- Computex 2025: "ragadozó" QD-OLED monitorok az Acer fémjelzésével
- Computex 2025: Acer monitorok kreatív profik számára
- Computex 2025: épp bemutatkozott a Wooting 60HE v2, és már ki is állították
- Perelik a CrowdStrike-ot a 7000 törölt repülőjárat miatt
- Meggondolta magát az NVIDIA, kvantumgépes cégbe fektetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
jim bcs
nagyúr
Sziasztok!
Valaki nem tudja hogy ~kb. mennyibe fog kerülni és mikorra várható hazánkba magyar kiosztással a Roccat Ryos TKL Pro ? Nagyon csini és pont elég is amire kell, szerintem a Ryos MK alá kell jönnie ha jön és egy 18-20k körüli ár elfogadható lenne érte.
-
jim bcs
nagyúr
valaki írta ,hogy venne roccat cuccokat póló,nyakbaakasztó global.ebay itt megtalálod
-
jim bcs
nagyúr
válasz
phanzetomox #462 üzenetére
tudod akkor is ha csak a zöld jack van bedugva, de ne várj nagy durranást tőle, ha teheted vegyél egy 5.1 et támogató videokarit, már 12-17.000 forintért kapsz az online piacon garanciástól
-
jim bcs
nagyúr
nekem is volt az elején hogy fagyott, aztán
alaplap, videokari ,stb. driver frissítés plussz directx meg nvidia physx ennek 2 éve amúgy már régen win7 em van ugyanúgy kezdte mint xp-nél eljátszottam a fent leírtakat persze 17.5 órát agyaltam mi lehet a baj nekem ez volt azóta
-
jim bcs
nagyúr
hali én így használom 2 éve persze 2 nap teszt után ,
Main System:
sensitivity 5.20
DPI: összes pipa
scroll:3
double click: gyári értékAdvanced Settings:
x-y: 5.00 nincs pipa
TCU: on
polling rate: 1000mhz
mouse acceleration: enabled 10.00nekem bevált, warfare 2, bad company 2, maffia2, mass effect 2, sniper ghost warrior, dead space, dark sector
egyébként azért ilyen komoly az egér mert neked kell az igényeidhez beállítani ami sok tesztelést igényel
-
jim bcs
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest