Hirdetés
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- SSD kibeszélő
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Bluetooth hangszórók
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
Timstrike
üzenetére
Mar emlitettem, hogy nem tudunk annyira programozni, hogy ennyire melyen belenyuljunk a jatekba, es meg ha meg is kernenk, vagy valamivel ra tudnank birni ezt a DoctorX-et (amire keves eselyt latok, kiveve ha esetleg magyar, mert akkor talan esetleg elfogadna az otletet, hogy egy magyar modban segit), akkor is elore le kell fektetni az osszes tortenetet, nem lehet csak ugy vaktaban bedobalni az otleteket, es a masik osszevissza programozza, en is ezzel orjitettem meg Free-t, hogy egyik heten igy gondoltam 1 dolgot, aztan jott ujabb otlet es ugyanazt mar maskepp gondoltam 2 het mulva, es epp emiatt emlitettem, hogy minden elore el kell legyen tervezve, minden otlet elore le kell legyen fektetve.
A banditas otlet az tetszik, de milyen feladatra gondoltal ?
A monolitos otlet meg jobban
, de ahhoz at kellene irni egesz fo tortenet szalat 
UI : most olvasom vissza, hogy nem tudsz te jol angolul, ami egyertelmuve teszi, hogy DoktorX nem magyar...
UI2 : Erdo leforditotta a hosszu szoveget, ugyhogy en is kedvet kaptam, aznap en is leforditottam 2 oldalt, es ma nekifogok, es remelehetoleg befejezem a pripjatyi rablomeset, aztan meg nemi finomhangolas, es az eromu palya mesei marad, ami mar nem olyan hosszu.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Samsung Galaxy Watch 7 40mm LTE ( esim ) SM-L305 okosóra - dobozában!
- Precision 7680 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe IR kam gar
- Nothing Phone 3 A024 12GB / 256GB Black (Egyszer beüzemelt)
- TUF FA506IV 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H RTX 2060 16GB 1tb magyar vbill gar
- ROG ALLY X RC72LA-NH007W (Használt)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Pro 128 GB Graphite 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, de ahhoz at kellene irni egesz fo tortenet szalat 
shield