Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmiki20
senior tag
válasz
Superman
üzenetére
Én ebben a percben fejeztem be a játékot. Utolsó pálya: nálam nem jelentkezett a sugárfertőzés (Limanszk óta egyetlen egy injekciót se használtam el). Vintarral vittem végig a játékot, egy monolit 2-3 golyó (kicsi a fejük
) közepes nehézségi szinten. Utolsó pályán ~15 ellen jött, aztán már Strelak elektromos védelmét kellett szétkapnom, ami elég gyorsan ment, utána 1-2 másodperces videóbejátszás következett, majd teljes sötétség, aztán bejött a kép, hogy végigvittem a játékot. Nem tudom, hogy tényleg ez a vége, vagy itt is vannak alternatív befejezések 
-
muxi-muxi
senior tag
válasz
Superman
üzenetére
"Ez remek fegyver, a baj csak az, hogy sehol sincs hozzá lőszer." Dehogynem. Kettőszáz darab, az Agropromban, az egyik fán. Ott, ahol a SoC-ban le kellett menni a föld alá, arrafelé van egy fa, a kerítés mellett. A kerítés melletti épületből két cső megy a kerítés felé, az egyik pont a fához tart, amin van a lőszeres hátizsák.
Új hozzászólás Aktív témák

- PlayStation 5
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- LEGO klub
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Melyik tápegységet vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Assetto Corsa Rally
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Lightyear - befektetési app
- További aktív témák...
- Huawei Freebuds 6 fülhallgató
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- HP ProBook 650 G8 Intel i5-1145G7 15GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818, 100% Akksi
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) közepes nehézségi szinten. Utolsó pályán ~15 ellen jött, aztán már Strelak elektromos védelmét kellett szétkapnom, ami elég gyorsan ment, utána 1-2 másodperces videóbejátszás következett, majd teljes sötétség, aztán bejött a kép, hogy végigvittem a játékot. Nem tudom, hogy tényleg ez a vége, vagy itt is vannak alternatív befejezések