- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Mini-ITX
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
Topikgazda
válasz
SaGa59
üzenetére
Nagy fába vágtad a fejszédet, de ha kissé majd bele unnál, találtam egy SGM-et, mivel olyan rég fordítottál Sigerous modot.
SGM-SoC
Amúgy pedig érdemes körül nézni az oldalon, mert ők csinálják a CoP 2-őt. Több kis videót is meglehet nézni.Más: az SGM-CS-hoz feltöltöttem a telepített fix-et. Egy script az egész, szerintem jó lenne ha felraknád a tárhelyedre a SGM_CS_rydi.exe helyett és akkor nem lesz riadalom.
-
rétisün
veterán
válasz
SaGa59
üzenetére
"Addig játszatok azokkal, amikhez van jó angol fordítás, vagy a már elkészült magyarításokkal."
gyorsabban fordítod őket, mint ahogy végig tudnánk játszani
én legalábbis biztos nem végzek addigra a szövetség idejével, meg a hirtelen meg nem mondom melyik CS moddal, amihez szintén van mgyarítás, mire te elkészülsz ennek a fordításával.
de ez ne tartson vissza
köszönjük az eddig elkészült, és a folyamatban lévő fordításokat is

mod: ja, és a lost alpha is ott van még....
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- AMD Radeon RX 7900 XT 20GB XFX Speedster MERC310 Garanciás!
- Playstation 5 Slim Disc Edition 1TB, újra fémpasztázva, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- CANON Objektív ZOOM Lencse EF-S 18-55mm 1:3.5-5.6 IS / 58
- Chieftec CTG-500-80P 500W 80+ minősítésű ATX tápegység
- Gigabyte GA-H110M-S2H (rev: 1.0 LGA 1151 alaplap, + i5-6600 CPU, + Garancia!
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

én legalábbis biztos nem végzek addigra a szövetség idejével, meg a hirtelen meg nem mondom melyik CS moddal, amihez szintén van mgyarítás, mire te elkészülsz ennek a fordításával.
köszönjük az eddig elkészült, és a folyamatban lévő fordításokat is 
shield