- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Androidos tablet topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
S1M0N
senior tag
Hali!
Most tartok az SPOILERostrom felkészülős résznél, még csak a pálya elején vagyok, de a kérdésem az lenne, hogy a játékból mennyi van még hátra kb? Mert még nincs se tüzes nyilam, se shotgunom (igaz, vehettem volna), meg elvileg valami Indiana Jones-féle köteles trükk is lenne, amivel olyan helyre lehetne felmenni, ami pl. a Baba Yaga DLC-nél is van. -
duronx
senior tag
Szuper lett, nagyon köszönöm
Teljesen más élmény így a jatek
-
TBT
addikt
Fél évnyi munka után, örömmel mondhatom, hogy elkészültünk! Elérhető a Rise of the Tomb Raider (Steam) magyarítása!
-
TBT
addikt
Remélhetőleg már csak napok kérdése az egész!
-
Vistaboy
veterán
válasz
djculture #2178 üzenetére
Ezt én már mióta harsogom, hogy ne vegyetek Season Passt, különösen ne előre.
Én a helyedben - ha mindenképp kellettek volna a sztori DLC-k -, csak azokat vettem volna meg, sallang nélkül. Így tényleg nem éri meg olyasmiért fizetni, ami nem is kell.
Nekem mondjuk így jó, mert nem hiányzik a játékból semmi olyasmi, ami nagyon fontos lenne. Viszont a Mass Effect: Andromeda esetén én is előre félek, hogy DLC-k hiányában fontos dolgokról maradok le. De akkor sem fogom megvenni a Season Passt, ha nagyon megnyirbálják majd a játékot, akkor leshetik, mikor veszem meg a következő részt belőle.
-
djculture
félisten
ez az utolsó dlc elég fosadék lett.. 2 órás az egész. Az sp meg ezekkel a dlc-kel az életbe nem ért 28 eurot.
-
k-adi
nagyúr
válasz
Ateszpapa #2172 üzenetére
A nyelvtudás hiányát én jegyeztem meg a topicban, felvállalom
de akkor a kommentemben nem teljes körűen fogalmaztam, ugyanis azt "kihagytam", hogy: nyilván nem az "idősekre" (40 felettiek) értettem, akik anno nem is tanultak angolt hanem oroszt (vagy semmit), hanem a mostani "fiatalokra" (30 alattiak) akik között nagyon sok a nyelvtudatlan még a mai napig is, ami számomra megdöbbentő.....
Arról nem is beszélve, hogy ennek aztán tényleg nem bonyolult a szövege, de ezt bárány már megírta
-
Ateszpapa
addikt
Srácok, döbbenet milyen szép grafikája van!
Kuponnal vettem itt 7ezerért, simán megért annyit.Kicsit keveslem, hogy csak 18 giga, nem lesz rövid a történet?
Este, ha haza érek kezdem a 4. részt.Magyarításról mit lehet tudni, kb mikorra készül el?
Valaki úgy látom ki volt akadva, hogy lehet a mai napig nem tudnak angolúl.
Annak üzenem, hogy amikor suliba jártam még az oroszt kellett tanulni, utána jött a német.
Nos, egyik nyelven sem tudok. -
TBT
addikt
It's some kind of marker...
-
k-adi
nagyúr
válasz
cyberkind #2168 üzenetére
nem-nem, abba toltam és azt pont elég is volt... a teljes nem változott azóta érdemben csak pepitább lett, de a DZ továbbra is fos
hidd el ennek én örülök a legkevésbé, mert már az E3 óta vártam, dehát be kellett látnom, hogy ez így nem tuti
talán majd a Division2 jobb lesz
-
k-adi
nagyúr
válasz
daveoff #2166 üzenetére
Na igen az idő az ami a legfontosabb tényező talán
én csupán arra akartam rávilágítani, hogy vannak bizonyos hobbik amik drágábbak és megértem azokat akiknek ugyan egy drágább hobbijuk van, de azt megpróbálják olcsóbban megúszni... ami valamilyen szinten érthető (főleg Mo.n
) hiszen az ember a hobbit "ugyan maga választja" de valójában nem
-
k-adi
nagyúr
internet világában lehet nézni orrba-szájba a gameplayeket, azok alapján is bőven el lehet dönteni -------- így voltam én is egészen a Division-ig: YTn kva jó játéknak tűnt, aztán kipróbálva 5 óra után ráuntam!
de amúgy igen, a gameplay videók sokat segítenek, ilyen szempontból jó az "internet világa"
-
S1M0N
senior tag
Nem muszáj első nap megvenni mindent, pár hónap/fél év alatt minimum 50%-kal olcsóbban adják a játékok nagy részét.
Singleplayer játékoknál meg amúgy sem számít, hogy mikor játszod őket, esetleg a spoilerekkel kell vigyázni.Szelektálni kell, hogy mit akarunk azonnal kipróbálni, a többit pedig meg lehet venni majd akkor, ha akciózzák.
Én pl. könyveknél is csak 1-2-t veszek meg egyből, amik tényleg érdekelnek, a többi, kevésbé "sürgősekre" meg előbb-utóbb lesz akció.
Az internet világában lehet nézni orrba-szájba a gameplayeket, azok alapján is bőven el lehet dönteni, hogy az adott játék érdekes-e számunkra, vagy sem.
-
k-adi
nagyúr
válasz
cyberkind #2163 üzenetére
Az egy dolog, hogy te így állsz hozzá, de ugye ahogy sok mindennek, ennek is van másik oldala.. pl. nekem van nem egy ismerősöm aki demo híján így próbálja ki őket és általában utána meg is veszi ami tetszik neki.. (ezzel pontosan eltudja kerülni hogy becsapja a marketing és tényleg azért fizet ami kell neki / tetszik neki) Tehát ennek is sok oldala van, azaz újfent mondom: ne legyünk szűklátokörűek
-
cyberkind
félisten
-
k-adi
nagyúr
válasz
daveoff #2161 üzenetére
....És ha valakinek nem csak 1 hobbija van vagy van mellette családja, kutyája akit etetni kell, stb...?
ne legyünk szűklátókörűek
+ Az meg a másik dolog, hogy ésszerű határokon belül vannak hobbi-költségek (pl. gamerpc beruházás, stb.) de egy hobbi esetén se indokolt hogy lehúzzanak legyen az a hobbi bármi...
-
cyberkind
félisten
Ebből a szempontból jó a Store a sok rossz mellett, azokba a játékokba nem lehet belenyúlni, még Steam-hez se adhatod hozzá, és ha fel is törik ahogy mondjuk egy Just Cause 3-at majd valamikor már mindegy lesz mert behozta a pénzt, de még azóta se törték fel, így van remény, de az is igaz hogy ha jó egy játék teljesen mindegy mennyiért adják, úgyis megveszi az ember, én eddig 2x vettem meg a Gta 5-öt de még Steam-re is megveszem majd.
-
cyberkind
félisten
Lehetne de nem kell mert ez a védelem terjed el, ami jó is mert nem lesznek ilyen Gta szintű konzolexkluzívok, és ez a lényeg.
Évente csak pár játék jön aminek van értelme, és nem kell megvenni a premierkor, de ez logikus is, én kb 1 év alatt több mint 700 játékot vettem persze nem teljes áron egyiket se és hol a vége, nem is haltam bele. -
k-adi
nagyúr
válasz
cyberkind #2156 üzenetére
Egy dolog mindig foglalkoztatott, hardverre van pénz de szoftverre nincsen, fura. ------- na ez egy olyan kérdéskör, amiről éveket lehetne vitázni.... Ha sok játékkal játszol akkor eléggé szarul érint ha egy normális játék is már 10+ ezer. Persze ha évente csak 2-3 játékkal játszol, mert a többi nem érdekel vagy ezzel a 2-3 játékkal elmultizgatsz évekig akkor nyilván érdekesnek tűnhet ez a szoftverre nincs pénz hozzáállás. No, persze a másik oldalon ott van ugye az, hogy ha sok játékkal akar az ember játszani, mert érdeklik, viszont nincs rá pénze akkor mivan kérdéskör...szóval ahogy írtam: lehetne erről vitázni sokáig.
szerk.: QB 6ezret talán megér, de a mostani 13 (pl. egyik HA KUPON) vagy 18ezres (STORE) árat nem
-
cyberkind
félisten
válasz
Sondi1986 #2155 üzenetére
Én 7500Ft-ért vettem a kuponosat, úgyhogy ne mondja senki se hogy ez nagyon drága ár ezért a játékért, a Quantum Break-et 6000Ft-ért fogom megkapni a jövő héten, azért ezek nem beteg árak a premierjátékokért.
De csak egy tipp, manapság már szinte minden dobozos játék regelhető valahova, azok olcsóbbak mindig, nem a Steam-et meg a többi digitális boltot kell nézni, ott az accountom is pár milliót ér de egy hülye se adná még a töredékét se.
És hiába szomorú, emiatt szoptunk másfél évet a Gta-ra mert nem volt rendes védelem, így innentől kezdve terjedjen csak ez, mondjuk a Batman-ben is ez van de már nyáron fent volt itt ott.
Egy dolog mindig foglalkoztatott, hardverre van pénz de szoftverre nincsen, fura.
-
Sondi1986
addikt
válasz
cyberkind #2154 üzenetére
Hát ez szomorú sok ember számára!
Mivel még nem vagyunk teljesen nyugati béren hogy minden játékot meg tudjuk venni!
Mikor meg láttam ezt a hírt: [link] majdnem kitéptem az összes hajam!
Pont azért kellet dobozos verziót vennem mert Hardeveraprón már nem árultak olcsó nvidia kuponos verziót.
Erre tessék!!!
-
cyberkind
félisten
válasz
Sondi1986 #2153 üzenetére
Nem is baj, ne is törjék, és legalább a Gta 6 amikor jön már egy időben kell PC-re is jönnie mert nem foghatják megint arra hogy itt csak ellopják a játékot de pénzt nem hoz.
A Store-os játékokhoz meg hozzá se lehet férni, csak tippelni tudsz hogy ez lehet az vagy nem, így hozzá se tudod Steam-hez adni. -
-
FaTHI
őstag
Nem rossz játék, én 7000Ft ért vettem, kb. annyit is ér nekem. Pár órát el lehet szórakozni vele. 7-ronygyért vettem a FC-primalt is, a The Divisiont adták a karimhoz. Remélem lesz azért olyan játék is amit fel tudnak törni, mert rá megy a gatyánk...
-
Sondi1986
addikt
Meg untam a várást hogy feltörjék a játékot és fel tegyék torrent oldalra, ezért inkább megvettem.
Azt akarom megkérdezni tőletek hogy ha megjön ez a verzió: [link] akkor steamen tudom regisztrálni?
-
TBT
addikt
válasz
Anubris #2147 üzenetére
Vagy nem. Hivatalos fórumon Meagan (community manager) is megerősítette, hogy nem kamu, csak így jött ki a lépés, mivel a kedden érkezett frissítésben is vannak erre a DLC-re utaló nyomok. Április végi PAX-on már mutatni is fognak belőle valamit (hivatalos oldalon írják, hogy április végén újabb érkező tartalmakat fognak mutatni). 2016 folyamán további tartalmak fognak érkezni a játékhoz (olvasható a hivatalos oldalon is).
-
TBT
addikt
válasz
cyberkind #2142 üzenetére
Se bikini, se bőrruci, pedig ilyen grafikus motorral biztos szuper lenne.
Na mindegy, mert úgyis érkezik még egy nagyobb DLC a játékhoz.Új történet alapú DLC érkezik a játékhoz! A Rise történéseit viszi tovább és a Croft Manorban fog játszódni. A Tomb Raider 20. születésnapja alkalmából lesz kiadva (szeptember-október). Mivel fontos évforduló ez, így megkockáztatnám, hogy ingyenes lesz, ám ugye a Square Enixről beszélünk. A mostanság kiadott régi (ám csak most elérhető) ruhákat sem tartalmazza a Season Pass.
Season Pass 2 incoming -
vitaro
senior tag
-
TBT
addikt
"Jó hír a PC játékosok számára: immár Steamen is elérhetővé váltak az előrendelésért járó ruhák, így tovább bővült a repertoár! Minden ruha 3 Euróba kerül."
-
Werkly
őstag
No megvette valaki az új DLC-t?
-
Urby66
aktív tag
A steam-en vásároltam a játékot. Rendszer újratelepítés előtt állok ezért kérdezem, hogy helyileg vagy felhőbe menti a játékállásomat a program?
-
Werkly
őstag
Tehát az utolsó DLC csak pénzkidobás lenne? Semmi sztori....
-
duronx
senior tag
válasz
Interceptor #2129 üzenetére
én 8gb ddr3as rammal nyomtam végig, de semmi gond nem volt
-
Interceptor
addikt
Kérdezném tőletek, hogy az új TR amúgy tényleg jobban érzi magát 16gb rammal? Visszanézve a topicot találtam érdekes grafikonokat stb.
-
laceszgamer
addikt
Azt nem tudom, eddig mért nem vettem meg.
Nem gondoltam volna, hogy sikerülhet felülmúlni a 2013-as részt.
Gondoltam belesek egy fél órára az este, hát, az éjjel nem volt alvás.
Lassan már ideje lenne kicsit pihentetni.
Egyetlen dolog amit kicsit szokni kellett az az irányítás, pontosabban eleinte volt mikor nem épp az történt amit szerettem volna, de idővel azért rá lehet érezni a dologra.
Grafika meg valami iszonyat gyönyörű. Nem mondom, hogy technikailag ez lenne a csúcs, de az összhatás valahogy nagyon ott van. ( És most nem Lara hátsójára gondolok csak
)
Kicsit tartottam tőle, hogy majd a sok hó miatt monoton lesz a környezet, de egyáltalán nem érezni így, kellően változatos.
Szerintem simán benn lesz a 2016-os top 3-ban.Witcher 3 meg a másik ami dobogós, bár azt lehet inkább 2015-höz kéne számolnom, bár annak is csak hétvégén álltam neki.
De lehet most kicsit maradok Laránál, Witcher úgy is sokkal hosszabb menetnek ígérkezik. -
cyberkind
félisten
válasz
laceszgamer #2123 üzenetére
Nincsen, készül a honosítás a játékhoz.
-
TBT
addikt
Bikinis Lara nincs, de még a motoros bőrrucija sem érhető el. Pedig a Legend és az Underworld Croft Manorjában mindig az volt rajta.
Amúgy ez lesz az utolsó DLC hozzá, sztorimód csak a Baba Yaga, ami ugye az orosz Vasorrú bába sztoriján alapszik.Van egy kis elmaradásom. Gondolom, Szíriába már nem tudok visszamenni.
-
cyberkind
félisten
válasz
laceszgamer #2118 üzenetére
Még sztorit se ad, az egyik valami horda mód vagy mi a többi meg ruha, úgyhogy kaki.
-
cyberkind
félisten
válasz
laceszgamer #2116 üzenetére
A Season Pass-ben eddig 1 sztori DLC van, a Baba Yaga, tán az új is ilyen lesz de nem hinném, úgyhogy semennyire.
CF-ről nem tudok nyilatkozni, se több kártyám se AMD-m. -
laceszgamer
addikt
Na végre tegnap a Witcher 3 mellé beszereztem ezt is. DLC-k miatt mennyire éri meg a Pass? Illetve CF-et szereti a játék DX11 alatt? Ilyen-olyan pletykákat láttam még külföldi oldalakon hogy nem mindig volt tökéletes a CF DX11 alatt, viszont Win10 nagyon nem bejövős.
-
TBT
addikt
Dat Lara:
-
TBT
addikt
DLC Coming:
-
TBT
addikt
válasz
jbauer05 #2109 üzenetére
Az egyik dolgozik, a másik lelop mindent a munkások oldaláról (végigjátszások, magyarítások).
Amúgy néhány fiatal felülkerekedett tavaly nyáron és létrehoztak egy másik oldalt, ahol ők lehetnek az urak (a másik oldal felnőtt adminisztrátorai helyett). Sajnos azóta is döglődik, de legalább a Facebook oldaluk erős, mivel a korábbi TombRaiderS.hu oldal Facebook oldalát lopták el és nevezték át, onnét a sok embör. -
S1M0N
senior tag
válasz
jbauer05 #2109 üzenetére
De, régebben egy csapat volt, a tombraiders.hu. Aztán ki tudja, hogy mi történt velük, én is csak pár hónapja olvastam egy kommentet erről, meg is lepődtem.
Mondjuk a kiugrottak szépen lenyúltak/másoltak mindent, most nézem, hogy most már a tombraider.hu is hivatalos rajongói oldalként hivatkozik magára.
-
jbauer05
tag
Amúgy mi a különbség a tombraider.hu és a tombraiders.hu között nem egy oldal volt a kettő régebben?
-
daveoff
veterán
-
k-adi
nagyúr
válasz
daveoff #2101 üzenetére
"magyar hozzáállás az idegen nyelvhez."
Nos, szerintem pont ez az egyetlen dolog ami inkább jó irányba mozdult el az utóbbi pár évben.. Persze most nem akarok elkezdeni vitát erről, mert elsősorban Rise of the Tomb Raider lenne a téma, de elég csak a végzősökre gondolni akiknek pluszpont a felvinél a nyelvvizsga megléte, illetve ma már egy asszisztensi melóhoz is kell angol "tudás"..így valamilyen szinten rá van kényszerítve a lakosság (legalábbis a tinik akik egyetemre mennének --- belőlük is van jó sok...még.) ha akar angolozni ha nem.
Plusz a mostani fiatal generáció nyomás hatása is ott van (persze a "felvilágosodottabb környékeken").
(ciki ha nem tudsz legalább középszinten makogni angolul) -
k-adi
nagyúr
Ezt a térképet már 5 éve is láttam, szerintem ez már elavult. Persze nem azt mondom hogy nagyon ferdít, de szerintem (legalábbis BÍZOM BENNE) azért mostanában már javult a %.... Ahogy telik az idő és jön az új multiculti-generáció, fiatal egyetemisták, startup emberkék, stb.. több angolos lesz.. Amúgy a magyarok kifejezetten félnek angolul megszólalni ha tudnak is (sokan inkább letagadják felmérésekben) de ezt már csak mellékes dologként jegyzem meg.
-
Urby66
aktív tag
válasz
Sondi1986 #2102 üzenetére
Szerintem a román százalék rendben van. Bár hatalmas eltétések vannak a régi illetve az "új" román területek között. Pl. Kolozsváron majdnem minden benzinkúton beszél angolul a személyzet. A munkahelyenen is több a jó angolos mint ugyanannak a multinak a magyar vállalatánál.
-
Sondi1986
addikt
Számomra a térkép nem valami reális, főleg a Román meg a Bulgár százalék.
Az Osztrákoknál megértem mert az egyetlen idegen nyelv náluk az angol.Mondjuk én a suliban németet tanultam, amit mára már szinte el is felejtettem.
Elégé zavar hogy kemény pénzér veszek egy játékot, amit úgy viszek végéi hogy semmit nem értek a történetéből.
-
daveoff
veterán
Nem kell ezen csodálkozni, egy kalap szar az oktatási rendszer, a módszereikkel együtt. Meg eleve a magyar hozzáállás az idegen nyelvhez.
(#2099) Urby66: Én meg pont úgy vagyok vele, hogy megyeget az angol, vannak hiányosságok bőven, mégsem bírom a magyar fordításokat, mert a nagy része hulladék munka. Jó példa erre a Division, meg rohadtul nem is illik a játékba a magyar. A mozifilmekről meg ne is beszéljünk, szégyen amilyen szinkronokat kiadnak....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Futás, futópályák
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- E-roller topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest