- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali notebookos kérdések órája
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- TCL LCD és LED TV-k
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
-
PROHARDVER!
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
csacsi67
addikt
Sziasztok.
A következö a gondom van egy zte mf833v usb stickem 4 modem bedugom a gép usb portjába szépen feltelpiti a dolgokat van net is. Ennek az elérési utja 192.168.01 utánn a kiveszem a sticket bedugom egy d -link dwr116 routerbe minek az elérési utja szintén 192.168.01 .Beállitom a routerben a szolgáltatot Mondjuk telekom .Van net egyedül a telekomos kártyávl. Majd kiveszem a routerböl a sticket be dugom a gépbe semmit nem csinál ha be ütöm 192.168.01 elérési utat 3 driver hiányra hivatkozik az eszközkezelöben zte mobile broadband. Mi lehet a gond hogy lehetne a hibát orvosolni elöre is köszi. -
csacsi67
addikt
Persze . Valamit a router át ir a sticken , vagy nem tudom mi lehet mert vab egy huawei stickem avval ilyen gond nincs azt rakhatom ki be cserélhetek benne kártyát ugyan gy felismeri a gép meg a router is annak az elérési utja 192.168.8.1.Avval semmi gond nincs egyedül ez a zte stick hülyül meg. Ma hoztam ki a digitől.1 x volt a gépbe a másik is ugyan ilyen problémával ment vissza a diginek. Wint is raktam már ujra win10 van a gépemen.Probáltam másik böngészöböl ott ugyn ez nem tudom elérni a sticket a tc comanderben sem látszik.
[ Szerkesztve ]
-
csacsi67
addikt
válasz I02S3F #39308 üzenetére
Szia nem egyszer volt bedugva a digis zte a gépbe majd bedugtam a routerbe aminek szintén ugyn az z elérési utja de a pc nincs össze kötve routerrel . Az a router egész más eszközöknek adna netet. A PC egy cisco routerröl kapja netet vezetéken. Még wifi kártya is ki van kapcsolv a gépben . Ezek után egy óra mulva kivettem sticket a gépböl és az autorunt nem is látom tehát olyan mintha nem lenne bedugva eszköz digi net nem jön be egy érdekesség van hogy egyedül ha a zte modembe telekomos kártyát rakok de csak telekomosat avval van net de semmi beállitást nem tudok eszközölni rajta mert hiába katintok a zte mobil ikonjára nem csinál semmit. A másik zte sticknek ugyan ez a hibája volt a z eszközkezelöben ezt irja ki zte mobile broadband három x majd felkiálltó jel.
-
csacsi67
addikt
válasz I02S3F #39310 üzenetére
Sajna semmi nincs hozzá lett probálva másik gépen is ugyan ez a helyzet olyan mintha a router agyon vágta volna .Akkor még amikor kezdödött az elsö kör a Huawei stick meg sem volt. Most cserélték ki a zte sticket pénteken a digibe 1 volt a gépbe dugva utánna router majd kivettem és ugyan az lett vele ami a másikkal mind1 holnap felhivom a zte szervizt hátha ott tudnak valami okosat mondani . [link]
[ Szerkesztve ]
-
csacsi67
addikt
válasz I02S3F #39312 üzenetére
Erre gondolok én is , de ki nem nyirta mert akkor telekomos kártyávl nem lenne net érted avval az eggyel van net. A többi szolgáltatojéval nincs mert nem tudja resetelni apn beállitásokat. A Huawei is csak ugy tudja ha szolgáltatot váltok elötte be kell dugnom a gépbe . A routerbol ez nem megoldhtó.
-
csacsi67
addikt
Sziasztok vissza térve erre a témára valaki nem tud benne segiteni a következö a gond bedugom a sticket az usb portba és nem ismeri fel drivert nem találok hozzá. A stickbe bele lehet tenni micro sd kértyát is igy sem látja a gép a többi eszközömet mind látja .A ZTE szerviz elmondása szerint stickbe bele van égetve minden azt törlni nem lehet.Win10 pro.Már a wint is ujra raktam akkor sem csinál semmit ha z eszközt bele dugom az eszköz müködöképes mivel telekom kártyával megy , de mivel ha más kártyát rakok bele elösször minden kép a pv be kell dugni hogy ki resetelje magát és az adott kártya apn-jé be irja magának . Sjnos az eszköz nem is az enyém ha nem a 82 éves apámé ez a második ami már nálam ugyan ezt csinálja .
Nagyon meg köszöném ha valaki tudna segiteni .Elözmény [link] -
csacsi67
addikt
válasz MasterMark #39336 üzenetére
Én tudom hogy látja vagy nem le van irva akkor z sd kártyát is látná.
-
csacsi67
addikt
válasz MasterMark #39338 üzenetére
ZTE Mobile borband hiányolja annak az illesztöprogramját.
Ugyan ez a fel állás ebböl alakult ki a helyzet mert mind 2 eszköznek ugyan az az elérési utja [link] Töle is kérdeztem mi lett a megoldást nem tudta megoldni vissza adta a gazdájának.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Samsung S22 256GB garanciális újszerű állapotban eladó!!
- Microsoft Surface Slim Pen 2 és töltő eladó !
- Ubiquti Nanobeam M5 2DB irányított antenna
- A++ kategória! DELL P2418HZm - 24" IPS / 1920x1080 / MATT / pivot / win hello face // GARANCIA +SZLA
- +monitor+ i5 4570 /8-12-16GB DDR3 / 240GB SSD /takarítva, telepítve / Lenovo M73
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest