- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Computex 2025: professzionális gyorsítókkal újít az Intel
- Tápválasztás PC-hez: ne ezt rontsd el – Tech Percek #8
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silverss
aktív tag
Erre van szükségünk bro. Razer Tiamat 7.1
-
Joe004
csendes tag
Szia! Én ajánlom, hogy rakd fel a nemhivatalos drivert, sokak szerint is a gyári asus sok helyen elvérzik. [link]
A súgás meg nem mindenkinél van, nekem van néha előjön néha elhalkul de ha megy valami zene,film,játék akkor nem hallani. Ha hallasz sercegést amikor az egeret mozgatod, cseréld a kártya foglalatát és az usb-t a legfelső slotba rakd az egeret és a többi cuccot meg a legalsókba.
Audio centerben meg állítsd 6 channelre, pcm 44.1 Khz re (windowsban is), analog 5.1 speakersre, jobb oldalt alul a hangerőszabályzónál pedig HF bekapcsolni GX kikapcsolni. Mixerben meg a Woofer maxra ha akarsz rezegni
. HF re figyelj mert sok mindentől kikapcsolódik.
-
Joe004
csendes tag
válasz
Silverss #1297 üzenetére
Ezen most nevetni fogsz
. Megjelenésekor vettem egy G35 öt, 1,5 év alatt kinyírtam letört mindkét fülpárna. Igaz nekem nagy a fejem :s 187 cm magas vagyok és nem 50 kg
. Na ezek után vettem egy Sennheiser HD 555 öt aminek szintén eltörtem a fejpánt részét. A legutóbbi pedig egy Razer Carcharias volt, aminek 2- hete lett contactos a hangerő szabályozónál a kábel. Az új Kavem meg hát kicsit kényelmetlen mert nehéz, kicsit súg amikor nincs jel de nagyon jól szól ezt meg kell hagyni majd kiderül menyit bír. Egyébként a G35 szerintem nagyon kényelmetlen és nem is szól annyira jól mint az sokan állítják. A razer nagyon kényelmes volt és a fejpánt része is elég jól össze volt rakva, szerintem ez után megint megpróbálkozok vele majd, csak akkor én is valami 7.1 re ruházok be. Egyébként amint írtam a Roccat Iskum is gyári hibás a Logitech G15-öm meg 6 évig használtam és tökéletesen működik még most is, csak azét cseréltem le mert kell a magyar kiosztás már.
-
Silverss
aktív tag
válasz
front3r #1296 üzenetére
Roccat Kave.
Sorra jönnek a bajok. Egyik csapattársamnak pedig Roccat Kone öli az idegeit.2 éve vettem Logitech G9 egeret és 1 éve Logitech G19 Billt. kop-kop-kop Tökéletesek azóta is!
Az öcsém vett Logitech G35 fejhallgatót egy fél éve és áradozik róla.
Mondjuk ezért a fülesért nem rajongok, mert jó a hangkártyám és ugye ennek saját van.Gondoltam vérfrissítésnek veszek Kave fülest, de benéztem. A következő fülesem egy valós 7.1 Razer lesz.
-
prokxy
veterán
Sziasztok!
Ma veszem át elvileg az iponban a Roccat Kave 5.1-et, mit és hogyan kell beállítani hozzá? ASUS Xonar Dx-hez fog csatlakozni.
Ez olvastam fentebb:
"front3r: Nekem Xonar DX van a Kave-hez, tökéletes.
Viszont az alapbeállítást picit piszkálni kell, ne legyen a GX mód bekapcsolva, hanem HF-re tedd." Ez a Xonar audio centerben hol állítom?Akinek volt sercegő problémája, az megoldódott? Ha mégsem, akkor játék, film közben nem hallani ugye?
-
Silverss
aktív tag
Rohadjak meg ha még egyszer Roccat terméket veszek!
-
Legic88
csendes tag
Sziasztok, olyan problémám van, hogy a kone+ egerem az új padon (roccat alumic) elég érdekes dolgokat csinál, előtte egy sense volt amivel nem csinált ilyeneket. Az egér kurzor késik, húzom az egeret és van, hogy csak később mozdul meg. Ha a tcu-t kikapcsolom mintha nem csinálja, de akkor is olyan fura a mozgása. Újra kalibráltam mind két felületen, nem oldotta meg a dolgot, játékban "csöppet" zavaró. Ami még érdekes, hogy egy barátom egerével, is ezt csinálja(Thetmatke theron). Vagy hátrom hétig gondolkoztam rajta, hogy meg vegyem a padot, vagy nem, ilyen jár 12k ért?
-
Joe004
csendes tag
válasz
cannibal #1198 üzenetére
Sziasztok! Mai nap vettem egy Roccat Kave 5.1 fülest és egy Xonar DG hangkártyát. Amikor összedobtam a cuccot elsőre feltűnt, hogy súg és recseg amikor az egeret húzom pl... Rákerestem neten, felcseréltem PCI slotokat, legtávolabbi usb-be dugtam a fülest az egértől és a videókaritol, feldobtam egy nem hivatalos drivert a Xonarhoz. Jelenleg ott tartok, hogy nagyon jól szól a füles semmi gond nincs vele pl. BF3 vagy Dio 3 közben de amikor nem szol semmi hallok egy idegesítő súgást, olyan mintha nagyon feltekerném a hangerőt. De ha némítva van akkor is súg. Próbáltam kikapcsolni routert minden wifit-t a közelemben de nem jó, próbáltam régi iphoneos töltőmmel simán a konnektorba dugni az usb-t és kihúztam a jack dugókat de így is súg.. Olvastam fórumokat sehol nem írtak rá megoldást, láttam itt is írták páran, végül megoldódott vagy törődjek bele, hogy ez ilyen?
Ui.: Az egyik mondatomat visszaolvasva eszembe jutott lehet, hogy tényleg azért súg mert gyárilag túl erősre kalibrálták az ampot ? Iskumon is rossz a T1 profil választó az annyira nem izgat de azért ez a súgás határozottan idegesít.
-
szolen
csendes tag
Sziasztok!
1-2 éve vettem a roccat kone egeremet (v2-es verziót). Amikor megvettem XP-n használtam, és nem is volt vele semmilyen problémám, mármint működött ahogy elvártam. Aztán a gépre felkerült egy win7, és ott is tökéletesen működött. A probléma valahol itt kezdődik...
Sem a gépet, sem az egeret nem használtam bő fél évig, majd gondoltam a hétvégén beizzítom. A gépen 64 bites win7 prof van (a gép konfigja ugyan az maradt). Minden driver és frissítés a legfrissebb rajta. A Roccat legfrissebb driverét felraktam, restart, és semmi... az egér nem működik. A tünet egyszerű: a ledek világítanak, úgy ahogy annak kell, a laser az alján világít, ergo működik, de ezen kívül semmit nem csinál. A folyamatkezelőből látszik, hogy a driver fut: KoneHID.EXE ott teker, a roccat ikon viszont nem jelenik meg a tálcán, vagyis (gondolom én) nem indul el rendesen.
Amilyen probléma megoldásokat próbáltam és hatástalan volt:
- az összes USB porton végig mentem
- telepítettem úgyis, hogy be volt dugva az egér, meg úgy is hogy nem
- rengeteg restart, ki-be húzás is hatástalan volt
- próbáltam egyből a legfrissebb telepítőt
- próbáltam a CD-s telepítőt
- hogy ne legyen tré a sok telepítéssel, a törléshez már a végén uninstall progit is használtam..
- próbáltam az eszközkezelőből lefrissíteni a drivert (a windows-osat), és végig mentem valami leíráson amit a neten találtam - nem is egyen - és eddig minden hatástalan volt...Egy kis egyéb nyalánkság az egészhez, hogy egy ugyan azzal a telepítővel felrakott laptopomon (win7 prof. 64bit), a legfrissebb drivert felrakva, 1 restart után remekül fut a driver és az egér tökéletesen működik!
A problémás gépet nem igazán szeretném újra rakni, ezért ha tudnátok valami trükköt, tippet, tanácsot azt nagyon megköszönném, előre is!
-
Keni21
tag
Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem van egy Roccat Kave-m és nagy valószinűséggel meghalt a mikrofonom. Azt nem tudom hogy garise, itt vettem az aprón. Valaki vállal gariztatást, javitást netán eladó mikit tudna ajánlani? Előre is köszi
-
Daffchy
őstag
Sziasztok!
Lenne egy eladó Új Roccat Kave Solid 5.1 fülesem.
Ajándékba kaptam, csak kipróbáltam, de mivel jelenleg csak laptopom van ezért így nem tudom kihasználni az 5.1-et, így inkább megválok tőle és veszek egy stereo fülest.Mi a reális ára így? Új, csak kibontva volt, de ugyan úgy dobozában mindenével becsomagolva.
Azt tudom, hogy 24.500HUF volt az ára plusz posta.Előre is Köszönöm!
-
Nincs név
tag
Sziasztok Roccat szervízt tudtok valamerre? A Kavem szépen kontakthibás lett (egy éve van meg), a hely ahol vettem pedig közben megszűnt úgyhogy most épp keresem hogy hova kell küldeni, előre is köszi.
(Akik pedig Kave vásárlásán törik a fejüket, nem éri meg 20k-ért ahogy egyik pro elit l33t gamer füles sem, jobban jártok egy tisztességes AKG,Sennheiser fejhallgatóval és egy külön mikrofonnal. Ezzel együtt azért el kell mondani hogy nagyon szépen szól, és jól is néz ki, csak hát ennyi pénzért már el is várja az ember)
-
Resouler
csendes tag
sziasztok miért van az hogy beledugtam az új roccat kave emet a gépbe és nem érzékeli a mikrofont vagyis érzékelni érzékeli de se teamspeaken se sehol nemtudok vele beszélni. :/
-
antivirtuoz
tag
-
antivirtuoz
tag
válasz
OverKiller #1277 üzenetére
Köszönöm szépen a válaszodat!
A kis szabályozóról tudom, hogy a hangszórók hangerejét kontrollálja, csak arra gondoltam, hogy érezhető-e változás, amikor állítgatod.Mindenesetre még gondolkozok rajta, egyelőre más hardverekre van szükségem elsősorban.
-
OverKiller
tag
válasz
antivirtuoz #1276 üzenetére
Szerintem nagyon jó fejhallgató. Teljes mértékben meg vagyok vele elégedve. Egy Sennheiser HD555-öt cseréltem le rá, és nem bántam meg! A hangzása nagyon jó, szépen kiszólja a hangokat. Hangkártyából jelenleg csak egy gyengécske alaplapi van, és még ezzel is azt tudom mondani, hogy gyönyörűen szól.. Kényelem szempontjából a fül része kényelmes, a párna nagyon puha, és tökéletesen szigetel, viszont nekem a súlyából adódóan kicsit nyomja a fejemet. A kis szabályzóra én azt mondanám, hogy az a fejhallgatóban lévő hangszórók hangerőszabályzója.
-
antivirtuoz
tag
Sziasztok!
Milyen a Roccat Kave 5.1? Vélemény, tapasztalat? Természetesen elsősorban a hangzása, a hang minősége, az élmény érdekel, viszont tudni szeretném azt is, hogy mennyire kényelmes, strapabíró, felhasználóbarát, ér-e valamit a kis szabályzó, stb.
Mennyire erős hangkártya kell hozzá? Elég például egy Creative Sound Blaster X-Fi Xtreme Music?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Üdv,Antivirtuoz
-
Matt-OPT
aktív tag
Sziasztok!
Van olyan bolt ahol egy vezetékes Roccat Pyrát meg lehetne fogdosni?
-
Neo85
tag
Helló van egy roccat kone egerem és macrot szeretnék beálitani de nem akar müködni . Valaki segitene?
-
front3r
őstag
válasz
OverKiller #1271 üzenetére
Nekem Xonar DX van a Kave-hez, tökéletes.
Viszont az alapbeállítást picit piszkálni kell, ne legyen a GX mód bekapcsolva, hanem HF-re tedd. -
OverKiller
tag
Sziasztok!
Nekem már egy ideje megvan a Roccat Kave 5.1-em, amikor megvettem, (kb. fél éve 20.000Ft) nagy kínszenvedések árán (Budapesten felhívtam 30 boltot, amiből 1-nél kaptam pozitív választ, azzal a megjegyzéssel, hogy utolsó darab (: ) azt hittem, hogy hibás a füles, mert nekem se lehetett érezni ezt a "rezgő" funkciót, és a mélyek is elég kevésnek tűntek a másik fejhallgatóhoz képest (Sennheiser HD 555), de olyan 1-2 nap üzemeltetés után + Realtek beállítás után minden szép és jó lett benne, és nem bántam meg a vételt.
Amin viszont azóta is tépem a hajam, az a "hangkártya", már ha ezt a ruppótlan ASUS alaplapi hangszolgáltató eszközt lehet annak nevezni.
Most végre sikerült eljutnom oda, hogy vegyek egy hangkártyát, és az lenne a kérdésem, hogy mit ajánlanátok hozzá jobban? Asus Xonar DX, DG, D1, stb..? -
duronx
senior tag
Ez egy igen jó kis füles
(számomra, lehet h másnak nem jön be, én csak jót tudok róla írni) A hangerővel nincs gond, én COD és Starcraft-tal játszom sokat és az előző schenheizer stereo fülesemhez képest előrelépés volt. A hangok tiszták, szépek, de egy hangkártya beszerzése ajánlott hozzá pl. ASUS XONAR DG (olcsó és jól szól vele) a finomhangolás végett.
Ami sokakat zavar hogy a fülesnek van súlya, érzeni h valami van a fejeden, viszont ez engem nem zavar. meg lehet szokni. 6hónapja használom, eddig bevált -
J00hnny
aktív tag
Sziasztok. Azzal a kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy most tudnék venni 8000 Ft-ért alig használt Roccat Kave fülest. Megéri? Ha nem mennyi a reális értéke?
ill. tudom használni ezt az asztali gépen kívül olyan laptopon is amelyiknek csak egy közös jack ki/be menete van?Előre is köszi!
-
Rakeem
aktív tag
Sziasztok!
Egy Roccat Kave 5.1 vásárlásán töröm a fejem.
Szeretném tőletek megtudni, hogy hétköznapi használatban mennyire jó.
Nem akarom max hangerőn üvöltetni, TeamSpeak-re és játékra (MMORPG) használnám, nagy ritkán filmezni.
Hangminősége feltételezem kellően jó, hangerőben sem lehet gyenge.
De ha tapasztalati úton szerzett véleményeteket megtudnátok velem osztani azt nagyon megköszönném.(Esetleg ha ultra gagyinak lenne kikiáltva akkor egy lehetséges alternatíva megjelölése sem jönne rosszul.)
-
Big
csendes tag
Üdv!
A problémám, hogy a Kone egerem alá új winXP került. Most az csinálja, hogy nem mozdul. Letöltöttem a legújabb drivert, felraktam, le is frissítette a fw-t, de nem mozdul. Minden egyebet csinál, működnek az extra gombok, érzi a súlyt, lehet váltogatni a színeket, de nem mozdul. Érdekes, hogy mikor elindítom a C:\Program Files\ROCCAT\Kone Mouse\32bit\diunins.exe progit, nekiáll telepíteni, és egy pár másodpercig megy simán, aztán mire végig megy a telepítés megint nem mozdul. Visszadobtam a régi XP-t, (más hdd,) azon csont nélkül megy, szóval vmi szoftver probléma... Van valami tipp?
Köszönöm! -
tajati
aktív tag
Helló!
Kone + mi a vélemény? kopás, haszmálat. megér 16,5 vagy valami másban kéne gondolkoznom. Cs:S és lolozok. (egyéb fpesek)
-
Ss1d
csendes tag
Sziasztok!
Érdekel a véleményetek.
Következő a helyzet:
Van egy Roccat kave fülesem de eladtam az asztali gépet. Notebook van és nincs benne 5.1
Arra gondoltam, hogy veszek külső hangkártyát hozzá de ugye az Usb-vel csatlakozik. Ekkor felmerült bennem az, hogy egy USB vel csatlakozó hangkártya adja a kave nek a lekeverést ami nem biztos, hogy annyira jó és még a hangkártya is idegesítene. Gondolkodtam és szembejött velem a logitech g35 ami ugye ugyan úgy USB vel csatlakozik, viszont nincs hangkártya. Na most ez JÓ v ROSSZ? Jó mert nincs még egy cucc nálam, de akkor meg mi az isten keveri le a hangot + a g35-ben ha jól tudom csak 1 hangszóró van, akkor az milyen térhangzást adhat...Nektek erről mi a vélemény, ti mit tennétek? (nem akarok stereó headsetet az nem kell)
Előre is köszi a válaszokat.
-
LGabor001
tag
válasz
Daszkalosz19 #1256 üzenetére
Honnan tudom letölteni?
Megpróbálom én is felrakni, szintén Win 7 64 bit -
LGabor001
tag
válasz
Daszkalosz19 #1254 üzenetére
Szia
Milyen frissítés? -
Daszkalosz19
aktív tag
Esetleg,ha valakinek nem megy a frissítés,az szedje le az összes Drivert és sorrendbe kell felrakni! Nekem is így sikerült
Win7 64 bit rendszerre!
Köszönet Henks kolegának a segítséget -
gYaLo
őstag
Ha valakit érdekelne egy tökéletesen működő Roccat Kave írjatok
-
Henks
csendes tag
válasz
Daszkalosz19 #1250 üzenetére
Ha nem kapsz segítséget a hétvége fele lesz gépem és skype-on vagy valahol megoldjuk a problémát.
-
Daszkalosz19
aktív tag
Sziasztok!
Hozzájutottam egy Roccat kone+ egérhez.A kérdésem lenne,hogy nem frissíti a drivert!Letöltöm telepítem,a drivert frissíti,de a firmwaret azt nem.Failed azt írja ki,aztán nem is tudom használni az egeret.Régi driver fel,újraindít. Végülis,ami a Roccat oldalán fen vann frissítések egyike sem müxik nekem!
Következő! Mivel nem tudok angolul,így nem nagyon tudom beállítani az egeret! PL: billenytyűzetgomb hozzárendelése az egér gombjához! Tud valaki segíteni? vagy egy linket egy részletes beállításról!
Köszönöm előre is a segítséget -
Gehyhun
csendes tag
Üdv mindenkinek! Roccat Kulo tulajok segítségét szeretném kérni. A füles fülpárnáit szeretném lecserélni és az istennek nem hagyja magát. Eltörni meg nyilván nem akarom. Ha valaki tudna valami tippet adni hozzá, ne fogja vissza magát!
Előre is köszönöm!
-
-
MrIpod
csendes tag
Valaki tudna nekem segíteni? Tegnap jött meg a Roccat Kave-em teljesen új, bontatlanul. Erre bedugdosom a kábeleket a gépbe, lefuttatok egy 5.1 tesztet, de a bal hátsó hangszóró alig szól. Emellet még nem is lehet érezni a rezgő funkciót sehol sem, valamint, a mikrofont sehogy sem bírom működésre bírni... Sima alaplapi hangkártyám van, de ha a Genius 5.1-et rákötöm ott minden szól rendesen. Légyszi segítsetek!!!
-
Jani18
aktív tag
De a Xonar driver-ében lehet állítani sok mindent.Az érdekelne engem.
-
Nevano
csendes tag
Kave-n nem tudsz sok mindent állítani nincs külön driver, csak az extra felület amit markodba fogsz és kedved és ízlésed szerint állíthatod be.
-
Jani18
aktív tag
Hali Valaki tudna nekem mondani egy nagyon jó beállítást Kave+Xonar DX-hez.Főleg játékokhoz érdekelne.Ha lenne kép a xonar beállításairól,az lenne a legjobb.
-
gYaLo
őstag
válasz
karakpecze21 #1237 üzenetére
visszaviszed?
-
karakpecze21
senior tag
Nekem is kopik, bár egyelőre csak a logo, maga az egér nem.
Nem egész egy éves a cucc és tényleg nem sokat volt használva.(szinte új állapotú)
Viszont nemrég vettem észre, hogy a logonál valami maszat van.Mondom letörlőm...akkor kaptam majdnem agyvérzést.Az ujjammal simán ledörzsöltem, erőfeszítés nélkül az egész logo-t.Valami ultravékony gimirétegszerü volt rajta és maga a logo olyan volt mint a cpu-k hoz is használt ezüstös hűtőzsír.Azért egy több mint 20K-s egértől én többet vártam.
-
Nevano
csendes tag
-
metre1
tag
Az lenne a kérdésem, hogy a roccat kave 5.1 olyan a felépítése mint medusa 5.1-es fejhallgatónak?
És hol lehet újonnan vásárolni jó áron? Úgy rémlik volt a prohardveren valahol ahol meg lehetett rendelni (fórum?, apró?).
-
reflxx
aktív tag
Sziasztok! Ma jött meg a roccat kave-m próbálgatom bekötni az asus xonar dx-be. Akárhogy kötözgetem, a rear és vagy a sub vagy a front nem megy. Szerintetek én kötöm hülyén vagy a füles szar vagy a hangkari vagy mi a szösz?
Előre is köszi! -
LGabor001
tag
én úgy csinálnám, hogy ami a fülesen első kimenet az 5.1-en is és 2.1-en is
aztán a hátsó hátsóval, front-front, mély-mély. -
LGabor001
tag
válasz
front3r #1228 üzenetére
Jack elosztó
A mellékelt linken több féle elosztó is van.
Nekem ebből 1 sima Y van és az 5.1-em első és hátsó kivezetése van rajt, így egyszerre szól elöl hátul. -
front3r
őstag
válasz
LGabor001 #1225 üzenetére
Én vagyok az a tulaj.
Kb 17k az ára.
Lehet az olcsóbb kártyák is jók, én nem tudom, mert nekem ez van meg. Az alaplapi Realtek tényleg gány ehhez, minden baja volt Kave-el: Tele volt digitális zajjal, ami meg volt az is olyan gyenge volt, az ember gyomra is felfordult. A Kave-hez kellett a hangkártya.
Nálam a Logitech X-530-al nem volt gond az alaplapit használva, ott nem voltak furcsa zajok.
Persze most az is jobban szól a hangkártyával.reflxx: A dobozhangot arra írtam, hogy az ASUS hangkártyát használva a GX módot bekapcsolva jön elő. Ez alapból be van kapcsolva, csak ki kell kapcsolni, ennyi. Ez EAX "emulálása", már nem kell 2012-ben.
-
reflxx
aktív tag
válasz
LGabor001 #1223 üzenetére
én beszéltem egy sráccal akinek kave-ja van és dx-et vett azt mondta alaplapi-dx ég és föld. Sokan azért fikázzák a kave-t, mert dobozhangú.. Persze sz*r alaplapi hangkártyával persze.. De ki köt be abba egy kave-t?
Nekem már megvan a dx már csak azt nézem honnan rendeljem a kave-t
-
reflxx
aktív tag
Sziasztok! Olyan embert keresnek, aki egyben egy roccat kave és egy asus xonar dx tulaja
ha valaki megfelel e feltételeknek kérem irjon!
előre is köszi! -
dlaccc
aktív tag
Kone+ tulajok, nálatok is kopik le a gumiréteg az egérről?? Le nem cserélném semmire.. de a jobb gombnál és a tenyérrésznél jön le az a matt anyag.. hát ez elég zavaró azért hiába szuper az egér
-
LGabor001
tag
Na mégegy segítségre lenne szükségem
tehát gyárilag 6 jack dugó van a gépbe, van egy 5.1 házimozi ami 3 jack és van ez a füles ami 4 jack + usb, mit tegyek, hogy külön tudjam választani a két rendszert?
Win 7 van fenn és a füleshez nem tudom beállítani, hogy 5.1 és lehet ez a baj a zajosság miatt mivel ugyan úgy ugyan azok a jelek vannak kinn a fülesnél mint ha bedugom az 5.1-et vagyis hangfal jelek
Jelenleg nem is tudom egyszerre bedugni és használni állandóan dugdosnom kell....
van jack elosztóm megpróbáltam hogy az első és hátsó kimenetet arra dugom, de valami szétválasztja a jelet és csak az szól amit beállítok vagy első vagy hátsó érdekes.... -
LGabor001
tag
igen
Egy Gigabyte P55A UD5 i5 konfig -
LGabor001
tag
Sziasztok
Végre meg van a Roccat Kave-m, de nem tudom nekem nem tűnik olyan tisztának a hangja.
Végülis jó, de elég sok időm ráment mire beállítgattam... -
Shaco
csendes tag
Hi!
Az a problémám hogy nagyot csaptam kicsit a Kone v2-re és hát gögőúrnál a wheel tengelye eltört tudok esetleg külön venni vhol görgőmodult vagy van e esetleg vkinek rossz ilyen típusú egere amin jó a görgő?
Kösz előre is
-
front3r
őstag
Jövő év tél vége, tavasz elején várható. Mivel tolom a betát, így nem fogják már elhúzni a megjelenést.
Sőt már előrendelhető, és a CD Galaxisban már el is fogyott a Collectors Edition. És a grafika jövőre is kiváló lesz, sőt, mivel szinte él az egész környezet, így nem tudnak hasonló játékot csinálni, ilyen élménnyel.
-
front3r
őstag
Van aki tesztelte több hangformátummal a Kave-et?
Gondolok itt a filmek alatt az "AC3"-"DTS-HD" különbségre.Van annyira jó a fejes, hogy hallani a különbséget?
Használom a Kave-et, de nem teszteltem le, ebből a szempontból. -
front3r
őstag
válasz
tupacamaru #1206 üzenetére
A bétát toltam, bekerültem a zárt tesztre.
-
front3r
őstag
-
front3r
őstag
Sikerült beszerezni a Xonar DX-et hozzá!
Első tapasztalatok nagyon jók!!!!
Az összes zaj eltűnt, persze az alapbeállítás nem volt a legjobb, HF kapcsolót be kellett kapcsolni hogy a játékoknak ne legyen dobozhangjuk. Jó minőség zenében, filmben, játékban.Az alaplapival össze se lehet hasonlítani, attól tényleg gyomorgörcsöm lett majdnem, olyan illúzióromboló hangja volt.
Persze lehet itt még finomítani, majd azt is megteszem.
-
front3r
őstag
Nem bírtam elviselni az alaplap idegromboló zaját és hangminőségét, úgyhogy megrendeltem egy Asus Xonar DX-et. Nem hivatalos driverrel elvileg zsír, de sokan a gyárival sem panaszkodnak.... és kiválóra értékelik a kártyát. Holnap jövök a véleménnyel, hogy egy Realtek alaplapi, és e között mekkora a különbség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Vezetékes FEJhallgatók
- BestBuy ruhás topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Computex 2025: professzionális gyorsítókkal újít az Intel
- Futás, futópályák
- Hálózati / IP kamera
- Akciófigyelő: 30% kedvezmény az Earfun új fejhallgatójára
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap + Ryzen 7 5800X3D Processzor!
- Parkside Performance dekopírfűrész PPSTKA 12 A1
- ÁRON ALUL! Sok darab 8 GB-os DDR4 (Samsung, Micron, Kingston, SK hynix) PC RAM!
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DAC kártya ES9038Q2M Raspberry PI-hez
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest