról lemaradt.
-
bunfi
őstag
Abszolút nem ide tartozik, de legalább el lehet rajta csámcsogni, hogy a clearsky2.net miért a Bethesda oldalára irányít át.
-
Physicist03
senior tag
Azért valami kis hírmorzsákkal megdobhatnának néha minket...
-
capulet75
addikt
válasz
marked one94 #302 üzenetére
Talán ha lesz: Sims The Zone
Valentin nap a bárban! Sidorovich partnerkereső szolgálat. Öltözz divatosan sztalker!
-
capulet75
addikt
válasz
marked one94 #300 üzenetére
Akkor itt egy hír: a Lost Alphában sem lesznek női stalkerek. Az S2 kapcsán felröppent olyan infó,mely szerint a világ szerves részévé teszik a nőket, sajnálatosan ez kimarad az LA-ből. ( De majd a modderek megmoddolják a modot. )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1 humoros
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen TV-t vegyek?
- Spórolós topik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- Latitude 5450 27% 14" FHD IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vibill gar
- Új Steelseries Arctis Nova 4 Wireless gamer fejhallgató 1 év garanciával
- Urmet Dialog PA3120 180 wattos digitális erősítő 1 év garanciával
- Lenovo Thinkpad USB-C dokkoló
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest