Hirdetés
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
 - Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
 - Fejhallgató erősítő és DAC topik
 - Milyen videókártyát?
 - Milyen notebookot vegyek?
 - Siet tisztázni az RX 5000/6000 sorozat jövőjét az AMD
 - HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
 - NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
 - OLED TV topic
 - AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Dimitryj
aktív tag
 - 

virkir
veterán
válasz

katt777

üzenetére
						Na megtaláltam a DX10 tévedésedet tessék elolvasni, felrakni a vistat és azon dx10-es játékokat játszani.
 - 

virkir
veterán
válasz

katt777

üzenetére
						Éppen erről beszélek.
Lexarom, hogy mi van a grafikával ha egy játék megfog. Nincs álcaháló a fejem felett na és kicsit rondább a fű min x vagy y játékban, akkor mi van?
Lásd a FC1 és a 2 közötti különbséget az előbbi rondább viszont sokszorosa a játékélmény mint a 2-nek.
Nem nagyon van ma olyan játék ami akárcsak hasonló szabadságot adna a virtuális életedben mint a stalker, főleg a SoC egy OL. moddal.
Lásd a mai napig játszom a Blitzkrieggel a Starcraft-al vagy, hogy még régebbit mondjak a Panzer General sorozattal.
Azért mert jó játékok és nem azért mert grafikailag a csúcson vannak.A másik, hogy tisztelem becsülöm a tapasztalatodat videókártyák terén de ezzel
XP-re is át lehet ültetni (hiszen a hardver ua.) ritka nagy marhaságot mondtál.
Rakj fel a gépedre egy linuxot pl- és próbáld arra felácsolni a dx10-et hiszen a hw ugyan az. - 

virkir
veterán
válasz

katt777

üzenetére
						Na de most komolyan kérdezem, te azért játszanál egy játékkal mert csili vili dx10 effektek vannak benne vagy magáért a játékélményért?
Máig nem értem meg az embereket ha csak a látványra hajtanak.
Egy példa pl a CoD5 szerintem a grafika ellenére egy sz@r, abszolút lineáris játékmenet 0 AI-val megoldva valószínűleg annyira sem méltatom, hogy rápazaroljak egy DL DVD-t megy a kukába.
De írhattam volna hasonlót a FC2-ről is, az is csak a benchmark része miatt foglalja a helyet a gépemen.
Az xp-s dx10 meg egy amatőr gányolás, szvsz, ha esetleg megpróbálnád a maga helyén, vistán lehet megkímélnéd magadat egy halom gondtól.A fagyások a játékban meg érdekesek én tegnap jutottam el Red Forest-be és itt volt az első alkalom, hogy kidobott a desktopra szó nélkül, ami egy másik útválasztással meg is oldódott.
 - 

proci985
MODERÁTOR
válasz

katt777

üzenetére
						ja, én tegnap kipróbáltam 1.5.0.7et. 15 percig folyamatosan CtDzett a program minden lehetséges beállítás mellett, szóval úgy döntöttem, még várok tovább (catalyst 8.10). a hálót a vason pedig nálam is rajzolgatta/nem rajzolgatta ki.
FaBatka: a környékbeli bandita ellenőrzőpontokat már elfoglaltátok? az lehet probléma. elvileg ezt a hibát már 1.5.0.5ben javították, de ezekszerint a bugfix megint nem jött össze.
- = Zk = -: persze, a második vége az, amikor nem sikerül kilőni Strelokot, jön a blowout aztán összeesel.
 - 

remington2
senior tag
válasz

katt777

üzenetére
						Nem feltétlenül kell cheat, olykor magát is reseteli szegény Strelok . . .
 Egy hosszú és magas csőszakasz alatt nekem is beragadt, csak bénán állt egy helyben, de legalább a gauss sebezte, így gyorsan lelőttem. Később jöttem rá (új patch feltelepítése után), hogy nem így képzelték el a végzetét, még vagy 500 métert kergetni kellett volna oda, ahol felmászik az erőműre. Ember tervez, Isten végez . . .szerk: bár az, hogy Strelok pszi-sugárzója hol döglik meg a kezünk által, vajmi keveset befolyásol a játék kimenetelét illetően.
 - 

zsák
tag
válasz

katt777

üzenetére
						Nem is a szájbarágással van a gondom, hanem azzal, hogy még azt se tudom, melyik térképrésznél keressem. Pl. találtam egy fejlesztést valamiféle elektromos stabilizátorról sniper fegyverekhez, de ezt egyik upgrader sem kéri, pedig biztos sokat érne.
Meg nekem aztán mondhatnak bármit is az emberek angol verzióba, de nincs kedvem 25 embert letapizni, hogy tud-e valamit a flashdrive-ról, inkább haladtam a sztorival.Majd másodszorra magyarul mindent megcsinálok, mint az első részben.
Én meg maximalista létemre a pénzt nem rögtön egy gagyi VIPER 5-re költöttem, hogy fullra tuningoljam, hanem vártam a nagy halat a hangtompítós VLA-t.
Végére neked se lesz pénzed, mert amikor halomra lőnek, és a 22 ezres SEVA ruhádat, amibe egy tuning 12 ezer, és csak 9 ezerért fogják megjavítani, és 360 db töltény 8 ezer rubel lesz, ami elegendő egy kis rész kijárásához. Majd akkor, amikor kis medi kitteket meg kajákat fogsz eladni a végén, mert arra se lesz pénzed, hogy a fegyvered szét ne essen, majd akkor mond, hogy maradt elég pénzed.Elején én is kerestem 12k-t, sőt még további 24k-t is, de mind elment egy AKM full tuningjára. És akkor még ruhám is csak egy gagyi stalker ruha volt.
Nekem a végére a fél tuningos SEVA ruhámat úgy szétlőtték, hogy csak az artifakt tartónak használtam. A full tuningos VLA fegyóm szétesett a kezembe, ezért kénytelen voltam az ellenség AKM-eit használni, ami meg szintén vagy 25 szőr beragadt.
A lényeg a lényeg a SOC-ban nekem a végén 493.093 rubel maradt, itt meg 139 rubel.
Mind a kettő a véglet. Kicsit szerintem elmérték az árakat.Két tipp mindenkinek:
- Ha artifaktot találsz, és nem kell, ne add el senkinek csak is a föld alatt lévő kereskedőnek, akit az első részből is megismerhettünk, mert ő kifizeti a 80%-át is a valódi árának, nem úgy, mint a többi kereskedő, aki még a felét se adná oda.
- Játék végére legyen nálad minimum 15 ezer rubel, hidd el aranyat fog érni!És nem sértésnek írtam a szöveget, előre is elnézést kérek!

- 

remington2
senior tag
válasz

katt777

üzenetére
						Nem mindenki, én az új patchre várok. Már nem kezdek neki addig, pedig "csak" kétszer indultam
 .(#1386) muxi-muxi : na igen, a grafikát sokan fényezték már. Nem csúnya ez tény, de szerintem itt a rengeteg plusszal (mínusz napfény néha, az tényleg nagyon szép) inkább rontottak rajta. dx10-ben nem néztem, de amúgy sokkal ótvarabb, mint az SoC. Épp most crysiseztem, és még most is elképesztő, amit ott összehoztak, és nem csak víz tekintetében. Valaki írta, hogy steril a crysis: szerintem ez nem igaz. Végigmentem az erdőben, pillangók és falevelek röpködnek madarakkal egyetemben, tyúkok meg egyéb szárnyasok járkálgatnak benne (meg koreai katonák
 ), nemrég a parton pedig valami kis madárrajjal találkoztam, együtt mentek a földön. - 

Fisbaan
csendes tag
válasz

katt777

üzenetére
						Köszi a tippet katt777, van is egy tegnap esti automentésem, de hiába indulok el onnan újra, a lejáratnál megint kifagyok.
Lehet a fennlévő modok zavarnak be...
Viszont ha a modokat eltüntetem, nem tölti be a mentéseimet a gamma...ezt a patthelyzetet...lehet marad az újrakezdés, már ha lesz egyáltalán kedvem hozzá ezek után...

Elegem van az egészből...
 - 

M@nH.
aktív tag
válasz

katt777

üzenetére
						Jah téll, a far manager az nekem is meg volt de már régóta nem használom. Igaz azt sem tudom most milyen lett azóta.
Még jó idő volt mikor játszottam igazi nyaras de most...
  Na de komolyan nekem nem volt türelmem pénzt keresni utána mert egy másik küldetés miatt még egyszer kiraboltak. Akkor is egy közeli ládába pakoltam a cuccaimat. - 

Silenzio
addikt
válasz

katt777

üzenetére
						Hol található a honlapod? Dobj már egy linket pls!
A pagefile-t 3 gigára feltornázva megszűntek a Stalkerben az apró rángatások. A weapon moddal a tűzharcok is élvezetesek lettek, nem tudnak már lepuffantani 50 méterről, reálisabb és könnyebb az egész. Az 1.8-as utorrentet viszont nagyon nem szereti, igaz, az a netem sávszéljét is elkúrja, és most nem a priorizálásról beszélek...
 - 

M@nH.
aktív tag
válasz

katt777

üzenetére
						Azt tudom és azt le is szedtem
  De én már a szinkronra gondolok. Igaz többen mondták hogy ááá biztos béna lesz meg minden de azért kíváncsi vok rá. Remélem tudnak beleéléssel szinkronizálni nem pedig csak ilyen majdnem elaludva mondják majd hogy pl.: vigyázz gránát!!!, stb... mert akkor biztos kakkancs lessz 
 - 

remington2
senior tag
válasz

katt777

üzenetére
						Értettem, mire gondol. Én kevertem össze a játékbeli jelent a játékra jellemző korszakkal. A 60-as években van a játék (azt hiszem 1960-61), ugyanakkor a 30-as évek korszaka jellemző rá, persze megöntve egy nagy adag utópiával. Ami írtál tényleg találó rá: "Mert a 30-as években olyannak képzelték a sci-fikben a 60-as éveket". Mondjuk ez kicsit hamis, mert nem egy 30-as évekbeli "sci-fi" álom, inkább egy érában élt generáció elszakítása a civilizációtól, és külön utakon fejlődése. Olyan, mintha egy kalitkába zárnánk a 30-as évek világát, és azt függetlenül, a "kinti" világ befolyásától mentesen hagynánk fejlődni (gyakorlatilag ez lett Rapture). Mindenesetre nagyon jó cucc, engem teljesen le tudott kötni

- 

feka007
veterán
válasz

katt777

üzenetére
						Első résszel nekem semmi gondom nem volt, nem fagyott, akkori viszonylatban a látvány is tetszett, maga a játék is nagyon bejött (mondjuk a végére már eléggé eluntam). Ez a közelébe sincsen hangulatilag sem... Amikor tavasszal kikerült a netre a 2007-es E3 beta, megnéztem és biztosra vettem, hogy a fullnak köze se lesz ahhoz az állapothoz. Ehhez képest komolyan mondom, hogy nem sokkal jobb a full...

- 

proci985
MODERÁTOR
válasz

katt777

üzenetére
						bocsánat, kijött belőlem. a CSnél a végén már az újrarakások/újraindulások/bugtenger/egyéb bajok miatt gyakorlatilag rohantam előre egy assault modded Grozával, és le...tam mindent (természetesen lőttem/gránátoztam jön a ... helyére) leggyengébb fokozaton, mert ha nem mentek/loadolok, nem is száll el. a kikapcsolódásból meg idegbaj lett. fura volt megint egy retail állapotú fpssel játszani, hogy jé, ezt akár még élvezni is lehetne

- 

proci985
MODERÁTOR
válasz

katt777

üzenetére
						... az az, hogy a nap effektek a földig vannak húzva a kép alapján. ez olyan, mint a Crysis very highon, medium árnyékokkal, egy 3870es is lazán elbírta 1280ban.
na a Warhead után már mindjárt már csak szép a CS. komolyan, felüdülés, hogy látom a gránátot repülni, lehet lopakodni, az ellenfél nem lát át a bokron/falon, az ellenfél nem lő mesterlövészeket megszégyenítő pontossággal, az AI nem akad be, nincsen a pálya tele láthatatlan falakkal, és eddig még egyszer se kellett újrarakni és újrakezdeni, pedig már a negyedik pályán vagyok. ja és játszhatóan nehéz legnehezebb fokozaton is.
 - 

válasz

katt777

üzenetére
						A látótávért annyira nem kár, de az object detailt nem kellene levenni.
Én már maxra raktam a látótávot és a füvet is. Teljesen játszható, de AA/AF továbbra is off, meg a 3 nap-os cucc low-on van (ami valóban nem látszik).
Hozzá kell tenni hogy csak a mocsár ami fps zabáló (főleg a kezdőhely) és legtöbbször játszhatatlan. - 

VinoRosso
veterán
válasz

katt777

üzenetére
						Prey, Bioshock? Ezeket mire írtad? Játszottam velük, egyik se fogott meg. Bioshock-ot kimondottan sz@rnak találtam, kb ilyen ovódásoknak való, mikor az voltam én is, akkor lövöldöztem olyan vizipisztolyokkal, amilyen fegyók abban a játékban vannak. COD4-et meg az első pályánál amikor egy hajót kellett elfoglalni, kapásból töröltem is. De még egyszer mondom, én nem szeretem az ilyen ostoba shootereket, kell valami legyen benne ami megfog. Legyen akármilyen bugos is a Stalker, vagy akármekkora gépigányű a Crysis, még mindig sokkal többre tartom mint pl egy UT3-at, ami támogtja a PhysXet, iszonyat jól meg van írva, kiválóan fut, bug szinte egy szál se, tehát le a kalappal a fejlesztőcsapat előtt, viszont grafikailag semmi különleges nincs benne, és egyetalán nem az én világom a "vegyél fel még egy űrfegyvert a sarkon a koximaxival és durrantsd seggbe a körbe körbe futkosó botokat" marhaságával, inkább komikus mint lebilincselő.
feka: tud, egy pinaszőrszálnyit talán még jobb mint a Crysis, de igazából itt nem ez a lényeg, mert ha a Cryteknek meg lett volna a lehetősége PhysX apira fejleszteni, akkor még egy éve lenne olyan szintű mint a GRAW2, sőt talán még jobb. A fizika csak erőforrás kérdése,és igen sokat tud a Crytek motor mechanikában és szilárdtest fizikában, az egyetlen gond az, hogy nem tudnál mondani olyan procit, ami valós időben elbírná ezeket a számolásokat[link]
 - 

ownz
csendes tag
válasz

katt777

üzenetére
						Van bizony, jobb felső sarok. Előbb viszont végezz az Ingoványba a megadott falvakkal, stb. stb.. nappal mozognak a „kollégák” és segítenek a Pump Stationnál is..utána már kicsit egyszerűbb lesz a helyzet, de mindenkit ki kell fosztani, és figyelni kell a sugárzásra, illetve a sérüléseket kötözni kell mert fogy az életerő rendesen..
 - 

proci985
MODERÁTOR
 - 

Silenzio
addikt
válasz

katt777

üzenetére
						Hát kösz az infót, a fegyver fejlesztése nem hoz lázba, nem hinném, hogy vetekedhet azzal a cuccal amit a katonáktól szedtem. De a mellény súlyos javításra és fejlesztésre szorul... asszem visszanézek, túl hamar távoztam (1 óra alatt)...
Hogy kell kiadni a támadás parancsot? - 

frame>24
addikt
válasz

katt777

üzenetére
						Áttetsző, csak mikor az elején az élettörténetüket mesélték az npc-k, csak a sok betű látszott
  (nonembaj)
'gyébként én is beszoptam a cordon fele menet az éjjeli napszakkal, mint itt Silenzio, pedig még night vision kitet is csináltattam a ruhára, de így is, mire közelebb botladoznék az őrökhöz, ledarálnak
  Eeeezaz, igazi jóöreg stalker hangulat, ráadásul voltam olyan mazochista, hogy veteran-on kezdtem...
Ez a game egy igazi fight a bugokkal és a játékmenettel, mint az elődje
(amúgy Hello, mi?

)(#1181) Silenzio: fegyó-upgrade + javítás az alap bázison lehetséges (asszem Gray nevű npc); artifact-ot meg lehet találni az alap detektorral is, csak azzal még nagyon közel kell menni az anomáliához, (fehéren villog a detektor), és akkor egyszer csak megjelenik a cucc. (Mondjuk én az első fos artifactot eladtam jó pézér, mert nem volt jó hozzá az induló ruha [slot upg.])
 - 

Silenzio
addikt
válasz

katt777

üzenetére
						A filmes kérdésben alapvetően egyetértünk.
Nekem pont az ellentétje volt: egy hülye kolléga kitolta előttem a CS-os fickót, és elveszítettem a párbeszédpanelt. Mehettem utána. Ilyen a SoC-ban is történt már...
Lenne pár kérdésem:
1. Olvastátok a GS-es cikket? Szinte semmi konkrétum, ilyen jelzők, mint stabil, kiegyensúlyozott, optimalizált, a FEAR-t kenterbe verő A.I.-ról beszélnek... 92%... Lefizették őket? Nos, én bosszút álltam a Cordon bejáratánál állomásozó katonákon a ruszki géppuska miatt. Az első mentéskor mindenki halott volt, egy load-dal később már 4 ember guggolt a hulláknál, eszük ágában sem volt elmenekülni... Agyaggalambok, ennyit a fejlődésről. Nem hittem a szememnek. 9 katona rohant felém a taktika legcsekélyebb jele nélkül. Én, nyápic újoncként ordítva kilőttem rájuk szemmagasságban egy tárat, és 4 meg is feküdt. Lemészároltam őket, mert hülyék voltak... SoC-ban ilyen sem volt. Rambo taktika? Egér rángatásával kinyírni 4 embert a szórás miatt? Wow, kiábrándító. Aztán persze újratermelődtek, de kihordtam 3 halomba a bázisról a zsákmányolt cuccokat, és eladtam mind. 20 ezer rubel

2. Hogy lehet megjavítani a cuccaimat? A Cordonban van erre mód?
3. Hogy lehet fejlődni? Fegyvereket fejleszteni, meg a főhőst? Erre sem találtam utalást.
4. Hogy lehet artifacteket szerezni? A detektor lószart sem ér.Ennyi.
 - 

Silenzio
addikt
válasz

katt777

üzenetére
						A filmeket ne firtassuk... Történetesen ezzel foglalkozom. Hogy a fiatalok meg a széles tömeg nem nézi, az azért van, mert nincs hagyománya Magyarországon a közönségfilmnek, és az a kevéske állami pénz is jobbára keményvonalas művészfilmekre megy el. Azokban viszont elég jók vagyunk. Szóval, ehhez semmi köze a magyar szinkronnak. Mellesleg nemsokára bemutatják a Nyomozó című, meglehetősen groteszk magyar thrillert, zseniális film, tarolni fog. Watch out!
 - 

válasz

katt777

üzenetére
						Kisebb felbontáson nagyon rondán néz ki a játék (1024 és alatta). Leginkább a betűkön tűnik ki hogy pixelesebbek. Ezt a h263-at azért szeretem mert baromi gyors 40-70fps-el tömörít (igaz csak single passban és 800x600-ban 2000kbs alá nem nagyon szabad mennem). Divix nekem eddig lassú volt, lehet hogy rosszul állítottam be valamit.
De teszek egy próbát. Mekkora bitráta kell hogy nézzen is ki valahogy? - 

remington2
senior tag
válasz

katt777

üzenetére
						Jelen pillanatban annak is örülhet, ha egyáltalán végig tudja vinni . . . én is másodjára kezdem újra, van, aki sokadjára (proci), mégis belefut olyan hibákba, amelyek lehetetlenné teszik a végignyomást. Nálam most is fagyogat, pedig már kizártam ezt-azt a hibalehetőségek közül. Lehet, hogy a localization pack használata miatt fagyogat?
 - 

VinoRosso
veterán
válasz

katt777

üzenetére
						őő akkor velelm most mi van, mert én azt használom x64 alatt, és dobott a stakleron +10 fps-t. Viszont a hálutütője az a proginak, hogy amit az OS alaból elosztana, azt felülbírálja, vagyis azoknak a folymatoknak az affinitását, amit nem állítasz be manuálisan, azt mind egy magra fogja korlátozni. Ezért én csak akkor indítom el, ha fut a játék, utána lelövöm.
 - 

remington2
senior tag
válasz

katt777

üzenetére
						Úgy érted, max speedet mond? Mert most néztem direkt, és maximum az
 , de ezen ne kapjunk össze  
 - persze nem warhead, hanem sima crysis, előbbiről nem tudok nyilatkozni.Lehet, hogy a localization mókolása miatt fagyogat a cuccom? Eredetileg orosz, de van hozzá full angol nyelvi fájl, amivel minden - beszéd, szöveg - angol lesz. Ráfogom erre, meg a bugokra, de egyszerűen nem tudok már normálisan továbbmenni yantarból, ha meg igen, akkor meg időnként fagyogat. Ez semmit sem ér, úgyhogy inkább jegelem az egészet. A jövő heti patchig tuti

- 

Silenzio
addikt
válasz

katt777

üzenetére
						Ja, még valami. Hál'istennek a garanciális javítások, cserék sosem okoztak gondot amúgy. Tavaly vettem az unokaöcsémnek egy 8600 GE-t. Mikor kibontottam, kiderült, hogy eleve szar. Visszavittem, betesztelték (10 perc), adtak egy másikat, az utolsót raktáron. Tökéletesen működött. (Kis bajom az 1950 pro-val volt, megrázott mikor kivettem a zacskóból, de furcsa mód nem volt vele gond)
Más. Az mp3 lejátszóm tönkrement. 1 hónap alatt. Másik típusú készülékre cseréltem értékegyeztetéssel, zokszó nélkül megtették. Volt pár keresztkérdés, de mikor meglehetősen ingerülten közöltem "ugyan, mégis mi a baja" kérdésükre, hogy kisülnek rajta az adatok, le-leáll, szaggatva játssza le a cuccokat, meg egy pillanat alatt lemerül, egy "oké-oké"-t vakkantottak, és ennyi volt a történet. A szoftverekkel más a helyzet. Az szellemi termék, és mint ilyen, zsákbamacska, csak jókora nyúzás után jönnek elő az egyébként rettentő gyakran szubjektív, és bizonyos szempontból "holisztikus" hibák... Minden esetre noname mp3-as cuccot többé nem veszek. Semmi nem szól mellettük, az áruk sem.
 - 

Silenzio
addikt
válasz

katt777

üzenetére
						Nem szidtam őket. Csak szkeptikus vagyok. Én máshogy oldom meg a dolgokat. 2004-ben elmentem számítógép-alkatrészeket venni egy boltba. Kiszúrták a szemem egy szaros blokkal, hogy majd azzal gariztatok. Persze 3 perccel a vásárlás után késő bánat rákérdezni, hogy ez mi a szar... 2007-ben, 3 év egyetemi faszszopás és egy autodidakta önbizalomfejlesztő tréning után máshogy "álltam bosszút". Kaptam ugyanott egy vga-t, x1650xt volt a szentem. Pont a Stalker volt az, ami nem futott vele maxon tökéletesen. Pénteken megvettem, hétfőn felhívtam a boltot, hogy nekem ennél erősebb kell, addig nem szálltam le róluk, míg azt nem mondták, na jó, adnak egy jobbat. Bementem, kifizettem a különbséget, és elvittem az 1950 pro-t, amivel tökéletesen futott végre... Nem volt fair, végtére az 1650xt hibátlan volt. De megérdemelték a korábbi faszkodásaik miatt, meg hogy 1 év gart adtak a 3 évvel hirdetett termékeikre. De kicserélték némi finnyás grimasz és anyázás kíséretében.
remington2: nem lesz kompatibilis, ha jól emlékszem, a SoC-ban is ez volt...
 - 

remington2
senior tag
válasz

katt777

üzenetére
						Az "együtt meghúzódunk" kellemes emlékeket csal elő OL 2.2 kapcsán. Military warehouse-ban a kihalt faluban van egy ház, ahol azt a küldit kapod, hogy nyírd ki a bloodsuckereket. A modban elkapott egy blowout, és a kis házban a konyha a menedék, oda húzódott be 10 stalker, egymás hegyén-hátán persze. A blowout kitett a szomszédba (~10 méter) egy kontrollert, amely 2-3 stalker fölött átvette az irányítást rögtön. Hogy kerültem ki onnan élve, most sem tudom

- 

- 

proci985
MODERÁTOR
válasz

katt777

üzenetére
						nézd, a PH jel azért valamit jelent. igaz, hogy reklám, de másrészről azért a phs számítógépes társaság eléggé eltér az átlagtól, és most finom voltam. igen, reklám, de másrészről igen, plusszban és mélyebben foglalkozok a témával.
én is gondolkodtam egy c2q matrica kirakásán anno a CM690esre, aztán a Cosmosnál már úgy gondoltam, hogy ha valaki ránéz a házra, ránéz mellette a kábelkötegre, esetleg belenéz... akkor ha ért a témához, az pontosan tudja, hogy mim van és mennyi idő/munka/tapasztalat egy ilyet összerakni, ha meg nem, csak annyit lát, hogy két monitora és egy baziméterű háza van összevissza kötözve egy tvvel és egy erősítővel, tehát ha nem műszaki analfabéta, úgyis érteni fogja a dolgot... vagy másrészről nézve a szigetes/egyetemi pólóim is egyrészt reklámok, sőt a kedvenc fesztiválozós GAP pulóveremen is ott a reklám (viszont cserébe kinyúlt, kopott, és 8-24fokban tökéletes választás magában is bármilyen időben, valamint két sör belefér az első zsebébe
), de ebben bennevan a jelentés is, hogy amikor 2005ös pólóban mentem ki idén szigetre, jöttek a külföldiek, hogy guidenak fogadnak;> és a meet the guide küldetés nem bugzott, pedig a térképen nem is voltam külön jelölve
szóval reklám és reklám között is van különbség. Te pl leszednéd az M betűt a bmwdről, a wrx-sti feliratot a subarudról, vagy az evo feliratot a mitsubishidről? nem hinném;>
 - 

remington2
senior tag
válasz

katt777

üzenetére
						Na igen. A másik hasonlóan hülyének nézős eset egy joghurt-reklám volt, de igaz anno másra is, mert sikeresen átvették. Arról van szó, hogy kicsinyítettek a drágán, már nem 50, hanem 40 grammos, persze, az ára nem ment arányosan le, végső soron tehát kevesebbet kapok, de legalább ki jár jól? Hát persze, hogy ők. És mindezt kertévén, barátokközt reklám alatt, cirka két millió nézőnek beadják úgy, hogy "de jó neked, most megveheted, még kisebb, igaz milyen cool?
 A fagyásokra visszatérve én is attól félek, hogy máshol bugzódik majd megint. A Superman által írt megoldás nálam is bejött, másodjára nem hagytam magam átverni, kimásoltam az összes mentést, éppen időben.

Most inkább elkezdtem Empire at Warozni, kellemes kis SW játék, nyugodt stratégia, tiszta hawaii ehhez képest. Bár tény, hogy a stalker mint fps aránylag "feszült" játék, mert közben is - hiába szórakozol - mindig résen kell lenni, és egy stratégia, ahol nyugodtabb és lassabb a játékmenet, kikapcsolódást jelent hozzá képest.
Az angol változat patch vonala miért csak az 1.01-es verziószámnál tart? Az oroszok verzióját nevezték 1.5-nek, ott már kijött több javítás is, az egyéb kiadásoknál még nem?
Gamershellen az 1.504-es patch "September 11, 2008, 8:50 pm" hosted, 10 napja, és nincs újabb patch? Alszanak?

- 

remington2
senior tag
válasz

katt777

üzenetére
						Huhh, az is kemény eset az LG-vel . . .
Nekem egy számtech boltos 50k-s monitort akart eladni számla nélkül, csak úgy a vakvilágba (persze boltban). Amikor kérdeztem, hogy garipapír v. valami, azt mondta, hogy ha baj van, dobozban becsomagolva vigyem vissza, és a dobozon lévő valami 4 milliméteres matrica alapján majd legarizzák . . . már eleve a hangsúly, amivel ezt mondta, felhúzott, amolyan "ha elromlana, és vissza merném vinni" dolog volt benne. A gari meg arcra, meg a dobozon lévő fél centis cetli alapján. Jah, és idézet: számla? Az minek?
Szerk: de persze adott, bár ez külön történet már, mert azzal a hurcával sokat tanultam.
 - 

proci985
MODERÁTOR
válasz

katt777

üzenetére
						végre, csillog megint a fegyver mint az alfában (bár a tükröződés még mindig nem az igazi, ott szebb volt)... spelnik pedig már a doom2ben is szóródtak...na itt nem;> egyébként dfull dinamicon swamp tényleg eszméletlen jól néz ki... asszem jövök is vissza 38x0 topikba, van kedved segíteni/biztatni -inkább utóbbi kéne- a szerencsétlen gyári OCs 3870 tulajnak némi OCzásban?
 avagy olyan nincs, hogy dualslotos 3870ből nem hozok ki 865öt (bios extraktoláson gondolkozom, tippre a reffelépítés ellenére valami tutymákolás van, de ez itt már nagyon off).steam meg... nos ezekután még lehet bajuk, figyelve a Bioshock felbojdulást.
ötödik újrakezdés, noviceon mert úgy nem kell a quaicsavet használnom, elegem van.
 - 

- 

- 

- 

remington2
senior tag
 - 

VinoRosso
veterán
válasz

katt777

üzenetére
						"Szemetet rögtön kidobod, nem dühöngsz" persze, ha tudatában vagy annka, hogy az szemét, dehát vannak már kifnomult technikák arra, hogyan lehet eladni az embereknek a sz@rt is(szó szerint, tudtad hogy az ürülékben lévő illóanyagoknak nagy higításban pl virágillata van?). Szóval látszik nem látszik, attól még az. Ettől függetlenül én a stalkert csípem, szeretek vele játszani, csak egy elrettentő példának kellne szerintem felhozni, hogy na látjáktok, így nem szabad fejleszteni. Ja és én külön reklám adóra gondoltam, szerintem azon nincs áfa, és egész szép ki summa összejöhetne belőle, leglábbis ha abba belegondolok, hogy mindenhonnét az dől rám, ha bekapcsolom a tévét a gépet, elolvasok egy napilapot, ha megnézem jött e valami posta, ha kimegyek az utcára, szóval lehetne jattolni rendesen. Ilyen miért nincs?

- 

VinoRosso
veterán
válasz

katt777

üzenetére
						ja de a béta tesztelőknek pl fizetni szoktak jobb helyeken az más kérdés egyébként a reklámokért is kéne fizetniük szerintem, legalábbis az államnak kéne rá adót kivetni(nem tudom létezik e ilyen), mert a legtöbb erőteljesen károsítja a környezet, éppen úgy mint a szemét.
 - 

Superman
nagyúr
válasz

katt777

üzenetére
						Most már nem vicces a dolog.
 Visszatöltöttem a  mentést és most sincs meg. Amint átlépem a zóna határát, a "Keresd meg Fang PDA-ját" küldetés eltűnik, félbeszakítva, helyette van ez, amit nem tudok telejsíteni, mert nincs meg a  Duty helyőrség parancsnoka: Sorbaálltak, szépen elbeszélgettem velük, egyik sem a  parancsnok. 

Új hozzászólás Aktív témák

- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
 - PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
 - Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
 - WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
 - PlayStation 5
 - Autós topik
 - Arc Raiders
 - Wuthering Waves
 - Fejhallgató erősítő és DAC topik
 - Windows 10
 - További aktív témák...

- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 3060Ti/3080 +16-64GB DDR5! SZÁMLA!
 - -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 8400F/9600X +RTX 5050/5060/5060Ti/5070/5080 +16-64GB DDR5! SZÁMLA!
 - Macbook Air 13" M2 - 2025 vásárlás, 16/256GB, 7 ciklus - Apple garancia, új (104)
 - iMac 5K 27" - 2017, 24GB RAM, 4GB Radeon, 1TB FD (107)
 - iPhone 16e 128GB gyári független megkímélt 2026.06.10. Apple jótállás

- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
 - LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
 - Kezdő Gamer PC-Számítógép!Csere-Beszámítás! I5 6500 / RX580 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
 - ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

.

mit ne mondjak, kik fejlesztették?

Eeeezaz, igazi jóöreg stalker hangulat, ráadásul voltam olyan mazochista, hogy veteran-on kezdtem...
 )