- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Computex 2025: professzionális gyorsítókkal újít az Intel
- Tápválasztás PC-hez: ne ezt rontsd el – Tech Percek #8
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Nincs név
tag
nekem hosszú idő után hajlamos nyomni a fejem de nagyon rövid idő után semmiképp, szóval sajna nem tudom.
-
LamaCube
addikt
válasz
safi.sfr #588 üzenetére
Nálam ilyen probléma nincs
Amikor felveszem a fejpánt hátrább van, tehát nem a fej közepén, , mivel kb. 10 °-al meg van döntve. Úgy érdemes beállítani, hogy amikor felteszed, akkor a 3 kis párnácska éppen hozzáérjen a fejedhez és a fülrésznél még szorosan tartson.
Fordítva semmiképpen nem ajánlom, mert egy fps-ben a hangok is fordítva lesznek és így semmi értelme. -
safi.sfr
csendes tag
Sziasztok!
Karácsonyra kaptam egy Roccat Kave fülest, nagyon tetszik, viszont valami nagyon beárnyékolja az örömömet. Iszonyatosan vágja a fejpánt a fejemet nagyon rövid idő után. Próbáltam már mindenhogyan, előrébb, hátrébb raktam, de mindenhogy fáj tőle a fejem. Ha viszont fordítva veszem fel a fülest, akkor meg jó.
Ezért kérdeznék a tulajoktól, hogy ez náluk is előfordult, meg kell csak szokni, vagy valami gond van?Előre is köszönöm!
Üdv, Safi
-
Nincs név
tag
Boldog tulaja lettem egy új Roccat Kavenek ^^. Egyelőre amit mondani tudok hogy nagyon szépen szól iszonyat hangosan és tiszta, hamarosan egy hangkártyát is mellélövök egyelőre csak alaplapin szól de így is nagyon jó.
A 3D része kicsit kevésbé érződik mint vártam de nem kell félreérteni nagyon jó csak nem nagyon tudtam előre mire számítsak.
Bármi beállítás driver ilyesféle ami javíthat a hangzáson azt szívesen elfogadok ^^Boldog Karácsonyt mindenkinek
-
potkem
aktív tag
BOLDOG KARÁCSONYT MINDENKINEK.
-
S*Tom*
aktív tag
válasz
Ninja760 #584 üzenetére
Nem kell elkapkodni, én is mindig ezen spórolok, de mindenképpen érdemes venni valami átlagos, de jó minőségű hangkártyát főleg, ha nem csak Kave van a konfigban hanem valami normál 5.1-es rendszer.
Ha kevés a pénz és csak Kave van a konfighoz: Asus Xonar DG PCI 7k esetleg Asus Xonar DS, de inkább az első.
Ha van valami közepes 5.1-es hangrendszer és nem csak játékhoz kell: Asus Xonar DX PCIE 17k
vagy Creative-Labs Sound Blaster X-Fi Titanium PCIE 18k, ha PCI kell Asus Xonar D1
Drágább kártyát szerintem nem nagyon van értelme Kave-hez venni, mert játékra találták ki nem zenéhez, hacsak nem HIFI-zel mellette és az ár mellékes: Asus Xonar Essence ST-STX-Xense és E-MU, ESI stb. Ezekben nem tudok tanácsot adni, mert én nem igazán olvastam utánuk, de ha érdekelne, találsz topikot hozzá.
Egyébként még a legolcsóbb kártya hangját sem tudnám hasonlítani az integráltakhoz, még ha Kave-val is nézem. -
S*Tom*
aktív tag
válasz
Ninja760 #581 üzenetére
Persze mert gyöszös alaplapi integráltba dugod, a belső hangkártya már házon belül begyűjti az összes elektromos zajt, a procitól a vga chipen át az usb-s eszközökig, az analóg jel így szennyezett és rossz hangminőségű lesz.
Értelmesebb hangkártyával a Kave majdnem letépi az ember fejét, a lapom X-fi nek nevezet VIA-s integrált kártyája például egy ipari hulladék hangerőben, dinamikában és minőségben, sehol sincs egy alap xonárhoz képest. -
S*Tom*
aktív tag
válasz
csibem 77 #580 üzenetére
Töltsed ki a konfigod, vagy kérdez pontosabban.
Melyik win7, milyen márkájú és típusszámú az új hangkártya, milyen revízió számú a jelenlegi driver, ha nem integrált (Asus, Creative, egyéb márka) akkor keresőbe bepötyögöd a márka nevét, biztos van topikja és segítenek neked.
Ha integrált, felmész a lap gyártójának a honlapjára, kikeresed a legújabb drivert, letöltöd, a régit uninstal és az újat felrakod, win restart, csatlakoztatsz minden kábelt és beállítod a programjában az 5.1-et, a minőséget, mikrofont és egyebet. -
Ninja760
csendes tag
Üdv
Végre én is beléptem roccat tulajok táborába egy kavel
2 órányi használat után nagyon megbarátkoztam vele nagyon kényelmesés a hangzása odaba** bár alap hangon ha nem szól semmi van valami kicsi zúgás usb bedugásakor de olyannak lehet hallani mintha a vinyó dolgozna érdekes
gyári hangkártyával használom msi p55 gd 65 valami ötletetek van ennek kiküszöbölésére ?
mind emelett elégedett vagyok vele "kicsit drágaˇ de megérte a pénzét -
csibem 77
csendes tag
Sziasztok!
Most cseréltem le a gépemet és vettem egy Roccat kave fejest! Az lenne a kérdésem hogy WIN 7 van fen , és sokan irják hoy frissiteni kell a hangkártyát! de minek a hangkártyáját, és hogyan . Elöre is köszi a válaszokat!!
-
milanovics
tag
Végül is hosszas várakozás után ma megérkezett a kone+. Sokat még nem használtam de azt elmondhatom hogy egy nagyon jó minőségű, szinte tökéletes egérről van szó. Nekem nincs nagy kezem, mégis a diamondback után rendkívül kényelmesnek találom. A beállítási lehetőségek között szinte minden opció megtalálható a teljesség igénye nélkül. Egyedüli negatívum számomra hogy a drót kicsit keményebb a kelleténél. A LED csík viszont igazán látványos lett
Akik szeretik a nagyobb egereket azoknak csak ajánlani tudom!
-
dlaccc
aktív tag
Hello!
Olyan gondom van a Kone egeremmel hogy fölteszem a programját és 1-2 újraindítás után eltűnik az ikon az óra mellől. Működik minden csak randa az a fehér kocka az óra mellett(win7x64) Köszi a tippeket!
-
potkem
aktív tag
válasz
milanovics #570 üzenetére
Szerintem egy ilyen beszerzése jobb.
Bedugod a 220V-ba és kész.
Igy csak akkor használod a fülest ha szükséges, nem lesz áram alatt ha megy a gép.Én így oldottam meg.
Arra vigyázz hogy 500mA kell neki !!!!!!!
A kényelem miatt még
-
Henks
csendes tag
válasz
milanovics #572 üzenetére
Az jó mert nekem még nem volt így te egy másik szögből látod a dolgot.
-
Henks
csendes tag
Ahogy ígértem egy kis szösszenet az 1.0-s Kone-ról Kone [+] -ra való váltásról.
Lassan egy heti tesztelés után kimerem jelenteni, hogy ez egy áttörően ütős update-re sikeredett a ROCCAT műhelyében. A beállítási opciók egyszerűen lenyűgöztek. A megújított macro kezelésről nem is beszélve. A led csíkot is kipofozták rendesen egy szó nem érheti.Az EasyShift funkciótól féltem a legjobban és hát láss csodát pozitíva csalódtam benne. Nagyon praktikus kis dolog. A jobb oldalsó gomb folyamatos tartásával érhető el a funkció amely az egeren lévő gombokat megduplázza így az adott részt új paranccsal tudjuk ellátni.
Eddig nem bántam meg hogy rá adtam a voksom mikor az elődje beadta a csődöt.
Őszintén szólva ebben a kategóriában a Razer Imperator se egy rossz választás.
Összegezve ha szereted a pepecselős időigényes egyéni beállítás és egyedi kinézetre szeretnéd szabni egered kinézetét akkor Kone [+]. Amennyiben a jól megszokott fix beállítások mellet maradsz akkor Imperator. A hardveres részébe nem mennék bele mert abban mind a két egér elég erős. Remélem az érdeklődők figyelmét kielégítette "rövid" véleményem.
Üdvözlettel Henks!
-
Mozaart
aktív tag
válasz
Black Dragon #568 üzenetére
-
Mozaart
aktív tag
válasz
Black Dragon #565 üzenetére
Köszönöm!
Nincsen vezeték nélküli Kova? XD
Amúgy hol tudnám kipróbálni őket?
-
LamaCube
addikt
Megjött a Roccat kave fülesem. Egyszerűen tökéletes.
A kérdésem, hogy lehet az ellen tenni valamit, hogy ne világítson a kék fény a kontrolleren és a fülesen, ha ki van kapcsolva a gép? -
Mozaart
aktív tag
Eldöntöttem.
Egérpad: Taito
Billentyűzet: ArvoEgér:
Pyra Vs. Kova
Fejhallgatónak jó a Kave? Mert, egész jókat hallottam róla.
-
Mozaart
aktív tag
válasz
Black Dragon #560 üzenetére
Köszönöm Szépen!
Nem tudom, az-az igazság, hogy esztétikailag a Kova szerintem sokkal szebb mint a Pyra de nem tud annyit.
Egérpad akkor egy Taito lesz.
Billentyűzetek között erősen vacillálok. De az Arvo tetszik inkább.
Amúgy nincs ötleted hogy hol próbálhatnám ki őket?
-
Black Dragon
addikt
A kovát ajánlom, az arvoval még nem volt dolgom, de szerintem az is jó kis bill, bár a lycosa sem rossz.. Egérpadként Sotát ne vegyél. Nekem is ilyen van, és valamilyen érthetetlen oknál fogva kb pár hónapos használat után púpos lett az egérpad.
Tehát szinte nem is lehet az egérrel közelekedni rajta, mert olyan, mintha a himaláját másznád meg, utána le a szakadékba....
Vegyél razer egérpadot, vagy valamilyem más Roccatet, pl Sense, Taito... Azok jo egérpadok, legalábbis nekem régebben beváltak.
-
Mozaart
aktív tag
Sziasztok!
Karácsony táján meg szeretném magam lepni egy egér + egérpad + billentyűzet trióval.
Egér:
Kova
Pyra WirelessBillentyűzet:
Arvo
Razer Lycosa MirrorEgérpad:
Sota
Kérdéseim:
Mi a véleményetek róluk?
Ahol 2 van ott melyiket részesítitek előnyben és miért?
A Kova-ról azt hallottam, hogy naponta többször is lefagyott, igaz?
Billentyűzeteknél ilyen árkategóriában van-e egyáltalán magyar kiosztás?Segítségetek előre is Köszönöm!
-
Cobra73
csendes tag
Vkinek vmi tapasztalat a Roccat Kone Plusról?!
-
tom_77
tag
Sziasztok,
Tudom nem eppen Roccat forumra valo kerdes, de van valakinek valamilyen tapasztalata "Point of view 5.1"-es headsettel? Felejtos? Naon occcso pedig
De ha nem olyan jo, akkor Roccat Kave lesz a vege
Koszi
-
Black Dragon
addikt
Jaj, igen.
Bocsi, csak levoltam kicsit foglalva más témában, de itt vagyok.
Tehát a Kova egy jó kis egér, könnyű, nem kell hozzá driver, csak bedugod és megy, állítsható ledek a gombokkal, dpi beállítás ugyszint a gombokkal, és a pulzálás vagy hogy ne is világítson szintén a gombokkal lehet beállítani. Alapjáratom jo kis egér ez, csak hozzá kell szokni, mert a fogása egyedi.
Mivel mind balkezesek és jobbkezesek is használhatják. De ha hozzászoktál, akkor már élvezhető.
Az optikai sensorja teljesen király, minden apró mozdulatot észlel, nincs kihagyás. Viszont az egyetlen hátránya, hogy műanyag az egész, azért is ilyen kömmyű(90G). Tehát nem igazán szapad csapkodni.
Ennek ellenére egy szerethető és jó kis egér.
És az árával sincsen semmi gond.
-
Henks
csendes tag
Jövőhét közepe fele jön a kone + -om. Majd írok róla pár sort. A sima 1.0-s verziót cserélik ki némi ráfizetéssel.
-
Uzmany
őstag
Sziasztok!
Roccat Kova-ról mi a vélemény? WOW,COD,GTA menne elsősorban.
Avagy alternativa?
Köszönöm előre is. -
potkem
aktív tag
Na végre megvettem a Roccat Kave fülest.
Hangra, anyagminőségre 100%.
Viszont a Power gombot nagyon hiányolom róla.
Nem értem minek kell a fölesnek folyton áram alatt lennie.
Még tesztelgetem. -
Satyricon
addikt
Okés. Akkor idéznék pár emberkét, akik szerint ez a bejáratás valóban létezik(nevet nem mondok, kik írták ezeket a hsz-eket):
"Olvastam sokak hsz-énél, hogy kételkednek a füles bejáratásában. Hát akkor én azt mondom, vegyenek egy autót, és csontolják azt is maxon, biztos meg fogja hálálni
Jó h a 2 téma az ég és föld de van hasonlóság.
Nekem kb 1 hét alatt járódott be(érezhetően, hallhatóan más lett a hangja.aki nem hallja , annak sztem gondja van a fülével v a hangkártya minőségével vannak gondok.. ).
Ha bemész egy akármilyen high-end hi-fi boltba, mindenhol megmondják h az álló hangfalakat is be kell járatni, nem csak úgy van az h kenjük neki egyből...(van is tapasztalat a nagyszobai cuccal...)
Én nem vitatkozni akarok, csak elmondtam a véleményem. Aki úgy gondolja h nem kell bejáratni, ám legyen, de ha leég a tekercs, akkor ne a gyártót szidja h milyen fülest gyárt h nem bírja a csutkát".Egy másik fórumtag(nevét szintén nem írnám le) ezt írta: "Mintha valami olyan magyarázatot olvastam volna ezzel kapcsolatban, hogy a gyártás után, újkorában a hangszórók membránja merevebb, a használat során pedig megváltoznak a fikizai paraméterei, így a hang karakterisztikája is más lesz.
Annyi biztos mindenesetre, hogy a Head-Fi.org-on nagyon sok felhasználó vallja, hogy létezik ez a bejáratás. Ráadásul nagyon jól hallható a különbség a bejáratás előtt és után".
Nos, arról van szó, hogy az új füleseket/fejeseket érdemes bejáratni(közel 1 napig bömböltetni benne különböző muzsikákat) mert így valamivel szebb hangzást lehet elérni... Legalábis én így értelmeztem.
Szerk.
Más téma, de valamilyen szinten kapcsolódik ehhez a témához: Olvastam, hogy a Roccat Kave fejes nem igazán való zene hallgatásra. Emiatt arra gondoltam, hogy mi lenne, ha azt a progit használnánk, amit régen én is használtam az akkori Genius 5.1 HT hangcuccomon. A progi lényege, hogy mp3 fájlokat konvertálja át 5.1-be, szóval térhangzást adott az mp3 fájloknak. Ezzel csak azt akartam kérdezni, ha megtalizom ezt a progit, akkor lesz olyan szíves valaki és kipróbálja ezt az mp3--->5.1 audio zenefájl lejátszását a Roccat Kave fejhallgatóján? Nagyon kíváncsi lennék, hogy javít e valamicskét ez a konvertálás.a zenei élményen.Am örülnék neki, ha olyan jelentkezne, akinek nem alaplapi, hanem rendes hangkarija van, mondjuk egy audigy 4 vagy egy X-Fi.
-
-
Satyricon
addikt
válasz
Black Dragon #534 üzenetére
Hali
Na utánajártam. Itt olvastam ph-n hogy be kell járatni a fejhallgatókat! 10-12 órára beteszed a párna alá, és valami jó kis zenét nyomatsz neki, valamivel hangosabban, mint ahogy alapból használnád. Ha érdekel téged vagy valakit ez a téma, szívesen belinkelem azt a hsz-t ahol erről írnak.
-
Satyricon
addikt
válasz
Black Dragon #532 üzenetére
Hali
Nem pont erre gondoltam. Már nem tudom hogy hol, de azt olvastam erről a fejesről, hogy érdemes 1 egész napot egyfolytában járatni(nemtom milyen hangerővel és milyen beállításokkal) Persze mehet unalmába, nem fontos a fejen lennie.
Szóval valami ilyesmit olvastam, reméltem, hogy ti jobban fel tudtok erről világosítani. Node sebaj, ha meglesz a fejes, akkor írok róla véleményt!
-
Henks
csendes tag
Üdv.
Én április óta vagyok Kave tulajdonos és azóta nem csalódtam benne. Úgy is mondhatnám a fejemhez nőtt.
Akinek volt egy alap statikus zaj annak javaslom vegye le a mikrofonon erősítést. Integrált hangkártyával használom és így is jó de biztos jobban teljesít egy jobb fajta példánnyal.
-
Satyricon
addikt
Hali mindenkinek!
Jövő7en szeretnék vásárolni 1 Roccat Kave Headsetet. Azt hallottam, hogy ezeket a legelső használatnál be kell bejáratni, hogy szebben szóljanak.
Ezt hogy szokták csinálni??
-
Black Dragon
addikt
Igen, látszatra tényleg egy modern darab, és ha jó a hangkártyád, akkor tényleg nagyon állati, de nekem akkor is a logik jönnek be jobban, G35 és G930, az utóbbira fáj a fogom, de mivel hamarosan macre váltok, és az nem kompatibilis vele, ezért nem fogom megvenni.
De ettől függetlenül a roccatel, mint márkával megvagyok elégedve, de nem teljes mértékben.
A Roccat Kova, ami nekem van egér, az nagyon fasza meg minden, de amiből összevan rakva, az már nem a legjobb.
Az optika érzkelő az nagyon király benne, de ez a műanyag borítás sokan ront az egér megítélésében, összhangjában sajna.
A Roccat törekszik arra, hogy minél designosabb termékeket dobjon piacra, és lehetőleg jo belsővel, de néha ez az anyagok rovására megy. Lásd Roccat Kova.
-
potkem
aktív tag
válasz
Black Dragon #527 üzenetére
Minőség összességre gondoltam.
Látszik rajta hogy egy modern darab.
Például nekem a Steel fülesek kinézetre nem jönnek be,hangjukat nem ismerem.
Kivéve egy típus ami tetszik, csak nem bírom megfizetni.
A hangkártya? Nem alaplapival fogom használni, igaz nem is egy profival.
Mindig próbálok egy közép úton járni ezekben a dolgokban.
A vezérlő aljára ragasztok egy tépőzárat, és így az asztalra.( elég nagy az asztal)
Már csak a füleshez kell valami tartót kitalálnom.Tapasztalataim füles terén:
Razer BarracudaSpeed link Medusa Progamer
Meglátjuk, ha nem adja itt egyből el lehet adni.
-
Black Dragon
addikt
Az az anyag és minőség?
Milyen anyagból van ami különleges?
A hangzás meg sajna csak akkor lesz igazán jó, ha jó a hangkártyád.
Mellesleg engem már a razernél is zavart az a bazi nagy hangvezérlő izé, amit sehová sem tudtam rakni, és rohadtul zavart... Hiába lehet ott minden állítani, a billentyűtől nem fért el, ha felálltál ott lógott a nyakadban az egész vezérlő.
Kicsit meg is utáltam 1 életre.
-
potkem
aktív tag
Én a Pixelnél rendeltem.
Múlt héten telefonáltam nekik hogy tegyenek félre egy darabot a nevemre.
Azt mondták felesleges mert mindig van belőle polcon.
Csütörtökön megkaptam a fizetést, azonnal hívtam őket hogy pénteken megyek a fülesért.
Erre közölték hogy csak jövő hét péntekre kapnak belőle.
Nem baj egy darabot már senki sem vehet el tőlem.a nevemen van
Csak ilyenkor az idő is lassabban telik. -
gYaLo
őstag
válasz
Black Dragon #518 üzenetére
Eredetileg G35öt akartam venni, csak sajnos nem volt rá keret
Valamikor kipróbálhtnám a tiédet ?
Ha gondolod, csinálhatnánk egy tesztet, összehasonlítást ispotkem: Nekem nagyon tetszik, tökéletes füles.
Péntek ?! Az még 5 nap.. uhh... nekem úgy volt, hogy kedden befizettem a kollégának, aki aznap el is postázta, és csak pénteken érkezett meg.. Már tiszta ideges voltam, nem tudtam, hogy mikor jön..
Megérte várniKedves ROCCAT tulajok! Akit érdekel Roccat poló, írjon privát üzit, tudok szerezni elfogadható áron, akármilyen színben... részletekért írjatok
-
Black Dragon
addikt
Gratula az új szerzeményhez.
Én a G35 és a Kova között vaciláltam, de végülis a G35 lett, és nem bántam meg.
Bár a Kovának nemtudom milyen hangja van, de ugye az 5.1, a G35 7.1, ezért is lett a G35
De ennek ellenére engem is csalóznak folyamatosan, csak azt nem fogják fel, hogy valakinek normális fülese van.... sok kis értetlen mondja a magáét, de akkor sem fogják fel, hogy nem csalok...
-
gYaLo
őstag
A mai nap tulajdonosa lettem egy Roccat Kave fülesnek!
Jelenleg az alaplapi hangot használom, de így is gyönyörűen szól.Köbö 1 hónapja nem játszottam az MW2 -vel.
Összeraktam a fülest, felmentem egy Free for All -ra, egymás után 3x első voltam..
Mindenki mondta, hogy cheater, meg wallhack..
Volt egy olyan szitu, hogy a fal mellett gugoltam, forma sprintelt, és teljesen le tudtam követni a falon a fülesnek köszönhetően.Amikor kiemeltem a dobozból, egyből látszott, hogy ez egy minőségi darab, nem spóroltak ki semmit. Felmentem TSre, a srácok meg nem tudták, hogy ki az, mert teljesen más és tiszta volt a hangom
Kényelemre is tökéletes, teljesen a fejemre simul, jó érzésGrat a Roccatnak, remélem, hogy évekig fogja bírni a készülék
Bátran ajánlom mindenkinek -
Dapro
senior tag
Hát nemtudom, én azért valamennyire észreveszem. Mind1. Nem én használom csak profi CSS játékra kell
valakinek van roccat pyra wireless egere aki BPi? -
Dapro
senior tag
válasz
Black Dragon #511 üzenetére
Érdekes mert pl a Steelseries Xai-nál olvastam, hogy felemelésre kikapcsol kb.
Lehet veszek egy olyat magamnak. Pedig én is kone v2-t akartam egy ideig. -
-
Dapro
senior tag
Hai.
Került egy Roccat Kone V2 a házba.
Elég érdekes az egér nekem. kis sensitivity-vel van használva és icipici húzásoknál néha nagyot húz. De csak néha. Software fent van, valami megoldást tud valaki? Azt be lehet állítani, hogy amikor az egeret felemelem akkor ne mozogjon tovább? Mert így nem tudok célozni CSS-ben. -
gYaLo
őstag
Sziasztok!
Elméletileg holnap érkezik meg a Kavem!
Ki milyen hangkártyával használja a fülest ?
Van olyan esetleg, aki Asus integrált alaplapival ?
Kinek mi a véleménye a fülesről ? -
simi762
tag
válasz
hko_DAVID #504 üzenetére
Na igen!
Ez a kör-négyzet dilemma, tényleg érdekes
Sajna fingom sincs, hogy miért csinálhatja.
Játékok alatt is cseszekszik!?
Gondolom az előző egeredhez képest már van viszonyítási alapod!
A lencsét megnézted már?
Mivel nekem öt kutyám van, így egy kicsit hatványozottabban van szőr az egeremben, de egy fogpiszkatúra megoldja a gondomat!
s -
hko_DAVID
csendes tag
Már nem azért de amikor egy elvileg szuperpontos lézeres egérről van szó akkor ez igazán nagy probléma. Nagy dpi nél hibázik néha 10 centit(nyilván érzékenység*dpi függő), nem tér oda vissza.
Ezt a hibát nem csinálja egy sima optikai 2000 forintos egér!!!
Tegyük fel fps game, egy folyosón álllsz. 2 ajtóból be-be néz 2 ellenfél. Amikor tejelsen megszoktad az érzékenységet tökéletesen tudnád a 2 pont között navigálni a karaktered, de az egér ezt lehetetlenné teszi mert nem oda tér vissza.
Ez nem csak egy elméleti dolog, hanem tényleg nem bírtam felfogni az elején, hogy mi a rák van, mivel nem tudtam vele játszani. Pár órás konfigolás és tesztelgetés után a 2. egeret et is visszaküldtem.
Na meg a 2. dolog amit írtam azt tartom a legcsúcsabb szarságnak: Kört írok és négyzetet érzékel.... -
simi762
tag
válasz
tanulosSrac #497 üzenetére
Hali!
Nekem ezt akkor csinálta az egerem, amikor egy kutyaszőrszál került a lézerlencsébe.
Én is már azon voltam, hogy cserélem a cuccot, de 3 nap szenvedés után, rájöttem a gondra. Igaz, hogy nekem logi G5-öm van, de szerintem ez tök mindegy.hko_DAVID
Az meg hogy a kurzor nem tér vissza a helyére, az nálam is fenn ál, de nem foglalkozom vel.potkem
A KAVE-val, nem nyulsz félre szerintem!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Vezetékes FEJhallgatók
- BestBuy ruhás topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Computex 2025: professzionális gyorsítókkal újít az Intel
- Futás, futópályák
- Hálózati / IP kamera
- Akciófigyelő: 30% kedvezmény az Earfun új fejhallgatójára
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap + Ryzen 7 5800X3D Processzor!
- Parkside Performance dekopírfűrész PPSTKA 12 A1
- ÁRON ALUL! Sok darab 8 GB-os DDR4 (Samsung, Micron, Kingston, SK hynix) PC RAM!
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DAC kártya ES9038Q2M Raspberry PI-hez
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest