Hirdetés
- Milyen széket vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
Sziasztok!
Ismét elkezdtem a korábban félbehagyott Dolina Shorohovot.
Most másként indultam el a pályán, a játék elején bemerészkedtem abba a felszínén tűzcsóváktól ölelt nagy üregbe, ahol a lelógó gyökerek mögül nyíló föld alatti járatban zombik támadnak és három sztalker holtteste hever.
Tisztogatás és zabrálás után próbáltam kikászmálódni az üregből, de nem sikerült. Változó helyeken megjelenik időnként az a függönyszerű téranomáliás képződmény, amely Zatonban az Oázis szívénél is ott volt több példányban, de ezen hiába megyek át rajta, kiutat nem lelek.
Hogyan lehet kijutni belőle?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3318
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3219
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest