-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
Sziasztok!
Ismét elkezdtem a korábban félbehagyott Dolina Shorohovot.
Most másként indultam el a pályán, a játék elején bemerészkedtem abba a felszínén tűzcsóváktól ölelt nagy üregbe, ahol a lelógó gyökerek mögül nyíló föld alatti járatban zombik támadnak és három sztalker holtteste hever.
Tisztogatás és zabrálás után próbáltam kikászmálódni az üregből, de nem sikerült. Változó helyeken megjelenik időnként az a függönyszerű téranomáliás képződmény, amely Zatonban az Oázis szívénél is ott volt több példányban, de ezen hiába megyek át rajta, kiutat nem lelek.
Hogyan lehet kijutni belőle?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Lexus, Toyota topik
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 "Golyóálló" Üzleti Érintős Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 32/512 FHD+
- Rockrider AM50s enduro - Teljesen új első maxxis DHF, belsők!
- ASUS ROG STRIX B550-F alaplap eladó /Garanciás/
- IPhone 7 Plus 128GB One új akku
- iPhone 14 128GB gyári független 100% hibátlan akku gyári 100%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Töredék áron! Csere-Beszámítás! DJi Air 3 Fly More Combo RC2! Garancia: 2027.09.27!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest