Hirdetés
- Szeretne nagyobb versenyt a Microsoft, de nem szeretne túl sok gyártót a piacon
- Androidos tablet topic
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hisense LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Házimozi haladó szinten
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aarpok
őstag
válasz
Physicist03
üzenetére
Akkor úgy néz ki nem vagyok ezzel egyedül és igen bosszantó egy dolog

Most hanyagolom az SGM - et vagy 4 -5 ször kijátszottam pihentetem.Feltettem a Misery - t jelenleg azzal ügyködöm.Már régebben egyszer neki álltam,de valamiért abba maradt már nem is emlékszem meddig jutottam el benne.Viszonylag stabilan fut nagyon kicsi kis akadásokkal,de ez még belefér.Itt még nem volt repülő blöki eset és azért az eleje ténylegesen szenvedés ahogy a neve is mutatja talán később egy picit könnyebb lesz ha már lesz jó felszerelésem. -
ZetorGumi
addikt
válasz
Physicist03
üzenetére
Nem kell erősebb.
Nekem relative erős gépem van, mégis előfordul ez a szindróma nálam is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Gitáros topic
- Napelem
- Szeretne nagyobb versenyt a Microsoft, de nem szeretne túl sok gyártót a piacon
- Fejhallgatós találkozó
- Battlefield 6
- iPhone topik
- Filmvilág
- Formula-1
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- További aktív témák...
- Eladó WHIRLPOOL PACW29HP Hűtő-Fűtő Mobilklíma Fekete
- Eladó Samsung Galaxy S23 5G DS 8+128GB, fekete
- Gyors, vékony és könnyű Lenovo Thinkpad X1 Carbon gen 8 (10.gen Core I5 16Gb DDR4 512Gb SSD) laptop!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB + töltőfej
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Pro Max emelt kapacitású 4790mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Bomba ár! HP Revolve 810 G2 - i7-G4 I 12GB I 256GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

shield