Hirdetés
- OLED TV topic
- Milyen széket vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fujifilm X
- Erős törpe: ASUS NUC 15 Pro+
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
Topikgazda
válasz
hubai1979 #22560 üzenetére
Most végül is melyik változatról van szó? Remélem nem a németről.
Elkezdtem az SGM1.7-et weaponrepack-kal, de valahogy nem nagyon tetszik. Nagyon kopár minden Zatonban, a bokrok és a fák kopaszok, nem nagyon lehet elbújni. A nád is megbarnult és ritka.
Crysis beli fegyver is lesz majd benne (Scar). Egy hetet elcsesztem a magyarosítás hozzáigazításával, majdnem kész. Bagolynál lehet rejtekhely koordinátákat venni és a bankárnál lehet nagyobb pénzekkel játszani. Én eddig egyikben sem foglalkoztam a banki dolgokkal.De nem tudom volt-e értelme. A Geonezis modot nem tettem rá, mert rengeteg plusz orosz szöveg van benne, nem tudom mit lehetne kezdeni vele.
Azt hiszem újból neki állok a Sniper-nek, az legalább egy igen jó mod. Kicsit hozzáigazítom és kiegészítem a magyarosítást. Talán a dinamikus üzenetekkel is kezdek valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Eladó INTEL i9-13900KF processzor + ASUS TUF Gaming H770-Pro WIFI alaplap
- SJCAM SJ11 Active eladó
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 6700XT / 32GB DDR4 !
- Play Station 4/5 Xbox One X Series X Nintendo switch felvásárlás!
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új HP 14 Elitebook 840 G8 FHD IPS 400nit i5-1135G7 4.2Ghz 16GB 256GB Intel Iris XE W11 Pro Garancia
- Lenovo ThinkPad T14 Intel I7 10610U
- Töredék áron! Csere-Beszámítás! DJi Air 3 Fly More Combo RC2! Garancia: 2027.09.27!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest