Hirdetés
- Megerősítette, majd letagadta a TSMC, hogy segítenek az Intelnek
- Teljesítményvesztést okoz az új NVIDIA App
- Játékosoknak szánt, vezeték nélküli headset jött a PowerColor logójával
- Sokoldalú Thunderbolt 5 dokkoló érkezett a Cable Matters színeiben
- Bemutatkozott az In Win legfrissebb, AR szériás kompakt AIO-ja
-
PROHARDVER!
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Topikgazda
-
ddavedane
csendes újonc
Sziasztok!
Igen sajátos problémával szeretnék előállni. Most kötötték be a gigás Digi netet, kaptam is egy Huawei HG8143A5 routert, ami bridge módban van. Első dolgom volt leragasztani a ledeket, mivel sajnos látszódik a hálóból és nem akarok karácsonyfára elaludni..igen ám de több lyuk van ezen a sz*ron, mint a szitán és szűrődik belőle a fény minden irányba.
Gondolkodtam távolról ki-be kapcsolható okos konnektoron, mennyire tesz ez jót a digis cuccnak? Aztán felmerült, hogy beleoperálom valahogy egy műanyag kábeldobozba, de itt tartok a melegedéstől.
Próbáltam belépni a router felületére is, hátha ki lehet kapcsolni a ledeket, de így bridge módban ez közel lehetetlen, vagy csak én vagyok béna, de a leírások nem segítettek. ( Vagy aki esetleg be tud lépni legyen szíves megmondani, hogy lehet-e a ledeket egyáltalán állítani vagy ne szenvedjek ezzel.)
Köszönök minden ötletet, praktikát!
UI.: Bocs ha rossz helyre írtam, nem igazán tudom hova való ez
-
Jakesz
addikt
válasz MasterMark #39396 üzenetére
Az lehet, de akkor sincs netkapcsolat egyik eszközön sem. Ott van a felkiáltójel a hálózati ikonon.
-
Jakesz
addikt
Sziasztok!
Pár hete írtam, hogy random időközönként a router ledobja a netet, de újraindítás után azonnal helyreáll a kapcsolat. Valószínűsíthető volt, hogy haldoklik a router, és kell venni újat. Vettem egy újat másfél hete, de sajnos a probléma ugyanúgy fennáll. A lényeg továbbra is az, hogy a router ledob minden eszközt a hálózatról, a gépemet is, ami kábellel csatlakozik hozzá, ugyanakkor a router fiókjába (192.168...) be tudok lépni ekkor is, és onnan is újra tudom indítani. Valakinek van ötlete, hogy mivel lehet ezt orvosolni? -
Soma01
veterán
válasz Gubek-Einste #39393 üzenetére
Az összes kliens leszakad a WiFi-ről, nem is mennek vissza. Kábelen megy a net, csak WiFi nincs. A hálózat SSID látszik, de semmivel nem lehet rá csatlakozni, csak a router újraindítása után. Akkor viszont megy minden eszköz vissza automatikusan.
-
Topikgazda
-
Soma01
veterán
Sziasztok!
Egy új Tp-Link AX10-ről a WiFi kliensek folyton leszakadnak és csak a router újraindítása után csatlakoznak csak vissza. Menjen vissza gariba? Vagy mit próbáljak még ki a gariztatás előtt? Teljes reset? -
Wesder
félisten
Sziasztok.
Xboxon online multiplayerben rengeteg a packet loss-om kàbeles csatlakozàs esetén is, így gondolom kellene egy újabb router, talàn az megoldanà. Most egy TP-Link WR841N-es szutyok osztja a netet. Milyen routerre kellene lecserélnem, ami megoldanà ezt a problémàt? Köszi ha tudtok segíteni. Meg ha egy kicsit felhomàlyosítotok hogy portforwardot hogy tudnàm megoldani hogy Openről ne menjen vissza Moderate-re az jó lenne.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
mezis
félisten
válasz lovakistvan #39389 üzenetére
Ekkora csökkentésről még nem olvastam, csupán néhánnyal és a töredezettség csak 1-el kisebb az RTS küszöbnél.
A 802.11n-et is ejtetted?
mezis
-
phoenix1989
őstag
válasz phoenix1989 #39378 üzenetére
??????
-
mezis
félisten
válasz lovakistvan #39386 üzenetére
Üdv.!
- 802.11 mód: 802.11b-re szükség van?
- WPA üzemmód: csak WPA2 ?
- Rejtjel típus: Szükséges a TKIP ?
- Esetleg csökkentsd az RTS köszöb/Töredezettség értékpárt.mezis
-
lovakistvan
csendes tag
Üdv.
Adott egy D-Link DWR-118 router és egy Mobile internet modem (stick). A modem teljesen jol működik külön a gépe csatlakoztatva illetve a routeren is LAN kapcsolaton keresztül is. Amint egy wifi eszköz csatlakozik a routerhez azonnal lecsatlakozik és ujraindul az egész router.
Rengeteg beállítást probáltam már. Csak 2,4 Ghz, csak 5 GHz, más titkositási beállítás, de eredménytelen. Esetleg valakinek van ötelete. Screenshotok:
Köszi -
Blu3Hell
csendes újonc
Sziasztok! Abban kérnék segítséget, hogy le szeretném korlátozni a wifi erősségét. 5Mbit-es net van, amiből csak 4 jön és elég kevés már játékra is úgy hogy többen használják a netet. Szóval valahogy meg lehetne úgy oldani, hogy mondjuk wifin csak 3-4 Mbitet sugározzon és kábelen meg mindig legyen 1Mbit fixen, hogy ha megnyitnak egy oldalt a böngészőben akkor ne legyen 600 pingem minden másodpercben mert a játékhoz elegendőnek kell lennie 1Mbitnek, hogy fixebb legyen a ping. A router neve zte zxhn h108n, [link] ez a leírás a router beállításaihoz, nem nagyon értek hozzá, pár dolgot kipróbáltam már de nem akart működni ilyen volt például a Committed Access Rate, de lehet ez a megoldás csak valamit elrontottam. Válaszokat előre is köszönöm szépen!
-
phoenix1989
őstag
Sziasztok! lenne egy olyan gondom hogy játék alatt el kezdek laggolni de csak este 8 órától. tp link archer ax 10 routerem van és ki próbáltam csak a modemmel összekötni a gépet ekkor nem jelentkezik a lagg de a routernél igen. az a furcsa hogy egész nap megy és semmi gond de estére laggoslessz az egész. valami beállítási gond lehet?
-
vimes
senior tag
Sziasztok!
Távoli asztal használatával kapcsolatos gondom akadt - a céges gépemre szeretnék kapcsolódni.
Eddig a Telekomos eszközhöz ( Sagemcom F@st3686 ) volt csatlakozva Ethernet-en, a saját gépemmel pedig WiFi-vel kapcsolódtam hozzá. Ezzel az volt a gond, hogy bizonyos időközönként ledobál WiFi-ről, vagy egy ideig nincs kapcsolat - így szépen megszakad a Remote Desktop kapcsolat is - ha éppen nem dobott le, az az esetek nagyobb részében végülis használható volt. Próbáltam az 5 GHz-et is, de egy idő után nincs rajta kapcsolat - ha újra szeretnék csatlakozni, azt meg már nem engedi valamiért.
Ha nem csal az emlékezetem, akkor ennél a típusnál voltak gondok rendesen WiFi terén, szóval nem is igazán erőltettem a dolgot tovább, kipróbáltam a másik itthoni routert.A másik router egy kis krumpli Tenda W316R. Ezt csatlakoztattam a Telekomos routerhez (hogy legyen internetkapcsolat), a céges gépet pedig a Tenda-hoz.
Ha most a Tenda-hoz kapcsolódok (a Telekomos routeren kinyomtam ideiglenesen a 2,4 GHz-es szórást, hogy ne zavarjon), a kapcsolat olyan értelemben stabil, hogy nem dob le. Viszont távoli asztallal használva van, hogy percekig 1k+ lesz a pingem (plusz esnek is ki csomagok), valamint a távoli asztal olyan mértékben szakadozik, hogy az hihetetlen (volt, hogy kb. két percig totál le volt fagyva, se kép se hang). Ezt pl. MS Teams-es meetingnél (pl. amikor meg van osztva a képernyő, de nem feltétlen muszáj) vettem észre, de máskor is előfordul. Ekkor a többi ugyanide csatlakózó eszközön is megugrik a ping.Ha nincs Remote Desktop-ozás, akkor végülis elfogadható a kapcsolat (bár 1000 Google felé intézett kérésből 2-3 nem jött vissza, illetve 8-10 kérésnél 1k+ a ping - amúgy 20-30 ms között van). A netkapcsolat biztos jó, mert vezetékesen atomstabil a net - innen vetek arra, hogy eszközgond van, házon belül.
Szerintetek mi lehet itt a gond? A saját router, ami túl kevés lehet már (és kellene egy jobb) - vagy esetleg valami más? Mondjuk érdekes, megnéztem, hogy milyen sávszél kell a remote desktophoz (itt) - és 8.5 mpbs volt a legnagyobb érték, amit láttam - valami miatt mégis szörnyű a kapcsolat... előre is köszönöm
[ Szerkesztve ]
"Ole, ole, ole, ola, der FCK ist wieder da! Ole ole, ole ola, die roten Teufel sind ganz wunderbar." Let's go Bezte!
-
cyber86
őstag
Szia. A bébiőr lehetséges, hogy zavar de más vezeték nélküli eszköz nincs viszont ami valszeg bezavarhat az infrafűtés ami a mennyezeten van és azon kéne átmennie a jelnek. Meg ami fura, hogy amikor rendes router üzemmódba van az N18U akkor bármikor elérem a kezelőfelületet de ha jelismétlőbe van akkor nem mindig hozza be a kezelőfelületet. Gondolom ha nincs kommunikáció a másikkal akkor nem lehet elérni vagy nem tudom, hogy működik ez. Kábel lenne az igazi de nem megoldható Meg csinálnom kéne 1 wifi analyzert is de elvileg talán 2 eszközt látni hiszen nem panel lakás hanem kertes ház és csak mobil net megoldható.
-
cyber86
őstag
Sziasztok. Adott 2 router: TP-Link MR6400 meg egy Asus RT-N18U és az N18U-t szeretné bátyám jelismétlőnek használni, mert nem tudjuk össze kábelezni őket pedig az lenne az igazi így marad az, hogy az alsó és a felső szinten el lettek úgy helyezve, hogy közel legyenek de egyszerűen instabil a wifi az N18U-n. Most vagy bezavarja valami vagy nem tudom mi lehet vele, mert a tp-link stabil nem dobálja a wifit és be is állítottam csatornát a tp-linken, hogy ne dobálja össze vissza de hiába. Valakinek valami ötlet?
-
Topikgazda
-
ggergo_hu
csendes újonc
válasz Gubek-Einste #39370 üzenetére
nagyon szépen köszönöm, nagyon kedves tőled a gyors segítség!
TP-LINK Archer C80 AC1900 Wireless szerinted jó választás lehet? 15990 most. A ház 90 nm, egyik sarokban van sajnos a router, ház másik végében a 3 szoba (viszont egyenes folyosó és ház alak). Jobb mint a gyári?
Gergő
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz ggergo_hu #39369 üzenetére
- A router a saját wan portja és a digis modem gyorsabbik lan portja (lan1) keresztül kötődik majd össze?
Igen, ebben az esetben telefonon kérjed, hogy tegyék át a szolgáltatói eszközt bridge módban és a saját router-be kell beírni a PPPoE user/pass párost.- A switch-et simán bedughatom majd az új router egy lan portjába, és ugyan úgy működik szép gyorsan tovább?
Igen, semmilyen változás nem lesz a használatában.Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
ggergo_hu
csendes újonc
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Lehet butaságokat írok/kérdezek.
Háttér: Digi kábeles netem van (tv box + wifis modem). A wifis modemen úgy tapasztaltam 2 lan port van, az egyik lassabb. A gyorsabbra jelenleg egy 5 portos jó minőségű switchet kötöttem, erre csatlakozik kábellel az xbox és egyéb okos otthon dolgok - ezzel így minden rendben, sebesség ügyileg is. Viszont a wifi a ház távolabbi pontjain kb használhatatlan, jel erősítővel sem sikerült kiküszöbölni (rossz helyen is vannak a házban a konnektorok ehhez).
Ötlet: Router vásárlás
Kérdés:
Ha veszek egy jobb fajta routert és így vagy úgy beállítom a digis wifi helyett (tudom, erre van sok helyen leírás, hogyan kell) akkor:
- A router a saját wan portja és a digis modem gyorsabbik lan portja (lan1) keresztül kötődik majd össze?
- A switch-et simán bedughatom majd az új router egy lan portjába, és ugyan úgy működik szép gyorsan tovább?Nagyon szépen köszönöm előre is a válaszokat!
Gergő
-
Mtbsrác
senior tag
Meglett a hiba!
2 szin fel volt cserélve a krimpelésnél ez okozta a hibát
Újra krimpelés megoldotta a gondot. Köszi a segítségeteket.Ui.: amúgy ez alapján állítottam be és működik mostmár rendesen. [link]
[ Szerkesztve ]
-
Mtbsrác
senior tag
válasz Gubek-Einste #39360 üzenetére
Megnéztem a másik végponton ami menne a routerbe és csak 10mb van. Tehát a fő routernél lesz a bajom. Cat e5 kábellelt használtam az építésnél. A fő routeren van gyári kábellel az asztali ott megvan a 100mb.
Ismerős küldte ezt a rajzot hogy eme tipusu bekötéskor lenne csak 10mega de nem így van bekötve. Ezért is furcsállom.
Nekem így van bekötve:
[ Szerkesztve ]
-
Multibit
nagyúr
-
Mtbsrác
senior tag
válasz Gubek-Einste #39360 üzenetére
Ha otthon leszek megnézem
mezis: na ezt hol lehet előbugerászni? amúgy én linuxot használok
-
allein
addikt
Sziasztok. A router napló menüjében látok olyan logokat amiket nem tudok megmagyarázni (pár napja történt digis optika bekötés), mármint nem tudom mi miért történik. Csináhatok róla fotót róla és berakhatom ide, hogy segítsetek értelmezni?
-
Mtbsrác
senior tag
Sziasztok!
Van két routerem mind a kettő tiplink márkáju. Az egyik egy Tp Link WR941ND v5 (ez a fő) a másik pedig Tp Link Archer C20 (Ez a másod router). Legnagyobb gondom az hogy csak 10mb sebességet ad a másik routernek holott a netem 100mb-es. A route címek ahogy kell át vannak írja hogy ne akarjanak össze. A kábel hossz pedig 32m amíg elér a másikhoz a jel.
[ Szerkesztve ]
-
-
hegizoli
újonc
válasz Tompika777 #39353 üzenetére
Üdv. Akkor hiába veszek új routert a t-com optikai kábelre,nem fog működni
-
galaxys80
veterán
Lett egy új Asus AC57U romterem és azóta nem tudok egyetlen torrendet sem letölteni. Korábban egy TPlink-el nem volt ilyen gond. OpenWrt volt rajta.
Most mindenre http error 0-t dob.
Portok nincsenek nyitva, de az a másik routeren sem volt.
Mit kellene állítanom a routeren?[ Szerkesztve ]
-
hegizoli
újonc
válasz Intruder2k5 #39350 üzenetére
Mértem már és 137 Mbit/s jön úgy.
-
Tompika777
senior tag
válasz Intruder2k5 #39352 üzenetére
Nekem úgy tűnt a kérdéseiből, hogy nem csak a WiFi-vel van gondja(új routert optikai csatlakozóval venne, és a tv gondolom eleve utp-vél csatlakozik a szolgáltatói eszközhöz).
-
MODERÁTOR
válasz Tompika777 #39351 üzenetére
Én ezt tudom, de ennek mi köze ahhoz, hogy a fórumtársnak (ha jól értem) WiFi-n kevés a sebessége a Telekom-os eszközről? Azt szeretném megtudni, hogy csak WiFi-n kevés, vagy esetleg kábelen is?
-
Tompika777
senior tag
válasz Intruder2k5 #39350 üzenetére
Telekom optikánál az optikai csatlakozás csak a szolgáltatói eszközbe mehet, azt saját készülékkel nem tudod leváltani. Természetesen használhatsz saját routert mögé kötve minden további nélkül.
A legjobb pppoe passtrough-t beállítanod a saját routernek, a tv lan kábeleit a szolgáltatói eszközbe hagyva. Amúgy ez ügyben a Telekom otthoni szolgáltatások topikban részletesen tudnak segíteni,sőt a topik összefoglalóban leírás is van.
[link][ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
hegizoli
újonc
válasz Intruder2k5 #39348 üzenetére
Szia! Van-e arra lehetőség,hogy szabadon lehessen a netet használni a fent megadott routerrel. Mert ugye megnéztem és a elosztásnál a TV-nek van a legtöbb.Amit a legtöbbet használok a laptopot azon csak 20Mbit van a 150-ből. A router nem enged változtatást csak a Ghz-et ,2,4 vagy 5 Ghz.Arra is gondoltam,hogy teszek másik routert a T-com-os mellé de csak 54mbit-es van jelenleg. Lehet-e olyat,hogy veszek egy új routert ami optikai bemenettel rendelkezik és megoldja a fent említett problémát. Még annyit,hogy a laptopot átvittem a szomszédba és ott a sebessség teszt 327 Mbit/s -ot mutatott.
Előre is köszönöm a javaslatokat. -
MODERÁTOR
-
Sziasztok. Adott egy Huawei B311 router, Telekomos simmel. Külső antennát szeretnék csatlakoztatni, hogy jobb legyen a “vétel”, de elvesztem a rengetegben, milyen is kellene. Tudna valaki segíteni?
-
Topikgazda
-
marec1122
senior tag
hát igen. atelekom alapértelmezettje a 192.168.1.1. próbáltam a 192.168.1.1, 192.168.0.1,192.168.0.2 -t mint esélyeseket de sehol nincs. azért kérdeztem hogy meg lehet e valahogy állapítani mert ezeken a valószínű ipken semmi.
Csak megfontoltan :D "Öregember nem gyorsvonat!" John McClane
-
marec1122
senior tag
Sziasztok!
A telekom beköltözött egy modemmel a lakásba és ahoz hogy a ház többi részébe is elérhető legyen kellett egy eszköz ami tovább osztja a netet. az előző hálózatban lévő tplink archer c7 1750 routert-ben le lett állítva a DHCP és így műdödik egyébként kiválóan. Viszont az archer beállításait nem igazán érem el a szokott ip címeken azért szeretném megkérdezni, hogy van móda arra hogy kiderítsem mi lehet az? próbáltam egy rákötött géppel de alapértelmezett átjárónak a telekomos modem ip címét mutatja. Tudjátok esetleg a megoldást?
Csak megfontoltan :D "Öregember nem gyorsvonat!" John McClane
-
csacsi67
addikt
válasz MasterMark #39338 üzenetére
ZTE Mobile borband hiányolja annak az illesztöprogramját.
Ugyan ez a fel állás ebböl alakult ki a helyzet mert mind 2 eszköznek ugyan az az elérési utja [link] Töle is kérdeztem mi lett a megoldást nem tudta megoldni vissza adta a gazdájának.
-
csacsi67
addikt
válasz MasterMark #39336 üzenetére
Én tudom hogy látja vagy nem le van irva akkor z sd kártyát is látná.
-
csacsi67
addikt
Sziasztok vissza térve erre a témára valaki nem tud benne segiteni a következö a gond bedugom a sticket az usb portba és nem ismeri fel drivert nem találok hozzá. A stickbe bele lehet tenni micro sd kértyát is igy sem látja a gép a többi eszközömet mind látja .A ZTE szerviz elmondása szerint stickbe bele van égetve minden azt törlni nem lehet.Win10 pro.Már a wint is ujra raktam akkor sem csinál semmit ha z eszközt bele dugom az eszköz müködöképes mivel telekom kártyával megy , de mivel ha más kártyát rakok bele elösször minden kép a pv be kell dugni hogy ki resetelje magát és az adott kártya apn-jé be irja magának . Sjnos az eszköz nem is az enyém ha nem a 82 éves apámé ez a második ami már nálam ugyan ezt csinálja .
Nagyon meg köszöném ha valaki tudna segiteni .Elözmény [link] -
Gabelogen
tag
válasz Gubek-Einste #39330 üzenetére
Igen. Gyári beállításon volt.De akkor ezek szerint, nem azon kell lennie?
Most beállítottam egy csatornát,és így most jó. Köszönöm. -
Topikgazda
-
Gabelogen
tag
Sziasztok. Vásároltam egy AsusRT-AC57U V3 routert. Digis netem van,ami korábban Invitel volt. Működik a router, de a 2,4GHz-t nem látom, csak az 5GHz-t. Vannak eszközeim , amihez kellene a 2,4GHz.Mi lehet a gond.Volt már mindenféle reset,de nem változik a dolog. Mi lehet a gond?
-
-
Gabesz87
veterán
válasz Gabesz87 #39324 üzenetére
Na most 2. nekifutásra csak sikerült. Nem értem én ezeket a hálózati dolgokat néha...pár nappal ezelőtt reseteltem épp a routert, akkor mondjuk én voltam hülye, és wifin próbáltam, aztán csodálkoztam, hogy nem érem el. Most ugyanúgy próbáltam, mint múltkor...PC-ről, igaz a gép nem közvetlenül a routerhez van csatlakozva, hanem a Telekom HGW-hez, és a router (AP) szintén a HGW-n van. De múltkor így tudtam resetelni, és utána el is értem, újra beállítottam. Most viszont nem sikerült így. FOgtam a laptopot, és közvetlenül összedugtam a routerrel, így tudtam megcsinálni. Tököm tele van ezzel az Asus-al. Mindegy, a switch megrendelve, asus meg repül innen. Nekem végül is csak egy switch kell oda, arr, amire most használva van.
-
Gabesz87
veterán
Komolyan mondom, Murphy törvénye....volt ma a társasházban valami pillanatnyi áramszünet, de tényleg egy másodperc volt az egész, órák lenullázódtak, a gépem pl. ki sem kapcsolt, monitor elsötétült pillanatra, aztán ment tovább, mintha mi sem történt volna. Telekom HGW újraindult. Viszont most a rá kötött N18U-val van gondom. Másik szobában van AP módban, IPTV, házimozis dolgok mennek róla, viszont ezek most nem nagyon akarnak működni. IPTV kiírja hogy csatlakozik a hálózathoz, IP-t is kap, aztán csak a szép színes hárömszöges képet látom. TV-n sem megy semmi, YT, Netflix, tehát a routerrel lehet valami. Próbáltam resetelni, de semmi, nem érem el (PC-ről persze). HGW-ben static IP-t kap. Tönkrement volna, vagy mi? Épp most nemrég rendeltem egy 8 portos TP-Link switchet ennek a routernek a helyére, mivel kellene még 1-2 port. Megérezte a vesztét
-
Emu
őstag
Ismét csak köszönöm, de sajnos nem jártam sikerrel. Szerzek új UTP kábelt, hogy ki tudjam zárni azt is. Ha gyárilag hibás a kábel, akkor lesz még egy köröm a padláson
-
Emu
őstag
Köszi!
Egyelőre ezt a kizárnám:
+1: A CAT6 kábel, csatlakozó nem az igazi: számtech bolti, gyári 15m szerelt kábelről van szó.Amit próbáltam ellenőrízni:
1. 100-as hálókártya van a gépben: gigabites van feladatkezelőben írja is. (MSI B450M Mortar alaplapi integrált). BIOS-t megnéztem gyorsan nem találtam semmi kapcsolót ami esetleg Gigabitről visszarakta volna 100mbps-re.2. Le van korlátozva a sebesség az eszközkezelőben: ezt hogy tudom ellenőrízni?
-
mezis
félisten
-
MODERÁTOR
-
Emu
őstag
Sziasztok!
Az alany egy Asus RT-AC65P. Igazából minden rendesen működik csak az alábbi problémám lenne:
300as netem van wifi-n keresztül meg is van a teljes sávszél. Eddig CAT4 kábellel volt lefűzve a ház, és gondoltam ezért nincs több sávszél. Ma kicsit jobb idő volt, és a géphez jövő vezetéket áthúztam cat6 kábelre, de nem változott semmi, pedig megpróbáltam a 2 porton is. Legfrisebb firmware van fent, mi lehet a gond? -
csacsi67
addikt
válasz I02S3F #39312 üzenetére
Erre gondolok én is , de ki nem nyirta mert akkor telekomos kártyávl nem lenne net érted avval az eggyel van net. A többi szolgáltatojéval nincs mert nem tudja resetelni apn beállitásokat. A Huawei is csak ugy tudja ha szolgáltatot váltok elötte be kell dugnom a gépbe . A routerbol ez nem megoldhtó.
-
csacsi67
addikt
válasz I02S3F #39310 üzenetére
Sajna semmi nincs hozzá lett probálva másik gépen is ugyan ez a helyzet olyan mintha a router agyon vágta volna .Akkor még amikor kezdödött az elsö kör a Huawei stick meg sem volt. Most cserélték ki a zte sticket pénteken a digibe 1 volt a gépbe dugva utánna router majd kivettem és ugyan az lett vele ami a másikkal mind1 holnap felhivom a zte szervizt hátha ott tudnak valami okosat mondani . [link]
[ Szerkesztve ]
-
csacsi67
addikt
válasz I02S3F #39308 üzenetére
Szia nem egyszer volt bedugva a digis zte a gépbe majd bedugtam a routerbe aminek szintén ugyn az z elérési utja de a pc nincs össze kötve routerrel . Az a router egész más eszközöknek adna netet. A PC egy cisco routerröl kapja netet vezetéken. Még wifi kártya is ki van kapcsolv a gépben . Ezek után egy óra mulva kivettem sticket a gépböl és az autorunt nem is látom tehát olyan mintha nem lenne bedugva eszköz digi net nem jön be egy érdekesség van hogy egyedül ha a zte modembe telekomos kártyát rakok de csak telekomosat avval van net de semmi beállitást nem tudok eszközölni rajta mert hiába katintok a zte mobil ikonjára nem csinál semmit. A másik zte sticknek ugyan ez a hibája volt a z eszközkezelöben ezt irja ki zte mobile broadband három x majd felkiálltó jel.
-
mezis
félisten
válasz partymaci #39304 üzenetére
Vannak op. rendszerek (firmware-ek), amelyeknél időnként szükséges a pufferek ilyetén való ürítése.
Régi vicc: op. rendszerek tesztje. Versenyzők: Linux, Windows, WAX/VMS.
2 hét alatt a WAX/VMS folyamatosan működött. A Linux-ot egyszer újra kellett indítani.
A Windows-t naponta többször újra kellett indítani.
Végeredmény: A Wndows a leggyorsabb operációs rendszer!
(Azóta a Linux sokat fejlődött. )[ Szerkesztve ]
mezis
-
partymaci
aktív tag
Igen, minden elszáll, nem érek el semmit. Mintha nem is lenne hálózatba a gép. Router ledek villognak. Bridge mód előtt is produkálta. Most majd veszek egy routert kínomban tesztelésre sztem.
Halottam ilyet hogy ütemezett újraindítás, van aki minden éjjel 3-kor mondjuk újraindítja?!
De ez abnormális vélemyénem szerint... vagy nem?[ Szerkesztve ]
Ha nincs elég bajod, vegyél számítógépet!
-
partymaci
aktív tag
igen, pingelni se lehet, meg elérni se, az egész hálózatot eldobja, nincs IP csak a kis földgömb az óra mellet, ..hard reset után minden normalis pár óráig/napig.
Igen 24/7.[ Szerkesztve ]
Ha nincs elég bajod, vegyél számítógépet!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest