Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdésed a témában feltennéd, kérlek olvasd el az alábbi ÖSSZEFOGLALÓT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dredjudge84
őstag
válasz
dragon1993 #29438 üzenetére
nekem amíg az ultra gen 2 volt, ő is tekert fel kábelt, és a térképen se jelölte be. x40 ultra ami bevált. ami elsőnek volt l10s pro gen 2 az is jó volt, ha most majd veszek szüleimnek, tuti azt veszek.
-
dredjudge84
őstag
Szerintetek mire jó egy xiaomi e10? Életképes valamire egyáltalán?
-
dredjudge84
őstag
válasz
Graphics #29315 üzenetére
Akkor egyszerre több helyen is leárazták, mert ha jól emlékszem az iponon is nagyjából annyi volt mint az euronics-ben. Még gondolkodtam is rajta hogy honnan rendeljem meg.
A dohányzó asztalos kérdésemre esetleg tudnál valami ötletet adni? Illetve a másik kérdés hogy hol lehet a legolcsóbban beszerezni gyári tartozékokat?
-
dredjudge84
őstag
Jól megugrottak az árak. Én még 230-ert vettem 2 hete a gen 2-t. Most már 3 kiló. Az x40 ultra meg egy árban van az x50 ultrával. Kemény!
-
dredjudge84
őstag
Valahogy meg lehet tanítani az x40 ultrát, hogyha van egy dohányzó asztal akkor menjen be alá és ott is takarítson ki? Az l10s bement de az x40 nem hajlandó, pedig simán befér alá kipróbáltam kézi vezérléssel.
-
dredjudge84
őstag
válasz
luciferc #29290 üzenetére
Nem volt sokat használva, talán 2-3 felmosás, de annyi kellett is hogy a hiba előjöjjön, szóval itt a lényeg hogy hibás terméket küldtem vissza és nem kértem a cserét hanem a vételárat kértem vissza. Ezt ők visszaküldik a nagykernek a nagyker meg a gyártónak. De mondom vannak olyan termékek amiket nem lehet visszaküldeni majd egyszer talán beleveszik a robotporszívót is és akkor nem lesz olyan nagy valaki egy működő terméket küld vissza.
Egyébként abszolút egyetértek veled amikor vásárolok valamit én is szeretem ha bontatlan szóval megértem abszolút ezt az álláspontot.
-
dredjudge84
őstag
válasz
luciferc #29288 üzenetére
Ez már egy jó ideje így van hogy amit használsz 14 napon belül vissza küldheted. Viszont vannak bizonyos termékek amiknél nincs elállás, de ebben az esetben ez akkor sem játszott mert az előző porszívó hibás volt, azért küldtem vissza, csak nem ugyanolyan típust vettem hanem drágábbat. És igen ha megnézed az emag vagy az alza oldal valamelyikét ott vannak ilyen visszaküldött termékek amiket olcsóbban tudnak csak eladni, de ez ezzel jár, és a jog is azt mondja, hogy a rendeltetésszerű használat nyomai nem számítanak csak hogyha megkarcolod vagy éppen eldobod az eredeti dobozát akkor esetleg az lehet hogy nem a teljes összeget fizetik vissza hanem csak egy értékcsökkentettet.
-
dredjudge84
őstag
Nekem is ma jött meg az x40 ultra. Beüzemeltem és ég és föld a különbség az l10s ultra gen 2-höz képest. Míg utóbbi végighúzta magát a bútorok oldalán és felcsavart magára kábeleket, addig ez a gép olyan kecsesen megy és óvatosan finoman közelít meg mindent ráadásul mindent elér és kitakarítani, hogy, ez hihetetlen. Ezzel kellett volna kezdenem! Ja és ráadásul sokkal halkabb mint a másik gép illetve a dokkoló is halkabban tisztít és szárít.
-
dredjudge84
őstag
Lehet buta kérdés lesz, sőt gyanítom hogy az, de szenzoros téren fejlettebb az l10s ultra gen 2 mint az l10s pro gen 2? Vagy elvileg egy kutya? Hétvégén is használtam és továbbra sem értem hogy míg az utóbbi minden alatt szépen megállt és nem ment neki semminek addig az ultra rendre felcsavarja a kábeleket a mopok közé vagy neki megy a szekrénynek esetleg úgy megy a szekrény mellett hogy lehet hallani hogy végig karistolja magát. Ez normális? Beengedem a franciaágy alá ahol a fal mellett van egy hosszabbító amibe be van dugva egy éjjeli lámpa és folyamatosan felcsavarja magára a kábeleket.
-
dredjudge84
őstag
válasz
Graphics #29243 üzenetére
Székláb, szekrény vagy ha olyanja van fal. A pro gen 2 sokkal kifinomultabban csinált mindent, a közlekedést legfőképpen, mert azt nem láttam soha nekimenni semminek! Plusz negatívum hogy ez gyorsabban merül. Ja és már kétszer felcsavart úgy kábelt hogy elesett mind a két mop a gépről.
Azért véleményezem mert a másik is csak 2 nap volt használatban és párhuzamba tudom állítani a kettőt ennyi idő után is. Lehet a pro gen 2 jobb szenzorosan?
-
dredjudge84
őstag
Megjott a dreame l10s ultra gen 2. A navigációja rosszabbnak tűnik mint a pro gen 2-é, többször nekimegy dolgoknak, plusz a gép is gyorsabban merül sajnos.
-
dredjudge84
őstag
válasz
dredjudge84 #29215 üzenetére
erre senki?
-
dredjudge84
őstag
Sziasztok!
Két robot porszívó között vacilálok:
Dreame l10s pro gen 2 vagy l10s ultra gen 2
Azt látom, hogy az ultra dokkolója jobb sokkal, de maga a gép is jobb?
A pro gen 2 már nálam van, de hibás így cserélve lesz. (állandóan megáll magától takarítás közben, majd elindul megy valamennyit és megint megáll, vagy pl lejön magától a dokkrol és nekiall takarítani)
Illetve ha szánok rá max 400-át mit ajanlotok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Dreame D9 Max Gen 2 - az egyik legolcsóbb Dreame
- Teszt Narwal Freo Z Ultra - ne kerüld el!
- Teszt Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Teszt Roborock S8 MaxV Ultra - a piacvezető csúcsmodellje
- Teszt Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Teszt Roidmi EVE CC - könnyűszerrel
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Bemutató ILIFE V5S Pro robotporszívó
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Teszt Samsung PowerBot VR9000 robotporszívó teszt
- Hír Megvan a Dreame csúcsmodelljének európai ára
- Hír CES 2025: 6 centiméteres akadályt mászik meg ez a porszívó
- Hír CES 2024: Ez itt a robotporszívók új királya?
- Blogbejegyzés Akciófigyelő: Ez egy olcsó robotporszívó, de ahhoz képest erős
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- PlayStation 5
- Gumi és felni topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Drón topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest