- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Váratlanul lehet VRAM-gyilkos a DirectX 12 érkező funkciója
- Mini PC
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Androidos fejegységek
- Apple asztali gépek
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aarpok
őstag
válasz
Physicist03 #10156 üzenetére
Akkor úgy néz ki nem vagyok ezzel egyedül és igen bosszantó egy dolog
Most hanyagolom az SGM - et vagy 4 -5 ször kijátszottam pihentetem.Feltettem a Misery - t jelenleg azzal ügyködöm.Már régebben egyszer neki álltam,de valamiért abba maradt már nem is emlékszem meddig jutottam el benne.Viszonylag stabilan fut nagyon kicsi kis akadásokkal,de ez még belefér.Itt még nem volt repülő blöki eset és azért az eleje ténylegesen szenvedés ahogy a neve is mutatja talán később egy picit könnyebb lesz ha már lesz jó felszerelésem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Építő/felújító topik
- PlayStation 5
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3493, 93% Akkumulátor
- új Philips Evnia 49M2C8900AM - óriás QD-OLED Ambiglow - 5k, 240Hz, 1800R, DisplayHDR 400, DTS Sound
- LG UltraGear 27GS95QE-B Monitor ! / 2560 x 1440 / 240 Hz / 0.03ms / G-SYNC / FreeSync BeszámítOK !
- LG UltraGear 27GP850-B GAMING IPS Monitor! 2560x1440 / 165Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync!
- MSI RTX 3080Ti Ventus 3X 12G OC + vízhűtés
- iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3404
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu- Samsung Galaxy S24 Ultra Titanium Gray Titán dizájn, 200 MP Pro kamera, S Pen
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest