- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Megköveteli a hardveres sugárkövetést az új Indiana Jones
- Egérpad topik
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Dell notebook topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
gery14
senior tag
Általában en előre elődöntöm mit szeretnék de ez a platform váltás a semmiből jött nálam.,Volt egy november 1 rendelésem de haverom azt mondta szerez ő polc alól..(nem jott össze..) aztan miatta töröltem... Hát ensem már jócskán fent van az ára...
Varázslóó
Ott van November 14 12.00 körül adtam le a rendelésem.[ Szerkesztve ]
// EKWB Custom Loop/ I9 13900K / Rog Strix Z790-E Gaming Wifi /Inno3D 4090 X3 OC /Trident Z DDR5 RGB 6800 cl34 32GB KITT /Masterwatt Maker 1500W Plus TITANIUM /Viper Ultimate/S23 Ultra 512GB 5G//Civic TypeR FK8 Turbo// BMW 35D Stage3 E91Stanced //FirebladeSC59//
-
senior tag
Hát igaz most elrontottad a kedvem
► Ryzen 7 9800X3D (ARCTIC Liquid Freezer II 420 (V.7) + Artic MX-6) ► EVGA RTX 3080Ti Ultra 12GB GDDR6X ► Samsung 990 1TB Pro Raid 0 ► 2x16GB Corsair Dominator DDR-5 32GB/7200 CL34 ►ASRock X670 Steel Legend / ► 60TB HDD / ► Be quiet Straight Power 1500W Platinum ► Creative Sound AE-9 ► EVGA DG-87
-
voodoo98
addikt
Én már a Proshop oldalán Január 7-et látok
Hamar elkelt a dec12-es adag.Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
voodoo98
addikt
Köszi a infót!
Igen, már korábban is hallottam, hogy valszeg ezt már csak a Mikulás hozza. Hát mindegy, ez van.Szerk: "Mikulásos hét", az jövő hét már.
Ez igazából belefér a 21 napba az én esetemben.[ Szerkesztve ]
Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
cucka
addikt
Nagyon helyes, végre egy teszt ahol a szokásos cpu benchmark beállítások mellett valódi élethelyzeteket is kipróbálnak.
Az egy dolog, hogy elméletben mire képes a cpu, nyilván a tesztben meg kell mérni.
De az is ugyanilyen fontos, hogy valódi életszerű beállítások mellett (4090 4k) ebből az elméleti teljesítményből mennyi fog valóban realizálódni. -
cucka
addikt
Ez mind igaz. De nekem továbbra is az bűzlik, hogy kapacitás gondjaik lettek.
Ugye idén volt az intel cpu degradációs botrány, pár hete meg a core ultra bemutatója, az sem lett túl acélos.Szóval jó eséllyel megugrott a kereslet az AMD procikra. És a tsmc-nél sem az van, hogy pár hónapon belül elő tudnának varázsolni extra gyártási kapacitást a legmodernebb 4nm node-on. Főleg, hogy az AI-hoz használt chipek többsége is ugyanitt készül, és azokból iszonyat kereslet van a piacon.
A zen5 gyenge eredményeit az árazás okozta szerintem. Ez mostanra kezd kiegyenlítődni. Én tegnap vettem processzort, a 7700x és 9700x között 9 ezer forint volt a különbség (131 vs 140).
Eredeti áron a zen5 abszolut nem volt versenyképes, de így ezeken az árakon már egyértelmű volt, hogy inkább a zen5-öt választom. -
cucka
addikt
Itt az egyenletben a nagy kérdőjel, hogy amúgy az AMD mennyit tud ezekből az x3d chipekből gyártani? Vagyis hát asszem ezt a TSMC gyártja nekik.
Új termék, a 3d cache miatt bonyolult gyártási folyamat, TSMC-nek is véges a kapacitása, stb.Én most rendeltem procit. Ha augusztusi áron árulták volna, akkor 7800x3d lett volna. Így nem az lett .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest