- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Computex 2025: professzionális gyorsítókkal újít az Intel
- Tápválasztás PC-hez: ne ezt rontsd el – Tech Percek #8
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hko_DAVID
csendes tag
válasz
tanulosSrac #497 üzenetére
Mindenképp nézd meg másik gépen.
Én 2 egeren vagyok túl, mind2 hibázott, elkalibrálódott folyamataosan (elmozdítottam és vissza ugyan oda, akkor a kurzor nem érkezett vissza a kezdeti helyre), de nem akadozott.
Max dpi mellett ha kört írtam le az egérrel a padon, az a monitoron élére állított négyzetet tett meg a kurzor.
Súlyt nem érzékelt, illletve ha kivettem fagyott az egér.
Ezeket másik gépen is megcsinálta.
Képtelenség volt vele játszani vele, holott elvileg arra való... -
potkem
aktív tag
Üdv.
Most készülök beruházni egy Roccat Kave fülere.
De az itt olvasottak alapján kicsit tartok a dologtól.
Igaz nem alaplapi hangkártyám van.
Vagy válasszak más 5.1 vagy 7.1-es fülest? -
tanulosSrac
csendes tag
sziasztok!
Roccat Kone-om van, két hónapos. Eddig teljesen tökéletesen működött, de ma elkezdett időnként hibázni. Vízszintesen húzom az egeret, de kitér felfele/lefele is. Továbbá elkezd akadozni a kurzor...semmi extra software-t nem tettem most fel.
Lehet esetleg alaplapi gond?
Vkinek hasonló tapasztalat? -
simi762
tag
Hali!
Nekem is a legelső fülesem, egy zalman volt.Az égvilágon semmi bajom nem volt vele, tökéletesen megvoltam elégedve. Csak egy normális hangkarit kellet hozzá venni, amibe csak bedugtam, és kész.Amikor az már egy kicsit kezdte megadni magát, vettem egy medusa-t, amivel legalább egy hónapot szenvedtem, hogy betudjam állítani a megfelelő hangszineket, de a azután, az is nagyon jó lett.
Kb egy hónapja, megadta magát a hangkarim, és az új berakása után, kezdődött az ismételt szenvedés. Akkor úgy döntöttem, hogy veszek egy KAVE-t, mert nagyon jókat olvastam róla, és nem bántam meg, mivel tényleg jól szól, de a hangszínek beállításaával, még mindig nemvagyok teljesen megelégedve, de biztos vagyok benne, hogy előbb-utóbb az is jó lesz.
Ha meg is bántam egy kicsit a vásárlás, az talán csak azért van, mert nemrég megláttam, hogy a PSYKO-nak, majdnem a felére lement az ára, és így már elég elfogadható ára van. Már csak azt nem tudom, hogy az erősítő, ami mellete van, abban van-e hangkari is, mivel ha azt is hozzáveszem, akkor majdnem abban az árban van, mint egy KAVE. Mivel közeledik a karácsony, lehet hogy meg is lepem magam egyel.
Szal ha KAVE-n töröd a fejed, tutira nem fogsz mellényúlni!
simi -
[CM]Crusher
senior tag
Tegnap óta boldog tulajdonosa vagyok az új Roccat Kone + egérkének. Eddig nagyon tetszik! Előtte sima Kone-om volt.
-
jim bcs
nagyúr
valaki írta ,hogy venne roccat cuccokat póló,nyakbaakasztó global.ebay itt megtalálod
-
hko_DAVID
csendes tag
Azok az adatok már csak parasztvakításra jók, kinézetre is jobban bejön a sima kone.
Mivel már 2x mellléfogtam én már tuti nem veszek tőlük semmit. -
Prison85
senior tag
Nem akarom lejáratni a Roccat márkát, de most örülök igazán, hogy amikor pár hónapja egeret vásároltam nem a Kone mellett döntöttem. Hogy miért? Most láttam az új Kone-t és már adnám is el a régit. Piszkosul tetszik!
-
magnum_pi
tag
Kipróbáltam, hogy csak az USB-t dugtam be. Ugyanugy jön a hang. A potméterek sem változtatnak rajta semmit. Ezután azt is kipróbáltam hogy az USB-t a routerbe, majd a telefonom töltőjébe dugtam, hogy hátha külső áramforrással megoldódik, de nem. Semmi nem segít. Szar az egész
-
zolcat67
csendes tag
megoldódott a problémám, új drivert adtak ki, ezzel már működik a macro, így már egész szuper kis cucc ez
-
S*Tom*
aktív tag
válasz
magnum_pi #486 üzenetére
Szia! Nálam is ez van. A front sugárzóból jön folyamatosan egy súgó hang, a vezérlő Front 4-es osztásától halható maximum hangerőnél, egyébként a többi sávnál nincs ilyen jelenség, még maximum hangerőnél sem. A sub meg fél hangerőnél is recseg. Egyenlőre integrált vackokat használok és simán betudtam azok hibájának mivel mindkét genius 5005-as rendszerem is alapból búg.
-
magnum_pi
tag
Sziasztok,
Beneveztem ma egy Roccat Kave-re és hát elég csalódott vagyok. A hang minőségével nincs különösebb bajom, viszont van egy alap statikus zaj ami nem hagy nyugodni. Nem hangos, de azért lehet hallani. Ha visszadugom a régi Zalman 5.1-et akkor ott nincs ilyen probléma. Olyan mintha az USB-hez lenne valami köze. Találkozott már valaki ezzel a problémával? Külföldi fórumokon elég sokat panaszkodnak, de nem láttam megoldást. Ja, és kiprbáltam a munkahelyi PC-men a Laptopomon és most az asztalin is de ugyanaz :S. Mindentől függetlenül (hangerő, gép) ugyanaz a statikus zaj.
-
regdison
csendes tag
Gondolom más USB porton már próbáltad...egyik haveromnak hasonló problémája volt, de nem emlékszem már, pontosan mi. Ha online lesz rákérdezek, hátha valamivel közelebb visz a megoldáshoz. Az egerek vétele nyilván bukta, próbáld őket elpasszolni, és megtartani azt, amelyik számodra a legjobb, persze, miután normális körülmények között ki tudtad próbálni. Amúgy nekem 2 évig A4Tech X7 egerem volt, és nagyon szerettem. 2000 dpi szerintem elég tud lenni, és bár ez szubjektív dolog, nekem kimondottan kényelmes volt a fogása is. Sajnáltam, amikor tönkrement.
-
devil1611111
csendes tag
Na hát ezt ismét megszívtam,kiderült ,hogy a gépemen van valami hiba. mivel az összes egér irányithatatlan,szóval amit mondtam a kone.-ról azt sajnálom.... na szval vettem nemrég egy X7.es egeret.. bedugtam minden oké . 2-3 órára múlva kezdődött ugyanaz mint a roccat kone al, irányithatatlan lett , összevissza rángatott, meg minden... szval szerintem az USB csatlakoztató a ludas ebbe vagy nemtudom.. de eddig 4 egeren teszteltem, és mind a 4 ugyanolyan hibásan müködött. Amikor ellenőrzöm azt irja h mindenki megfelelően müködik , de nekem mér az agyamra megy ez az egész... 30.000 forint b...... ki rá.. de semmi. ááhhhhh. Mit tegyek mosst?
Van ehhez külön driver vagy valami,vagy csak tegyem újra a gépet?(PLS HELP,nagyon fontos lenne )
-
zolcat67
csendes tag
Hello
Most vettem egy Kone plust és a macrokkal van gondom.
Hiába állítom be az adott műveletet nem csinálja. pl: office profile delete beállítva és nem végzi el. A profil váltásokat megcsinálja ahogy váltom az alkalmazásokat de a macrók nem működnek akkor sem. XP (32) használok, valakinek ötlete?? -
simi762
tag
válasz
regdison #480 üzenetére
Az már valószínű, hogy a kari hibája!
Nekem nem rég ment gajra az X-fi extreme audióm, és azalaat Én is hallottam a háttérzajt, de most lecseréltem egy "jobbra", és ez alatt semmi hangja nincs.
Ha még mindig laptopban használod, akkor próbáld ki egy asztalin is, amiben egy kicsit jobb a hangkari, és ha még ott is ciceg, akkor passz!
Valószínű, hogy a fülessel lesz gond, de szerintem nem!
simiEsetleg egy jó beállítást, tudna nekem ajánlani valaki a KAVE-ra, X-fi-vel!
-
regdison
csendes tag
Persze, a Mute gombot nyomkodtam oda vissza, de nem az volt a baj. Újratettem a gépet, és most jó. De akkor laptopon miért nem volt hangja? (attól a minimálistól eltekintve) Érthetetlen. A lényeg, hogy most boldogság van, hozzám szólt
Köszönöm mindenkinek, aki válaszolt.
Sajnos még most sem idill minden, nem igazán tudom jól beállítani. Az equalizer állítgatásánál csak a FRONT-nál érzek változást (minnél jobban feltekerem, annál hangosabb), a többit azonban mindegy, hogy állítom, mintha nem is csináltam volna semmit. Ez mi miatt lehet? A gagyi hangkártya hibája? Game közben sokkal mélyebbek a hangok, mint eddig voltak, már-már zavaró. És ami még zavar, az az, hogy folyamatosan van egy fajta sistergéses, ciripeléses háttérzaj. Ezen talán lehetne javítani?Köszönöm az eddigi, és az ezután következő válaszokat is,
pacsi,regdison
-
Dapro
senior tag
@ 4nick8 Szerintem tapasztalat alapján beszél mindenki. Én megvettem volna egy Roccat Pyra Wirelesst de nemfogom mivel sokan mondták h gagyi márka. Inkább Logitech g700 mellett teszem le a voksom hamarosan akkor is ha durván 50%al drágább de +2,2 év gari és LOGITECH
(ami nekem sokat mond, tapasztalat)
@ regdison Szerintem karold fel a laptopodat, vidd vissza a fülest és ott mutasd meg nekik, ha valami nagyker akkor simán vágd hozzájuk, hogy csere. kötelesek. törvényileg
Sok sikert! -
simi762
tag
válasz
regdison #476 üzenetére
Halihó!
Gondolom, hogy nem vagy annyira kezdő, hogy a mute gomb be legyen nyomva, de hátha.
Hol vetted a cuccost?
Szerintem vidd vissza, hétha ott tudnak neked segiteni.
Esetleg próbáld meg egy másik hangszóróval is, hogy azon megy-e a hang. Ha igen, akkor szerintem cserecuccot sikrült beszerezned.
Én is szenvedek vele egy pár napja, de az csak a hangszin beállítási gondok.
simi -
regdison
csendes tag
Sziasztok!
Roccat Kave tulajok segítségét kérném. Történt ugyanis, hogy megvétel után miután rácsatlakoztattam egy macbookra a fülest, kis túlzással néma csend fogadott. A hangerőt teljesen maxra tekerve sem volt hang, ha nagyon koncentráltam, csak akkor lehetett hallani egy nagyon kicsit (olyan volt, mint amikor nincs teljesen bedugva a jack, de ez a hibalehetőség ez esetben kizárva). Nem keseredtem el teljesen, reménykedtem benne, hogy a saját gépemen nem lesz semmi gond, hátha csak a mac rendszer miatt nem szólal meg, vagy épp a laptopban van a hiba. Azonban otthon is csalódnom kellett, ott még az a minimális hang sem volt hallható. Mi lehet a gond szerintetek? Valaki tapasztalt bármi hasonlót, talált megoldást?
Nem a legjobb a hangkártyám (kb. 5-6 éves), a gépbe csak a klasszikus zöld-rózsaszín párosítást dugtam be az USB-vel együtt, de elvileg így is szólnia kellene. Ráadásul a próbált mac hardvert tekintve még újabb, így én a hangkártya hibát nem látom lehetséges hibaforrásnak (mármint, kétlem, hogy túlságosan elavult lenne). Próbáltam a windows hardver kereső varázslójával felismertetni, és a vezérpultban ügyködni, de nem jutottam előrébb. Gépújraindítás volt, hatása nem. Érdekes, hogy a mikrofon teszt sikeres volt, faszán felvette a hangokat. Csak a hangszóró nem akar megszólalni...
Lehetséges, hogy hibás fülest kaptam? Ennyire peches lennék? Vagy valamit nem csináltam jól?Remélem tudtok segíteni, már egy ideje rakosgattam félre a pénzt, hogy megtudjam venni, és ez a helyzet most elég kiábrándító.
Előre is köszönöm szépen mindenki segítségét, tanácsát!
Pacsi nektek,regdison
-
toto76
tag
Sziasztok!
Van valakinek Valo-ja? (win7 x64-el párosítva?)
Más.
Kone egerem van és semmi bajom vele. Nem fagy, nem ugrál, csendben teszi a dolgát. (lehet, hogy szerencsém van) -
4nick8
őstag
Haha.
Milyen fizetett lejárató kampány megy a ROCCAT ellen.
Kiváncsi lennek ki van mögötte.
-
simi762
tag
Halihó!
Abban szeretném a segitséget kérni, ha van valakinek KAVE fülese, és esetleg x-fi-vel párosban, akkor egy néhánz screenshot-ot kérnék az Ő beállításaival.
Én valahogz nagzon nem boldogulok vele.
A medusámat cseréltem le erre, de már azzal is szenvedtem az utobbi napokban, mivel először a hangkarim adta meg magát.
A korábbi karival is szenvedtem vagz egz hónapot, mire be tudtam lőni, de utána legalább tökéletes lett.
Az új karim elvileg jobb, de nagyon nem emlékszem a réginek a beállításaira.
Köszike!
simi -
Dapro
senior tag
Nem tudom milyen egeret vegyek :S Mindenképp wireless(tudom sokan ellene vannak, én nem) kéne. Razer Orochi drága. Logitech(ez lenne a legjobb, bennük bízom) G700 drága. Roccat Pyra Wireless olcsóbb de fos?!
-
Prison85
senior tag
Te Atya Isten! Roccat Kone volt a fő kiszemeltem nem is olyan rég, amikor egeret vettem. Tetszett a formája, a kialakítása és tudása. Dögös és f@sz@. Legalábbis a tesztekből ezt lehet leszűrni. Ezek szerint csak dicsőítik, hogy a cégektől további termékeket kapjanak. Egy hatalmas negatív teszt után gondolom nem kapnának sz@rt sem. Ezért hagyatkoztam én inkább a felhasználói véleményekre így a Razer mellett döntöttem és nem bántam meg.
-
hko_DAVID
csendes tag
Jól teszed!
Telerakják ezeket az egereket minden baromsággal, csak eladható legyen, de egy alap funkció betöltésére képtelenek. Azt hittem azokra már csak hab a tortán, de amúgy a hab alatt semmi nincs. -
Dapro
senior tag
Úgy látszik leteszek róla, hogy Roccat Pyra wireless-t vegyek....
-
hko_DAVID
csendes tag
válasz
devil1611111 #464 üzenetére
Ránéztem az egérre, elolvastam mit tud, megláttam az árát, azt gondoltam: Na ez egy atom cucc! Baromi jól néz ki és okos, ez kell nekem!
2 egeren vagyok túl azóta, pontatlan, hibázik, megfagy, ez nem megy, az nem megy stb...Szóval egyet értek veled, ez az egér amúgy szarabb, mint egy 2000 forintos micrososft, egy semmirevaló fos , eszeveszett pontatlan, hibás szar amit odanyomnak 16-20k ért a kezedbe, szép, csillivilli, de nem működik sehogy se.
Aki egeret akar venni : Logitech, Razer, stb.... a jól megszokott [minőségi!] termékek.Az a4tech x7 el szintén kifogtam egy hibás szériát. Jobbra balra mozgatásnál folyamtosan kúszott felfele, nem lehetett vele játszani, a haveromé viszont jól működött.
-
Dapro
senior tag
válasz
devil1611111 #464 üzenetére
ráadásul csak kisker gari van minden roccat-re. ezt tartom én nagy bajnak. pl logitech ad 5év gyártói garit is valamelyikhez... az a komoly!
-
devil1611111
csendes tag
Na csak annyit erről a roccat kone.-ról (saját vélemény) , hogy ez EGY KIBASZITT HULLADÉK FOS SZAR GECI EGÉR AMIT IDENYOMTAK A KEZEMBE 22.000 FORINTÉRT!! Fél hónap alatt tönkre baszodott... ahogy bekapcsolom a gépet abban a pillanatba elbaszódik.... ÖSSZEVISSZA RÁNGAT JOBBRA BALLRA,NEM LEHET VELE KLIKKELNI, Például : css és akkor jobbra huznám ezt a kibebaszott egeret és nem nem nem nem, ő magától ottmarad, 2 mp mulva elránt balra.. mindent probáltam!! Driver nélkül,egérpad nélkül, megtisztitottam , kibe dugdostam, driver frissités, másik gép, mindent! DE SEMMI. SZVAL SENKINEK SEM AJÁNLOM.........
1 forintot nem ér
-
jim bcs
nagyúr
válasz
phanzetomox #462 üzenetére
tudod akkor is ha csak a zöld jack van bedugva, de ne várj nagy durranást tőle, ha teheted vegyél egy 5.1 et támogató videokarit, már 12-17.000 forintért kapsz az online piacon garanciástól
-
phanzetomox
őstag
Lenne egy olyan kérdésem hogy Roccat kave-nek a remote control-ját csak akkor tudom használni ha rendes 5.1-es hangkártyára van dugva a cucc ,vagy akkor is ha csak az usb, és a zöld jack van bedugva az alaplapba integrált kártyába ?
-
hko_DAVID
csendes tag
Lool! Ha a kovámmal 3200 dpi mellett köröket írok az egérrel a padon, akkor az a monitoron nem kör, hanem egy sarkára állított négyzet körvonala lesz! SET THE RULES
-
jim bcs
nagyúr
nekem is volt az elején hogy fagyott, aztán
alaplap, videokari ,stb. driver frissítés plussz directx meg nvidia physx ennek 2 éve amúgy már régen win7 em van ugyanúgy kezdte mint xp-nél eljátszottam a fent leírtakat persze 17.5 órát agyaltam mi lehet a baj nekem ez volt azóta
-
jim bcs
nagyúr
hali én így használom 2 éve persze 2 nap teszt után ,
Main System:
sensitivity 5.20
DPI: összes pipa
scroll:3
double click: gyári értékAdvanced Settings:
x-y: 5.00 nincs pipa
TCU: on
polling rate: 1000mhz
mouse acceleration: enabled 10.00nekem bevált, warfare 2, bad company 2, maffia2, mass effect 2, sniper ghost warrior, dead space, dark sector
egyébként azért ilyen komoly az egér mert neked kell az igényeidhez beállítani ami sok tesztelést igényel
-
jim bcs
nagyúr
-
hko_DAVID
csendes tag
Most néztem meg haverom microsoft egerét, ami 2000 ft, sima optikai.
Lehet csak kb 800-1000 dpi, de nem kúszik mászik el a monitoron jobbra-balra mozgatás közben, pontos.
Lehet hogy 2 hibás kone-t fogtam ki, de ha nem és mind ilyen, akkor senkinek nem ajánlom, mert lehet hogy 3200 dpi, lézertököm, hiper-szuper, csillivilli de hibázik, használhatatlan és a mostani már a súlyokat se érzi és megfagy ha kiveszem.
E negatív véleményt csak a ti érdeketekben írom le, ne kelljen azt eljátszanaotok mint nekem a 2 egérrel.
Akinek tökéletesen működik nagy szerencséje van. -
hko_DAVID
csendes tag
Hogy jön ide az érzékenység? Egy egérnek az a dolga hogy lekövesse a monitoron az egér mozgását. Ha nincs gyorsulás beállítva neki akkor ennek elvileg vissza kellene térnie oda, ahonnan indult, főleg egy "hiper-szuper" egérnél. Ha rosszul gondolom írjátok le hol tévedek.
Az érzékenységnek van köze ehhez, de csak az esetleges hiba mértékére vonatkozóan.
Mivel én szeretném kihsaználni a 3200 dpi-met elég sokat téved, néha 10 centit.
Az, hogy egy játékban, egy esetleges fejrerántásnál úgy gondolja az egér, hogy inkább most nem megyek oda, számomra elfogadhatatlan, főleg egy elvileg elsőosztályú cuccnál. -
Dapro
senior tag
-
hko_DAVID
csendes tag
Kérlek titeket nézzétek meg így az egeretek, 1 perc az egész, érdekelne ti mit tapasztaltok. Mind1 milyen egeretek van!
Egy fix tárgy vagy a kezed az egérpadon, az ehhez igazított egér (például vízszintes) helyzetének megjegyzése a monitoron, majd az egér mozgatása. Visszaviszed az egeret a kezdeti pozícióba(tárgy vagy kezed).
Mennyire tér el nektek a kurzor a kezdeti helytől???
(2. egeremet eszem,de már abban se vagyok biztos hogy egy első osztályú egérnek nem kéne centiket tévednie....)
-
hko_DAVID
csendes tag
Wireless gamer egér?? Hmm... érdekes. Tuti, hogy akkor merül le amikor nem kellene és súlya is van.
Amúgy most kapom meg a 2. kone-omat, remélem pontos lesz, különben jóváírás lesz.
-
Dapro
senior tag
Tényleg ennyire szarok a Roccat egerek? Mert a logitech g700 meg tul drága...
Pedig én wireless gamer egeret szeretnék.szerk: Mondjuk legalább a logitechnek tudom h a gyári gari az gyári gari és 6 nappal utána itt az új ha valami baja lesz.
De akkor is egy G700 27k, Euro miatt (itthon 22kb) egy Roccat Pyra Wireless meg 15k. -
Dapro
senior tag
Hai.
Roccat Pyra Wireless-ről kérnék véleményt. Lehetőleg olyantól akinek van. Mindenképp a vezetéknélküli verzió érdekelne, hogy milyen játékra. 1000mhz el bír így gondolom (és ők is ezt írják zero laggos) -
hko_DAVID
csendes tag
Sziasztok!
Most lettem tulajdonosa a már "megszokott" párosnak: Kone+Taito.
Az egeremmel lenne egy oylan problémám, hogy olyan mintha pár millisecre kihagyna néha a mintavétel.Kezdetben csak furának éreztem játék közben, ezt eleinte az új hardwer hatásának tituláltam, de később leteszteltem a következő képpen:
Egy fix tárgy vagy a kezem az egérpadon, az ehhez igazított egér helyzetének megjegyzése a monitoron, majd az egér mozgatása. Amikor visszavittem a kezdeti pozícióba, volt, hogy (nagy dpi esetén) 10 centivel arébb volt mint előtte.
Sztetek kuka az egész? Próbáltam új driverrel, dpi, tcu beállítással, a hiba mindig előjön csak a mértéke változik.
Amit már a kicsomagolásnál észrevettem: Jól összenyomott vezeték, ami még most is (1 naposan) szögletesen áll.
-
S*Tom*
aktív tag
Szia! Ez így nem igaz, mert rengeteg dolog változott.
Kone / Kone +
3200dpi laser sensor / Pro-Aim Laser Sensor R2 with up to 6000dpi
7080fps; 6.4 megapixel / 11750fps, 10.5 megapixel
20g acceleration / 30G acceleration
128kB memory, update-/flashable / 576kB onboard memory
1.65m/s(65 inch per second) / 3.8-5m/s (150-200ips)
Weight 118g, 133g incl. cable / 126 g excluding cable
+4 optional weights in 5g, 10g, 15g or 20g / 4×5g
10 mouse buttons 8 of them customizable + 4-way wheel / 8 mouse buttons programmable + solid 4D mouse wheelVáltozott a külső is, a görgő és DPI váltó gombok -1 Led, ezek miatt a szoftver menüje is, persze a ház szinte ugyan az, da a formával nem is volt gond. [Kone+]
-
choonty
csendes tag
valaki tud valamit a kone+ egérről?
most láttam a roccat weboldalán 2010 októberben lesz elérhető és elég teccetős habár sokat a dizájnon kívül nem változtattak.
-
Danex
addikt
Sziasztok. Azt nem tudjátok, hogy lehet használhatóvá rakni a Roccat Kova egerem 6-os illetve 7-es gombját? Ugye az egér beállitásait tudom vele kezélni, de egyik játék sem ismeri fel ezt a +2 gombot, netán van hozzá vmi trükk?
-
devil1611111
csendes tag
Az egérpad,Razer goliathus
-
tetrix
tag
válasz
devil1611111 #435 üzenetére
próbálj meg egy TCU bemérést azon a felületen amin használod,(hozzáteszem valamiféle egérpad kell alá; ahogy észrevettem a legjobban a szöveteset szereti)
Az enyémet ami eltört egy nap alatt cserélték, egy nap értitek ..1nap alatt
szóval van egy eladó V2-es roccat kone egerem, bontatlan ár.:14e
-
Yamaha R1
tag
válasz
devil1611111 #436 üzenetére
Másik gépen is csinálja? Próbáld ki driver nélkül is. Diamondbackem csinált régen hasonlót, Windows reinstall megoldotta.
-
devil1611111
csendes tag
Most pl. nem engedi megnyomni a jobb klikket....
-
devil1611111
csendes tag
Sziasztok.Lenne egy nagyobb problémám a Roccat kone-al. Már több hete csinálja azt,hogy egyszerűen írányíthatatlanná válik. Tegyünk fel egy fps játékot,probálom jobbra húzni az egeret és képtelen vagyok,összevissza elrángat... Meg pl tálcán lenntvagyok,és megcserélődik a jobb és a bal egérgomb,és alig tudom őket megnyomni..Tán gyári hibás lenne,mert már mindent megprobáltam vele kapcs.de semmi nem használt
Mit ajánlatok mit tegyek most?? -
Forceman
tag
válasz
malossidas #432 üzenetére
Nem akarlak kioktatni de ez nem chat, ne használj ilyen kifejezéseket: m1, sztem, h, és ezek társai.
Továbbá ajánlom az enter ritmusos csapkodását is. Így elég tagolatlan a mondanivalód.
Garancia! Visszaveszik, 3 napon belül úgy kicserélik hogy az vicc.Most cseréltem le a Razer Lachesis-emet egy Roccat Kova egérre. Nagyon megérte, sokkal jobban kézre áll.
Van egy hátránya is: Recseg. Sőt ropog.És a kattintása nem olyan határozott mint egy Razer egéré, de könnyebb vele kattintani.
A formája meg kifejezetten bejön.
Minden jót. -
malossidas
csendes tag
Háth nekem volt g5-m anno még a media markt-ban vettem (20k)-ért mie haza értem láttam az iponba 13 :S nah m1 nekem sajna nem birta sokáig egy picit fel idegesitett és h rá vetette a kezem az egérre abba a pillanatba a gőrgőnél a 2 pici ien kis bigyó eltőrt és egyből besülyedt a gőrgő és utána vlmiért mozgatom 1x-jo 1x-nem utána még amég nem volt másik egerem addig azt használtam aztán végleg felidegesitettem-magam (haveroméknál lan-on )
fogtam és az elsőről kihajitottam de ugy ért főldeth állitolag vlmi szallag kábelt meg ieneket elszakitottam de még nemis csattant az egér haver már rohant h megkaphatom ? . mondom ott van vigyed . ő elvitte vlmi fejes-hez ingyen megcsinálta neki most kb 75%-ba mükődik az egér ugy h ha balra huzom jobbra megy + ienek de nem mindig csinálta . nah háth ez az én tőrténetem -
tetrix
tag
az enyém is elsőgenerációs volt
....(görgőtörés másfél év után, ..már az első héten nyikorgott a görgője, ezért fújtam rá egy kis teflonsprayt,az kijavította...); soha többet ilyen márkát! -ratyi egér, kukába dobnám! ..csak az jutott eszembe hogy belét valahogy átaplikálom valami fém hordozóra,és megpróbálom megjavítani a görgős részt valahogy; a borítását meg eladom akinek kell 30 forintért...
-
po1son
addikt
Szia!
Ha az egérérzékenységre gondolsz azt tudom ajánlani hogy...
Játsszál avval a dpi-vel amivel eddig játszottál (régi egereden) és azon az érzékenységen amivel eddig is játszottál...Valószínűleg így is elég nagy lesz a eltérés főleg akkor, ha eddig csak egy pár 1000 ft-os egered volt...De a gamer egerek már csak ilyenek...Kell hozzájuk jó pár nap vagy hét míg hozzá szoksz...Amúgy csak egeret vettél vagy vásároltál hozzá még egérpadot is???Mert ezeket a gamer egereket elég nehéz úgy használni (fps játékhoz) ,hogy nincs megfelelő egérpad hozzá... -
ZeN973
tag
Hello Mindenki!
Segitsetek!
Vettem egy Kone-t de nem nagyon találom el a beállitásokat fps-hez!
Van valakinek valami jó beállitása?
Köszi előre is! -
po1son
addikt
Ennyire nem lehetsz buta...Most belinkeltél egy dokumentumot, hogy milyen szabályok vonatoznak a fogyasztási cikkekre...Ebből szerinted ki fog derülni, hogy minden roccat termékre 2 év garancia jár???Azért mert te egyszer vettél egy roccat egeret amire 2 éve gari volt nem jelenti azt hogy most minden termékre annyi jár...
-
4nick8
őstag
http://net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=a0300151.kor
(4) Ha a gyártó a fogyasztási cikkre az e rendeletben foglaltaknál kedvezőbb jótállási feltételeket vállal, a jótállás alapján a forgalmazót megillető jogok a fogyasztói szerződés teljesítésének időpontjában átszállnak a fogyasztóra.
-
po1son
addikt
velvet7 nem akarlak elszomorítani, de a pénztárcádhoz kell fordulni és venni egy új egeret ami nem ROCCAT, hanem pl egy razer ami minimum 2 évig bírja..Ha már lejárt az 1 éves garancia akkor nincs miről beszélned velük, ami szerintem korrekt a roccat részéről hiszen miért is adnának neked egy ingyen egeret???
-
Lippy
csendes tag
Nah, már nekem is van Kone-om, lassan 2 hónapja. Egyelőre nem volt még vele semmi gondom. Bár gőzöm sincs ki és mire tudja használni 3200 dpi-t.
Nekem 800-on van, az közelít a leginkább a régi Razer Krait-om megszokott érzékenységéhez. Hát én e felett aligha tudnám használni mondjuk játék közben.
Valo-t meg Kave-t kellene még venni, de most nincs cash.
-
Lippy
csendes tag
Nah, már nekem is van Kone-om, lassan 2 hónapja. Egyelőre nem volt még vele semmi gondom. Bár gőzöm sincs ki és mire tudja használni 3200 dpi-t. Nekem 800-on van, az közelít a leginkább a régi Razer Krait-om megszokott érzékenységéhez. Hát én e felett aligha tudnám használni mondjuk játék közben.
-
velvet7
tag
Fejlemények: visszaírtam nekik hogy ugyanmár akkor mit lehet tenni?
És mit válaszoltak?
Hello Aron,I can’t exchange you the Kone directly.
If the warranty the shop has given you has already expired, I’m afraid that there is nothing more which can be done.Viele Grüße / Kind regards,
Tibor Fischer
Community ManagerIlyenkor most kihez lehet fordulni? Amúgy ahogy látom eléggé kihalt a topic:s
-
velvet7
tag
Hali!
Nekem már lassan 1,5 éve roccatom van, eddig volt egy görgőtörésem, még 1 éve, és most ismét a supporthoz kellett fordulnom. Amikor a bal klikkel kattintok, megesik, hogy 2-t kattint, próbáltam driver reinstallal, de nem jött be. Eddig oké, írtma a supportnak, hogy visszaküldeném garira. A következő levél fogadott:
Hello Aron,Thanks for choosing ROCCAT.
It sounds like a hardware defect. You can exchange the Kone at the shop you bought it from.
An exchange via us is unfortunately not possible.Feel free to write to me again, if anything is unclear or if you need further assistance.
Viele Grüße / Kind regards,
Tibor Fischer
Community ManagerMit jelent az, hogy nem lehetséges? És ha éppen 1 hetem lenne hátra a gariból? Akkor megszívtam? Már bocsánat, de egy ekkora cégnek nem szabadna ezt mondania.
Vélemények?
Szerk.: A boltban, ahol vettem csak 1 évet adtak rá, szóval oda nem vihetem vissza.
-
faranus
aktív tag
sziasztok én most vetem egy kovat és kéne hozzá egy driver vagy valami amivel tudom a szineket irányitani nagyon fontos lenne elöre is köszi
-
he7edik.
addikt
Embörök!
Pyra-t használ valaki?
-
Scholes9
nagyúr
Rendeltem egy Kavet, remélem nem fogok csalódni
-
lsdn
csendes tag
Üdv!
Nemrég tettem szert egy Kone egérre
V2es verzióÉÉs szaraxik a görgőm, gyorsabb görgetésnél van hogy kettőt ugrik egy helyett, vagy egyet se
Ez nem jön jól CS-be, mikor weapont váltok :SNa ez miért lehet?
-
po1son
addikt
Sziasztok!
Kb. kettő hónapja van új egerem és egérpadon név szerint roccat kova és sota...Mivel sokan írtak negatív véleményt róla gondoltam én is írok egyet, hogy aki azon gondolkozna hogy roccat egeret vesz ne tegye, mert sokkal jobban jár egy razeral, mint egy roccatal az 100% (tapasztalat).Nagy hibája az egérnek, hogy szeret lefagyni vagyis nem mozdul.Ezt kb az én egerem minden nap eljátssza velem és csak az segít neki ha kihúzom és vissza dugom az usb-be vagy ha még így se jó akkor gép resi.Van olyan hogy bekapcsolom a gépet és akkor nem működik már.Másik nagy hátránya szerintem, hogy nem lehet beállítani szoftveresen.Jó dolog ez, hogy több egér gomb lenyomásával lehet beállítani több dolgot pl:az egér színeit vagy dpi-t de ebből is meg kell jegyezni 6 kombináció amibe elégé bele lehet habarodni.Én személy szerint jobban szeretem, ha szoftveresen be lehet állítani és nincs az a veszély, hogy elromlik az egyik gomb amivel az egeret lehet beállítani és akkor máris lehet küldeni vissza a min. 1 hónapos garira.
Hát kb ennyi a negatív tapasztalatom, ami nem csak nálam van hanem sok más roccat tulajnál is (egér fagyás).És elvileg ez még a jobb gyári hibás egerek közé tartozik a roccatnál.Jah és az egérpad csak úgy nyeli a port (napi tisztítás)
-
Antibazsi
aktív tag
Juhéjj, most szembesültem a ténnyel,hogy a Kone-émre 2év garancia van. Eszembe jutott,h kb 1 éve vehettem és elkezdtem aggódni a tengelytörés miatt, mivel ez még első generációs rágcsáló. Előkerestem az aqua-s garipapírt és hopp, lám jővő júniusig szól...pedig már elkezdtem gondolkodni rajta hogy megtaposom kicsit.
De így még kapott egy kis időt. Pedig meg mertem volna esküdni,h csak 1 évet adtak rá.
Így egy év masszív autocad-es,némi játékos gyötrés után azt mondom elég fasza egér, nem bántam meg. -
pqSRRRx
csendes tag
Sziasztok azzal a kérdéssel fordulok hozzátok hogy esetleg valaki nemtud valamien roccat shopot vagy valamit ahonnan polot vagy sapkát lehet rendelni csaak az esl-shopot találtam de magyarországra nem szálitanak ha valaki tud oldalt ahol ien cuccokat tudok venni pls irjatok az ár nemszámit a választ elöre is köszönöm
-
Lmh
őstag
kave-t vettem
i'm lovin it
-
choonty
csendes tag
-
Lmh
őstag
sziasztok! baromi atomimba legjobb fülest szeretnék venni cséhez!
mit ajánlanátok?
5.1es legyen mindenképpen( én ezekre gondoltam:
roccat kave
speedlink medusa 5.1 gaming
steelseries 5h v2 ) -
choonty
csendes tag
Hello mindenki!
Nekem Kone egerem van Taito -val, mit legtöbbeknek akiket láttam itt a fórumon
Szerintem a Kone egy stílusos egér aminek van néhány apróbb hiányossága.
A súly nekem is laza egy kicsit de nem kell püfölni az egeret és nem esik ki.
A LED -es kikapcsolós probléma pedig nemtudom hogy miért zavar mindenkit... Egyszerűen a gép hátulján az usb -ből kihúzod és visszadugod (legalábbis nekem ennyi elég HA zavarna mert alapbol nemszoktam kikapcsolgatni).
Volt itt még egy hsz -ben hogy nem müködik driver nélkül.
Az egyik haveromnak én rendeltem a Kova egerét és most próbálom hát driver nélkül még világít is.
Nekem G2 -es kone -m van szóval én már nemtudom átélni a görgőtöréssel kapcsolatos gondokat, csak annyit tudok mondani h G2-t kell venni...
Szerintem az abszolút marhaság hogy valaki megvegye valahol a Kone -t 22000 vagy akár 25000 forintérthttp://www.computermode.hu/index.dw?mit=101&t_kat1_id=19&t_kat2_id=208
Itt a ComputerMode.hu-n 16 990 Ft a G2es verzió Nyíregyházára pedig 1300 Ft postaköltséggel jött meg.
UI: Irjátok a jókat is bátran
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap + Ryzen 7 5800X3D Processzor!
- Parkside Performance dekopírfűrész PPSTKA 12 A1
- ÁRON ALUL! Sok darab 8 GB-os DDR4 (Samsung, Micron, Kingston, SK hynix) PC RAM!
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DAC kártya ES9038Q2M Raspberry PI-hez
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest