-
PROHARDVER!
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz87
veterán
válasz
Gabesz87 #39324 üzenetére
Na most 2. nekifutásra csak sikerült. Nem értem én ezeket a hálózati dolgokat néha...pár nappal ezelőtt reseteltem épp a routert, akkor mondjuk én voltam hülye, és wifin próbáltam, aztán csodálkoztam, hogy nem érem el. Most ugyanúgy próbáltam, mint múltkor...PC-ről, igaz a gép nem közvetlenül a routerhez van csatlakozva, hanem a Telekom HGW-hez, és a router (AP) szintén a HGW-n van. De múltkor így tudtam resetelni, és utána el is értem, újra beállítottam. Most viszont nem sikerült így. FOgtam a laptopot, és közvetlenül összedugtam a routerrel, így tudtam megcsinálni. Tököm tele van ezzel az Asus-al. Mindegy, a switch megrendelve, asus meg repül innen. Nekem végül is csak egy switch kell oda, arr, amire most használva van.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Synology NAS
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Motoros topic
- eBay
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- VR topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Lenovo Legion 5 Gamer laptop, gyönyörű állapotban, tuningolva!
- Lenovo LOQ 15IRX9 - 15,6"FHD 144Hz - i7 13650HX - 16GB - 1TB SSD - Win11 - RTX 4050 6GB - 2év gari
- Apple Watch 7 45MM Nike Edition + sok tartozék
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Lenovo 14 G2 Core i5-1135G7 (hibás)
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest