- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ASUS blog: TUF A14 notebook, a mini játékgép
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Dell asztali gépek
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
Hi!
2 hónap után végre kaptam másik VGA-t, és tudok játszani. 1 kérdés: 1.5.0.7 v. 1.5.0.8 patch-csel mennyire bugzik még a játék? Van már értelme folytatnom?Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
katt777
félisten
válasz $p@rr0w #2199 üzenetére
Nem lett rosszul, éppen ez a lényeg. Csak gondolt egyet, hogy ő most meghal. Egyébként mivel ez már a 2. Sapphire karim, amely ezt csinálja, erős a gyanúm, hogy be van szépen építve valami a Sapphire cuccaiba, amely gar. lejártával automatikusan deaktiválja a VGA-t, csak a hibás példányoknál ez előbb következik be. Ilyet eddig csak vinyóknál figyeltem meg.
Milyen loot-ot? Hát fasza hűtést. Azóta 5-10°C-kal hűvösebb minden a gépemben, már meg sem merem fogni, olyan hideg.
[ Szerkesztve ]
Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
katt777
félisten
Most töröltem le a búba, mert meguntam a kilépegetéseit (egyébiránt nem érdekelnek a NoDVDfix-ek ilyetén gyengeségei, mert egyrészt megvédik a gépemet és a lemezeimet, másrészt meg sz.rok minden internetet igénylő programra ). Talán egy újabb Catalyst majd orvosolja, viszont az már megint csak nem érdekel, a szemét az szemét.
Viszont megy DX10.1-ben a CS végre, úgyhogy FC2 és ez lesz. Bár az érdekes, hogy a DX10.1-et lehet engedélyezni (AA gyorsítás), de a DX10.1 felületeket (vagy mit) meg nem, az elérhetetlen.Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
-
katt777
félisten
Értem én: tehát az XP-ben nincs shader model 4.0 grafikus chip.
Egyébként éppen azt mondtam én is, hogy nem működik, szóval nem nagyon tévedtem.
Másrészt viszont tartom, hogy mivel 2 windows-ról van szó, nyilvánvalóan az XP-be is be lehet építeni a DX10-et. Nem véletlenül nem adják ki a kódot, "vegyé' paraszt Vistát!" - felkiáltással. (És dobd ki az összes drága pénzen megvásárolt XP-s programodat is a Win98-asok meg a DOS-osok után, mert jó részük nem fut. És ezért nem kapsz kártérítést bill bácsitól.)pilóta: Miért nem nézed meg gameburnworld-ön vagy gamecopyworld-ön? Én sem teszem tönkre sem a lemezeimet, sem a meghajtómat, de még inkább rühellem, ha olyan programokat (starforce és társaik) kényszerítenek a gépemre, amelyekre semmi szükségem, mert nekem csak kárt okoznak.
DerStauner: Francokat.
-
katt777
félisten
Én is csak akkor játszom, ha megfog. De akkor már legyen szép. Az általad említed játékok engem abszolut nem érdekelnek, de pl. egy NOLF1-et bármikor szívesen újra játszom. A telefonomon meg még DOOM RPG is van. Én a legszabadabb játéknak az Obliviont találtam.
DX-szel, már bocs, de hülyeséget mondtál, mert én 2 windows-ról beszéltem, amelyek közül a régebbiben csak azért nincs DX10, mert billgéc úgy akarja. Linux nem "játszik". De amúgy meg lehetne csinálni (lásd alább), mert a hardver akkor is ua.
rétisün: Fogadjunk, hogy ha a ms kiadná a kódot, pár hónapon belül lenne DX10 XP-re is.
M@trixfan: Igen.
[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
válasz rétisün #2151 üzenetére
XP-re is át lehet ültetni (hiszen a hardver ua.), nézz utána, ALKY és KS project ezen dolgozik. Csak hiába elérhető pár feature, ha lényegében még mindig nem működik a dolog.
virkir: Te nem olvasol? Nem a csilivili látvány érdekel, hanem hogy DX9-ben egyszerűen nincsenek benne dolgok a grafikában. FC2-t meg éppen azért tolom DX9-ben, mert ott meg DX10--ben hiányos a grafika. Amúgy a VGA-mnak nem gond a csili-vili megjelenítés, de azért is ruháztam bele, hogy ne lényegében fél játékokat vegyek (azaz hiába modernek, ha 1-2 évvel ezelőtti grafikával kell tolni a gyenge hardver miatt).
proci985: Hát, én gyönyörködni csak is Cyrodiil-be megyek (Oblivion), az összes DX10-es játék bekaphatja, amit az tud a grafikai modokkal. Letöltöttem a másik 1.5.0.7-es patch-et, hátha azzal elindul. De igazából nem reménykedem az 1.5.0.8-ig. Amúgy olvasom a VGA-m topicjában, hogy amúgy is bajok vannak a 4xxx ATI-k megjelenítésével, főleg árnyékok terén.
[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
Na, kijött az új ATI driver, ugyanúgy szarrá fagyott a program a shader-ek betöltésénél, szóval ez már a CS-os fiúk sara, az tuti.
XP-re feltettem a DX10-et, frankón beállítok mindent, természetesen restart, hurrá, DX10, erre mit látok? Élelmosás semmi (mind DX9-ben), álcahálók nincsenek (mint DX9-ben), ami után már a DX10 effektek működésében sem hiszek, azaz semmi haszna az XP-s DX10-nek! Na, én töröltem a szarba az egész CS-t. Esetleg még az 1.5.0.8-as patch-csel teszek egy próbát, de ennyi nyűglődést nem ér meg az egész, hiszen a patchre nyilván szükség van, DX9-ben meg hiányos a grafika (nV karikon érdekes mód nem), szóval élvezhetetlen a játék. Hű, de jó, hogy csak kölcsönbe kaptam (haverom röhög rajtam, hogy ő majd a végleges patch-csel játszik, én meg röhögök rajta, hogy úgysem lesz olyan), és nem b.sztam ki pénzt rá! (Csak egy újabb átverés lett volna.)Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
katt777
félisten
válasz - = Zk = - #2112 üzenetére
Akkor máris van 2, nem?
[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
De a növények nincsenek ott. De mintha nálam ennyi se lenne, ezt meg kell néznem, mert alulról lestem, kívülről befelé sétálva. Azért ha más VGA-kon (pl. 3870) megy, nem feltétlenül csak patch probléma, szerintem a CS-os fiúk, és az ATI-sok is "javították" a maguk dolgait, aztán ez lett a vége.
[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
Hát már írtam párszor, de nézd csak meg ott az első pályán: DX10-ben álcaháló van a fejed felett, DX9-ben meg a puszta váz. 1.5.0.6-ot letöröltem, és nyilván hibás, ha van 1.5.0.7-es (meg ugye állítólag DX10.1 támogatás, ami nálad persze nem játszik). 1 héten belül lesz új ATI driver, majd megnézem azzal.
-
katt777
félisten
válasz proci985 #2079 üzenetére
Amíg 3870-en megy a program, de még 4850-en is, addig pedig de, az ATI-nak. Meg persze a CS íróinak is, mert illene minden hardveren működőképesre megírni a programot. De hát már rég írtam, hogy az oroszok a felhasználókat tekintik béta-tesztereknek. "Javította" az ATI a drivert, ők meg a programjukat, az eredmény meg a működésképtelenség. Nyilvánvalóan a DX10-es feature-ök "javítása'" okozza a problémát, amiben mindkét csapat vastagon benne van.
De a novemberi driver-t még megvárom, aztán megy a szemétbe a "játék".Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
katt777
félisten
válasz remington2 #2076 üzenetére
Na, nem is kell ide cheatbook...
-
katt777
félisten
Feltettem újra mindent pucolás után, totál ua. shader-ek töltésénél kifagy. De kizárólag DX10-ben, DX9-ben (ahol ugye nincs DX10 és .1 javítás) még élelmosással is tökéletesen megy. Csak akkor mi a f.sznak a DX10.2, meg a nagy duma? Adtak a szarnak egy terebélyes pofont. Mindenesetre ha egyszer átruccanok a mezőgazdaságba, és trágyát akarok majd gyártatni, csakis a Catalyst és a STALKER programozóit bízom meg vele, közösen! Maradtam volna a 3870-nél... Így meg várhatok a következő ATI driverre. Komolyan mondom, egyre szimpibb az nV.
[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
válasz horvathkrisz #1494 üzenetére
Nálam rendben van.
konas: Még ott kell lennie az 1. hsz-ban.
[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
Van valakinek magyar változat? Az melyik verzió?
-
katt777
félisten
Mindenesetre aki a fejlövést akarja gyakorolni, ÜS1-2-t javaslom gyakorlásnak (muszáj benne és díjazza is). Lassan már nem is tudok máshova lőni, még karabéllyal sem.
-
katt777
félisten
Ez csak az olvasottság hiánya. Olvass sok, rendszerváltás előtt kiadott könyvet, mert azóta sok olyan megjelent, amelynek láttán meg egy báránylelkű, nem kitűnő nyelvtudású olvasó is agresszívebb lesz, mint mi egy rövid CS-próbálkozás után.
-
katt777
félisten
válasz remington2 #1428 üzenetére
Nocsak, újabb bugokra vágysz?
-
katt777
félisten
válasz mert_csokis #1410 üzenetére
Sajna én sem tudom már, hol találtam, azért tettem föl, és linkeltem be 1. hsz-ba, máskülönben az eredeti lelőhelyét küldtem volna. Nálam semmi problémát nem okozott.
zsák: Mondtam, hogy még az elején vagyok. Egy darabig hanyagolom az ÜS2 kevéért.
[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
Miért mondaná meg, hol a fejlesztés? Nem szájbarágós játék ez, neked kell megtalálnod. Én eddig csupán egyet nem találok, igaz, nem is sokat játszottam még vele. Egyszerűen beszélni kell az emberekkel, és bejárni a terepet.
Azt mondod, nincs pénz, mégis bő 23k rubelt vettek el tőled? Én kerestem csak az elején 12k-t, felfejlesztettem 3 fegyvert és a ruhámat az elérhető maxra, és még marad pénzem bőven. Később persze lehet, hogy másképp lesz, majd meglátom.Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
katt777
félisten
Aki meg ismeri a shoti-t, az tudja, hogy gyakorlatilag 40-50m-en túl már sebzést sem okoz, és csak közelről halálos. Fejlövést még onnan is nehéz elérni vele, mivelhogy nem erre találták ki, hanem maximális roncsolásra (ezért is a legjobb közelharchoz, már ha az újratöltés nem okoz gondot).
Az "utánad kanyarodó" gránátok meg azért érdekesek, mert ha a dobás után változtatsz irányt, és mégis telibe kap, azt honnan tudta előre az ellen? Más játéknál ilyenkor korlátozott a sérülés.[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
Ha jót akartok játszani: Ingyenesen letölthetővé tették egyik kedvenc játékomat, a The Suffering-et!
szilva01: De, tetszik, csak bugzik, mint állat. Olvasd a topicot.
[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
válasz Fisbaan #1381 üzenetére
Hát, akkor Oblivion jobb. Kiírja, hogy bizonyos részek nem töltődnek be a mentésből, és már játszhatsz is. Persze azzal is jártam úgy, hogy több szinttel előbbről kellett újra játszanom.
Amúgy nem értem, totál mazochista ez a topic. Mindenki panaszkodik, hol milyen szar, de azért csak toljátok. Én egyelőre majd csak az ÜS2 után fogok szívni, addig talán javítanak még rajta. Annyi jó játék van! Csak sokat nem reklámoznak.szilva01: Jobb is ez így, hidd el.
[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
válasz VinoRosso #1379 üzenetére
Költői kérdés volt. Ezzel most jól érzem magam, aztán majd lesz energiám a Clear Sky-jal küzdeni.
Fisbaan: Próbálj meg egy régebbi mentéstől újraindulni, illetve hanyagold a modokat, azok ált. szarok. Egyébként ÜS2 meg 2990Ft a Tescoban, és egy remek, jószerivel bugmentes, élvezetes, szintén orosz játék, magyar felirattal.
[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
válasz Silenzio #1369 üzenetére
Ott figyel az adatlapomon. Folyamatosan bővítem, ahogy haladok előre. Ahogy nézem, a Warhead, és a Crysis egy darabig most mellőzve lesz.
VinoRosso: 1. részt sem toltad? Nagyon jó kis game. A fejlesztő: Burut. Orosz. És jó! Na, nem offolok, ha meglesz a cikk, akkor majd megy logoutra, és lehet topicolni.
De csak pár apróság: a fejlövéstől az ellenfél meghal (már ha lelőttük előtte a sisakját), az ellenségek övéről lelőhetők a gránátok, kezükből kilőhető a fegyver, stb. Mellette, mint már mondtam, fejleszthetjük magunkat, van időlassító képességünk még az 1. részből, amit aztán leloptak a Timeshiftben (bár ez sztem jobb), stb.
[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
Skacok, én feltettem az Übersoldier 2-t, és azt kell mondjam, remek játék. Kissé elavult grafika (1. rész), de remek hangulat, valódi, reaktív AI (nem pedig csalás), semmi grafikai vagy más bug, normál szinten normális a sérülés (én és az ellenségek is), fejleszthető képességek. Beszámoló majd bővül a honlapomon erről is.
-
katt777
félisten
Én is próbáltam ruha nélkül, de akkor fel kéne tolni a fűtést, szóval max kánikulában.
Mondtam már, hogy az FAR manager. És ne tudd meg, mennyien használják még ma is. A pénzt meg előbb meg kell keresni, hogy a folytatásban majd legyen jobb cucc.[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
-
katt777
félisten
Mi hír a javítócsomagról?
-
-
katt777
félisten
válasz remington2 #1314 üzenetére
Mert a 30-as években olyannak képzelték a sci-fikben a 60-as éveket. Részemről átvágtam a gordiuszi csomót. De 60-as évekbeli amcsi filmeket, reklámokat nézve én inkább az 50-60-as évekre tippelnék akkor is, inkább a zene régi. De hát a víz alá vonulva nem hallhattak Elvisről és a többiekről...
-
katt777
félisten
válasz feka007 #1309 üzenetére
Én 1.0003-assal végeztem SoC-ben, mindössze 1 buggal találkoztam, pedig igyekeztem mindenfelé menni, minden küldetést megcsinálni, jó párat többX is. Az északon, a bázis előtt kiirtandó kutyák nem irtódtak ki 2-odjára, miután mindet kiirtottam.
-
-
katt777
félisten
válasz MasterDeeJay #1300 üzenetére
Megnéztem a "tényleg fullos" beállításokat a végén, de sztem azok sem fullosak, nyilván ezért nem raktak be képet a beállításokról és a játékokról. Mert a 4850 nem gyorsabb ennyivel a 3870-től. És persze régi karikat sem raktak be valamiért...
Azért, ha megnézed a képmentéseimet a toronyból, nagyon nem rossz ám a max látótáv! Vagy amikor éjjel bóklászom a sötét vadonban, és qrwa messziről is látom, merre égnek a táboraink tüzei, a távoli villámlások meg még jobbak. Szóval szerintem a hangulathoz minimum a max látótáv. Inkább mást veszek lejjebb kicsit, pl AA egyáltalán nem feltűnő, ha csak a felén van, nagyon jól kezeli a játék. Oblivionban lazán kiszúrja az ember a 4xAA-t vs. 8xAA.[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
Na, Guru3D kezd a többi oldalhoz süllyedni manipulált tesztek tekintetében. Íme, így csalták el a beállításokat, hogy jól fusson "full"-ban a CS. (És ami még nem látszik a képernyőn...
-
katt777
félisten
válasz VinoRosso #1285 üzenetére
Van sztorijuk és hangulatuk. Persze az egyéni ízlés kérdése, mi fogja meg az embert. Na, a CoD4 meg az Airborne az szén ciki, bár utóbbihoz képest az előbbi már nem is annyira.
UT-ekben jóval több van, mint a bot-okra vadászás, az már más kérdés, hogy irreálisan gyorsak a gépi ellenfelek, ráadásul rendesen csal is a játék a saját javára. Igazából, és ezt elfelejtettem, talán a Dark Messiah az egyik legjobb FPS, amellett én AvP-ket, NOLF-okat, és az első 2 SoF-t kedvelem (és a Republic Com. is tetszett), de ez megint kinek a paplan.Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
katt777
félisten
-
katt777
félisten
válasz remington2 #1268 üzenetére
Mások meg elvannak Oblivion-nal évek óta... Ott tényleg szabadság van, és a bug is ritka. Sajna, a jelek szerint CS-ban a játékosok fantáziája nagyságrendekkel meghaladja a programozók elmebeli képességeit.
[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
Én ezt anno Crysisban játszottam el, az öbölben. Jobbra föl, snipert kilő, onnan levadásztam mindenkit a kis szigeten, aztán be és tovább, de addigra nyoma veszett minden ütegnek, folyton találgathattam (rengeteg visszatöltés!), pontosan hol robbantsak, hogy elpusztuljanak a nem is létező ütegek. Na, akkor nagyon berágtam arra a játékra.
-
katt777
félisten
válasz proci985 #1209 üzenetére
Á, 6-os, ezt az alapjátékban is kihagytam... Mondjuk kis figyeléssel (levelek), és a detektorra füleléssel így is elkerültem őket eddig.
ownz: Futok én meg dodge-olok, de mintha nyomkövető töltényeik lennének. Mint a viccben, amikor faszikám mindegy, merre fut, a fa úgyis rádől.
-
katt777
félisten
Van mááásik? Engem anno mintha csak vittek volna oda, de még nem tartok ott most, hogy csak bóklászom az ingoványban. Valahogy ki kéne csinálni a banditákat ÉK-en a géptelep fölött és a falunál, de egy kolléga sem jár arra. A "támadás" parancsnak meg sok értelmét még nem találtam, bár 1x mintha jött volna 2 segítő, csak nem biztos, hogy arra. Totál ácsorog mindenki. Vagy csak én vagyok olyan hülye, hogy éjjel mászkálok körbe-körbe? Pedig kutyusok sincsenek ilyenkor.
Ja, a zaporozsecet hiába járogatom körül, semmit nem látok ott csomagügyileg.Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
katt777
félisten
válasz thenew0ne #1200 üzenetére
Isten hozott a klubban! Ez a bug szinte mindenkinél előfordul, nálam a géptelem maradt úgy.
Töltényre nem tudok mit mondani, én mindenkit kinyírtam (a sajátjaimat csak hagytam ), mindenkitől mindent összeszedtem, és amikor ilyen cuccolós feladatot kaptam, másodjára kiválasztottam, hogy elhoztam, amit kértél, és már meg is volt (még a 3 gránát is, de a 2 egészségcsomagnál azért szívtam a fogam, amikor pont annyi volt nálam, midőn kérték). 1 valami van, amit nem találok, és csak azt jelzi, kinek kéne vinni. De olyan is volt többször, hogy csak az adott tábor egy másik lakójától kellett elkérnem, az odaadta, én elvittem 50 m-re, és már meg is volt. Nem lineáris játék, gondolkodni, találgatni, próbálkozni kell.Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
katt777
félisten
válasz Silenzio #1197 üzenetére
Csak azt a keveset tudom, amit eddig próbáltam, azaz ezt az 1etlen pályát. Fogalmam sincs, átjutok-e máshova, ill. máshol milyen fegyvereket lehet beszerezni (viszont erre ezek eddig jók). Pisztolyra, puskára, meg géppisztolyra is feltetettem a fejlesztéseket (visszarúgás-csökkentés, tűzgyorsaság-növelés, pontosság- és lőtáv-javítás, pisztoly/gépp. közül egyiket 9x18, másikat 9x19 lőszerre), cuccosra amit jónak láttam (gázmaszk, kevlár bélés, kétrétegű védelem, stb.). Géptelepet 2-odjára tisztítva nyoma sem volt a bénázásnak, amikor elsőre hagytam a társakat harcolni, én meg fedezékből, pisztollyal szedegettem az ellent: 1-1 gépp. sorozat kiterítette a banditákat (és valahol még rejtőzik egy fejlesztés). De ÉK-re a furgonnál, azt írtam, 1x sikerült legyaknom a fekete kabátosokat (holtan nem is voltak azok ), aztán a sok veszteség miatt újratöltve azóta se. De majd nekiállok. Viszont így talán nem lőnek szarrá, ha átjutok a következő pályára.
[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
Hát a fájl+ltx megoldás felirat volt, nem szinkron, vagy csak mi nem hallottunk róla. Esetleg nálunk bugzik a játék, ezért továbbra is angolul/oroszul beszélnek.
3 nap múlva megveheted a magyar szinkronos verziót.Silenzio: Hát, vagy az angol szövegeket szinkronizálják, vagy mindet (de sztem a hangulathoz mégiscsak kéne az orosz duma, amikor nem velünk beszélnek), vagy rohadt kevés munkáért kapnak rohadt sok pénzt a szinkronizálók. Én mindenesetre továbbra sem bízom a "hangos" magyarításokban.
[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
válasz Silenzio #1181 üzenetére
Újságok pénzért dolgoznak. Én vettem pár programot, amelyekről nagyon jókat írtak, de egyik szemetebb volt, mint a másik. Már csak a saját szememnek hiszek.
Hát, én még csak tiszta égbolt bázison jártam, ahol lehetett a bungiban. Ugyanott fejleszthetsz is, ha összeszedted és átadtad már afejlesztési infókat, hogy a csóka meg tudja csinálni.[ Szerkesztve ]
-
-
katt777
félisten
válasz Silenzio #1174 üzenetére
Nincsenek jó színészek, ennyi. Akik voltak, megöregedtek és/vagy meghaltak.
Szinkronra az olcsóság miatt a még tehetségtelenebbeket szerződtetik, filmekre meg ezeket, ill. azokat, akiknek van pénzük managelni magukat. Legjobb példa erre a Stohl, akinél lqrtabb "színészt" én még az életben nem láttam a világon, még szappanoperákban sem, annyira hiteltelen mindegyik "alakítása". Akkor már inkább a Clear Sky.
A film-támogatás meg egy nagy kupac lenyúlás egy bizonyos körnek (persze minden más támogatás is, ismerem a leosztási mechanizmusokat és haszonélvezőiket). Amúgy nem a közönség a hülye, ha nem néz meg egy filmet. Volt itt filmkultúra, meg közönségfilm is nem kevés, 40 évig, csak akkor még bementek az emberek rá a moziba, nem kellett megmagyarázni nekik, hogy: de te, ezt nézd meg, ez totál zseniális, totál közönségfilm, stb. Már nem nézem, mert ha az lenne, nyilván nem kéne győzködnie erről senkinek. De totál OFF lettünk, sorry.[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
válasz MasterDeeJay #1172 üzenetére
Én az ATI AVIVO-val 2.75kbps-t szoktam használni. Honlapomon esetleg a Programok\Oblivion cikk végén találsz videókat, a 2. sortól lefelé vannak újabbak.
Persze neked várnod kell a tömörítésre nV-val, AVIVO-nak egy másfél órás film is csak 15p.Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
katt777
félisten
válasz MasterDeeJay #1168 üzenetére
Inkább a grafikát maxold fel, a felbontásd felezd, Fraps-szel meg ments 1:1-ben. Ha ATI karid lenne, secperc DivX-be is kódolhatnád jó minőségben és kis méretben, mint én az Oblivionos videóimat.
-
katt777
félisten
válasz remington2 #1163 üzenetére
Inkább a fix, de még inkább a játék maga. De tudtommal tolják englishben is páran, és a bugok ott vannak.
Beowulf_78: Igen, egy bizonyos ponttól, és ez a játék eleje. Bár ott még csak a grafika szaggat. Én még csak a swamp-ben kevergek, de bug már van így is nem kevés, pl. az elfoglalt géptelep marad a banditáké, az elején még kószáló-foglalgató kollégák pedig letapadtak egy-egy objektumon, és pl. a már rég halott bajtársak segítségére várnak, stb.
[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
válasz Beowulf_78 #1160 üzenetére
Amennyire bugzik, bízhatsz benne: hosszú lesz...
-
katt777
félisten
válasz remington2 #1145 üzenetére
Nálam elég stabilan megy. 22-34 között.
Úgy értettem: max azt viselem el magyarizálva.[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
válasz remington2 #1142 üzenetére
Max az. De én a nőit jobban szeretem, meghittebb a harcok közepette.
Brent: GalaxisNet-ben 10Ft-tal olcsóbb...
-
katt777
félisten
Dehogy, szeptember 25. Most néztem, direkt neked.
Nem, a színészekre gondoltam. Szinkronokból is rengeteg a gagyi, inkább a régebbiek jók. Az újraszinkronoktól meg a falra mászom, amikor pl. egy Ágyúgolyó futamban szó szerint fordítják a poénokat, míg az eredeti szinkronban a poén ütésére figyeltek, azaz sokkal élvezetesebb volt a film. Szóval a szövegre sem árt figyelni, amúgy meg amitől kiakadok, az a szinkron-szövegezők magyar nyelvtudásának nagy mértékű hiánya. De erre biztosan képzik őket, mert egy híradót sem nézhet végig az ember úgy, hogy ne kaparja le legalább 5x a falat olyan kapitális hibák hallatán, mint az egyes/többes szám egyeztetése, a ragok és vonzataik, stb. Ez van. Régen egy fordítónak magyarul is kellett tudnia, ma már elég, ha ismeri a szótárat.[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
Azt inkább ne, azokból egyik szarabb, mint a másik. Warheadben is totál élettelenek, erőltetettek a hangok, a "színészek" akkor vesznek levegőt, amikor éppen kifogynak a szuflából, totál játék-idegen az egész. (szóval, igen oda van írva, hogy ez most izgatottan mondom, hogy is, ja meg is volnánk, nézzük csak a a következő mondatot, stb... ) A negatív csúcs persze a Morrowind szinkronja, de azt amatőrök csinálták (diákszinkron ). Max Witcherben elviselhető.
Nem hiába nincsenek ott a filmjeink sem az élvonalban.
Ja, amúgy amikor párbeszéd közben totál elmegy minden hang, az úgyis multilanguage.[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
Hunosítás.
Feltöltöttem rapídsörre, használjátok egészseggel![ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
válasz remington2 #1114 üzenetére
Hán én most tűnődöm, miért vacakolok vele. Csak mászkálok a küldetések után, aztán vissza a bázisra, északkeletre a géptelepet visszafoglaltam, de üresen is piros marad, mert csak akkor az enyém, ha társak is vannak velem, viszont az összes társ ácsorog a táborokban, hogy majd segíteniük kell valakinek. A teleptől fölfelé induló úton ott táborozik néhány Yul Brunner a Futureworld-ből (de még annyira sem sebződnek), 1x sikerült kiirtanom őket, de minden lövedékem elfogyott, meg alig éltem. Na mondom, +1x, hiba volt. Azóta nem jön össze. Pedig már rucit, fegyvert is fejlesztettem. Uncsi ez a mászkálósdi, hogy társak nem jönnek (parancsra sem), banditák meg jószerivel legyőzhetetlenek.
Eagl3: Rég van már magyarítás hozzá, ha nem érted angolul.
Superman: Mégis használod még?
Brent: Egyszerűen jobb vagy, mint a játék, ezért az feladja... Győztél. Ez megint olyan, amit a készítők nem feltételeztek (haverom stratégiákban fut egyfolytában ilyen bugokba), így le sem kezeli.
[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
válasz Superman #1111 üzenetére
Hát, most akkor már mondhatom, hogy legközelebb a banditák kiirtásával kezdd. Egyébként ha valamit, azt én is rühellem, amikor nincs semmi logika, hanem van a programozóknak egy elképzelésük, és te csak aszerint tudod végigjátszani a játékot (főleg, ha amúgy elméletileg lehetne választási lehetőséged). Ez mondjuk leginkább stratégiainak nevezett taktikai szimuszarokban szokott lenni (C&C és hasonlovak), de a "fejlődés" ezexerint megállíthatatlan. Tedd föl a Prey-t, és érezd jól magad!
Amúgy az azért logikus, hogy mindenki, így a banditák is oda menekülnek. Vajon leölnek, vagy vészhelyzetben mindenki békésen meghúzódik ott, amíg a vihar után megint egymás torkának nem ugorhatnak? Nem próbáltad? Vagy ezt már tényleg ne várjam el a játéktól?
[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
válasz proci985 #1104 üzenetére
Hohó, az nem ugyanaz, amikor nem fizetsz valamiért, csak simán eldöntöd, tetszik-e annyira, hogy kitedd. Az autóval meg technológiát veszel (BMW-t kérheted jelölés nélkül, mert magyaréknál szokás lecsórni). Amúgy ha vennék, csak autót, nem holmi annak látszó tárgyat, Ferrari jelet meg nem szed le az ember, az istenkáromlás volna!
-
katt777
félisten
válasz remington2 #1102 üzenetére
Most kapaszkodj meg: Az angol verzió mindkét rendszeren 1.5.04-es, viszont a Vista más verziósnak ismerte fel az XP-s mentéseimet, ezért nem is tudtam használni azokat! A titok a xrengine.exe fájlokban van. Amúgy nem rossz "fix"-et tettél föl, és aztán ezért bugzik a játék?
-
katt777
félisten
válasz remington2 #1099 üzenetére
A hülyének nézésünkről jutott eszembe, lehet, másnak fel sem tűnt, mert nem egyedi eset:
+1 dolgon gondolkodom egy ideje: Most a PH-sok is idióták, vagy minket néznek annak? Villog itt ez a "Rendelj PH skin-t a notebookodra" reklám, azaz fizess, hogy reklámozhasd őket, és akkor még egy pólón is reklámozhatod? Hát az ilyentől nagyon furán tudok gondolni addig szimpi dolgokra is. Meg még pár extra helyet és helyzetet képzelek el a marketinges marháknak, akik az ilyet teljesen komolyan gondolják, csak mert ezt egyetemen tanulják (sok más baromsághoz hasonlóan). megj.: Nekem is van diplomám, csak a tanultak hülyeség-részeit legalább nem használom, bármiről legyen is szó.
Az ember végül tényleg kikapcsolódik még egy SCS-ban is...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- War Thunder - MMO Combat Game
- Digitális Állampolgárság Program
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gitáros topic
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Philips 24B1U5301H/00 Monitor
- ÚJ Bontatlan Mac mini M4 chip16-24GB 256-512GB SSD 1év Apple Garanciáva AZONNAL Átvehető Deák Térnél
- OHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Olympus E-M1X + objektívek
- Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 - ELEKTROMOS ROLLER
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest