-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Medvelászló
senior tag
válasz
Physicist03 #12209 üzenetére
Köszi helpet kollégák!
Ha jól rémlik a távhő csövek alatt bandáztak ott még szalonnát is sütöttek de nem találom őket.Lehetséges hogy a későbbiekben visszatérnek vagy az arra sertepertélő Sztalkerek már likvidálták őket??Még nem füstöltem ki a banditokat,a jelen állás szerint a semlegesek.(Igaz a fegyó biznyicükbe rendesen beleköptem,mindenkit legyaktam mint a sicc)
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 5401 - i5-9400H I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest