Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Androidos tablet topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
vvega30
senior tag
Kicsit unalmas már nekem ez a sírás, hogy a középszar VGA-n csak 58 fps-el lobog Lara haja
Inkább azt mondjátok már meg, hogy a kártyák amiket kapunk az mire jó? Azon kívül, hogy eladom őket? -
Drenadar
veterán
nah, várható AMD driver update a játékhoz? :$
-
djculture
félisten
válasz
alcorbloom #1091 üzenetére
Persze ott van a tok alatt a belső borítón
-
alcorbloom
csendes újonc
Van ugye a dobozon a sparrowhawk dlc kódja én először azt hittem ez a játéké, begépeltem, aztán mondja hogy írjam be előbb a játékét. Először megijedtem hogy sehol sincs aztán megláttam a második dvd alatt a borítóra nyomtatott betűkkel. Hogy nem szúrta ki a szemem?!
-
nonsen5e
veterán
válasz
Vistaboy #1085 üzenetére
Írj nekik emailt, biztosan segíteni fognak.
Én annó PS3 vásárlása mellé nem kaptam meg a 30 napos PS+ kódot, ami a hirdetésben benne volt. Írtam emailt, hogy a csomagban azt hol kellene keresnem, hova van leírva a kódom, aztán egy órán belül jött a válasz benne a kóddal. (ami még mindig aktiválatlan, mert nem volt értelmes tartalom a plus-on). -
djculture
félisten
válasz
Vistaboy #1085 üzenetére
Azt nem tudom én se hogy mi van akkor ha nem ragasztották a számlára a cgnhungary-s dlc papírját. Azt tudom hogy faramuci módon ha pl nem jó a kód akkor széttárja a kezét az eladó bolt és a cgnhungary-val kell levelezni itt is lehet hogy ez lesz. Mert gyakorlatilag ha előrendeled a cgnhungary adja a dlc-t ajándéknak.
-
Vistaboy
veterán
válasz
djculture #1084 üzenetére
Nekem a Konzolok Szervizétől van a játék, a számlán pedig nincs kód, máskülönben már meglenne. Kíváncsi vagyok, hogy mit mondanak, sajnos valószínűleg csak hétfőn kapunk választ arra, miért nem volt benne.
Másnak is hiányzik a kód, aki a Konzolok Szervizétől rendelte? Mert érdekelne, hogy nekik esetleg mit mondtak...
-
M@rdel
őstag
A jégcsákányt miért nem veszi elő, ha jégfalra ugrálok?
Elméletileg arra kell tovább menni! Videókban csak felugrik, és már mászik is!mert noob vagyok!
Tárgytalan.(#1083) daveoff Kösz! Közben meglett!
-
zseko
veterán
Az biztos, megkajálta a 8giga ramomat, és virtuálisból szintén
(ha jól értelmezem a legalsó grafikont)
Ahogy látható nem is a procimat fekteti meg, pedig nem mai darab már, és eleve nem egy erős (Phenom II 905e) hanem a vga-t (7870OC). Na meg a ramot, de azt kegyetlenül...
Egyébként High-on ~32-38 fps ha jól emlékszem, és akadásmentesen fut -na, de a virtuális memória, meg a sok hülye videó miatt (hogy állandóan töltöget miatta valamit) mindig megszakad és beakad, egy óra múlva már elég csúnyán.
Ha nincs 'videózás', akkor viszont gyönyörűen fut. Például a legelső táborhelynél.
Kipróbáltam a legelején Very High-on is, úgy 22-25 fps volt a hegyen, mikor a hóviharban kellett mászkálni
Azt hiszem veszek 16GB ramot a gépbe...
-
Vistaboy
veterán
Nos, még épphogy csak ki tudtam próbálni, sajnos most nincs sok időm vele foglalkozni, délután lesz a nagyobb teszt. De annyit már mondhatok, hogy nálam GTX 980-on eddig nem volt gond, a GeForce Experience által javasolt beállításokkal simán fut a játék FullHD-n, akadás nélkül. Ugyan FPS-t nem mértem, de nem látok szaggatást, ami annyit jelent, hogy 40 FPS fölött van végig, alatta már én is észre veszem, hogy nem az igazi.
Ha nem csökken később drasztikusan, akkor asszem nem lesz vele bajom.
-
.LnB
titán
Akkor valaki tudna esetleg konkrét tapasztalatokat írni R9 380-as VGA-val?
-
Drenadar
veterán
én nem vettem észre hogy leesne... lehet bepipáltam valamit a beállításokban amit nem kellett volna, én most talán nem is very highon játszom, mert a 2x kifagyás után inkább nyomtam egy visszaállítást, és kész...
de lehet, hogy ha lesz idegrendszerem, akkor egyesével felkapcsolok mindent és kiderül majd, hogy mi akasztja ki a játékot... egy biztos, nekem az árnyékok nem kellenek
Nem nézem az fps számot de most nagyon nem veszem észre, hogy laggolna... nem értek egyet azzal hogy 50 fpsnél már nagyon laggol és játszhatatlan... :|
-
Drenadar
veterán
oké hogy jól néz ki, de csak nekem szembetűnő, hogy az a kőépítmény, ami már ki tudja ezer éve áll rendíthetetlenül, Lara beszabadul és már az érintésétől összedől az egész?? Ez nagyon el lett túlozva...
kíváncsi vagyok, hogy a fejlesztők szerint mi történne egy piramissal, ha felmászna rá Lara...??
-
daveoff
veterán
Végre itthon, és az tudtam játszani. Ez a játék odavág, így egy laza fél óra játék után. Nekem nagyon bejön, grafika eszméletlen(ahogy mondtátok, az idomok nagyon rendben vannak
), és maga a játék is tetszik eddig, igazából a szokásos alap sztori, de nincs ezzel baj.
Teljesítményről annyit, hogyha valaki maximálisan kiakarja élvezni a látványt, akkor FHD 60+ fps-hez sajnos kell a 980Ti. Én ezt tapasztaltam. De szerintem simán lehet kompromisszumokat vállalni, és nem feltétlenül a látvány kárára. Én azért azt mondom, hogy kell a 60+ fps ebben a játékban, hogy élvezhető legyen a játék. 4xSSAA-tól(ami kb 4k felbontásnak felel meg) 980Ti is letérdel, mint a rongy, és 40-50fps-nél nagyon laggossá válik az egész.
-
castiels
addikt
i5 4460 és 970 párossal tolja valaki?
-
Sonja
nagyúr
Wow, mennyivel szebb lesz tőle.
(#1060) balint107: Ott írják az oldalon, hogy mit kell leszedni és mit kell csinálni (nem SweetFX kell ehhez, hanem a Reshade Framework).
-
válasz
SpongyaBob #1054 üzenetére
Nekem csak 3 GB-os VGA van, azt mind megeszi és még 6.6-7 GB rendszermemóriát. Így very high-on HBAO nélkül teljesen simán fut. Én sem találkoztam még buggal.
-
Vistaboy
veterán
válasz
daveoff #1049 üzenetére
Amikor vettem, még annyi volt, azóta bejött a GTX 980Ti és lenyomta az árát.
Hogy ON is legyek:
Megjött végre, most telepítem.
Viszont a Sparrowhawk DLC kódja nem volt a csomagban, remélhetőleg nem szándékosan felejtették ki. Írok is egy emailt a Konzolok Szervizének, hogy mi a helyzet vele, remélhetőleg megküldik, ha már egyszer jár, akkor adják is oda.
-
válasz
SpongyaBob #1041 üzenetére
Simán, de ez az optimális. Pakoljon csak annyit, amennyit tud.
Az üres RAM felesleges, a tömött a hasznos.
Akinek meg virtuális memóriát eszik, az szerezzen be fizikai memóriát, mert az a gond, nem a játék éhsége.
-
cyberkind
félisten
válasz
Vistaboy #1046 üzenetére
Én most ott tartok hogy a 970-en nem tudom beállítani hogy csak high-on 60fps felett legyek, pedig már a textura-n és az árnyékon kívül minden off vagy low, ez is állati, most akkor vagy ennyire gyenge a 970 vagy valami szopó van az új driver-rel, de a tököm tele van, ennél még a Batman is királyabb volt 30fps-en, szégyen hogy ezt kell mondanom, de hogy jobbat mondjak, a Gta 5 elég magas minőségre van állítva és ott még 100 fölött is vagyok sokat, de 60 alatt nagyon de nagyon néha.
-
balint107
aktív tag
Ha az FSAA-t állítom be bugos lesz a játék. Valami ronda rajzossá, kontúrossá válnak az élek, és Lara is. Találkozott valaki ilyesmivel. Nvidia oldalon, GTX 970-nel, a most megjelent legújabb driverrel.
Jah és DSR felbontást nem tudok beállítani valamiért. Csak FullHD a legnagyobb. Pedig más játékot fel tudok tenni 4K-ba is, mert be van állítva..
-
deicide
veterán
válasz
Vistaboy #1046 üzenetére
Felbontásfüggő lesz eléggé. Nekem vannak kétségeim (az SLI jelenlegi skálázódása miatt a játékban), hogy a TitanX SLI fog-e tudni egyáltalán 70-80fps-t 3440x1440-ben. Mert az, hogy 100fps legyen a 100Hz-es monitoron, az álom. De én is csak legkorábban ma éjjel tudom kipróbálni.
-
Vistaboy
veterán
Remélem, hogy ma már nekem is megjön, az emailt megkaptam, hogy már a futárszolgálatnál van a csomag, remélhetőleg még délelőtt ideérnek vele... Nagyon szeretném már tolni. Remélhetőleg GTX 980-on nem lesz vele gond, mert elég csúnya lenne, ha egy 200K-ba kerülő VGA-n szaggatna...
-
.LnB
titán
Elég korrekt kis video összehasonlítás és teszt. VGA-k külön és a beállítások is külön le vannak benne tesztelve: [link]
-
- = Zk = -
félisten
szevasztok
2ó vertem a játékba eddig, de az én konfigommal is kellett kompromisszumokat kötni. lehet ha kicsit tolok a procin, változik vmit.. de...passz.
de megeshet, Division előtt lehet kelleni fog az az i7
hamarosan kiderülam megjelenés előtt vettem, G2A.
nagyon bejön a játék. az első része is megfogott. tetszika marketplace-ben kaptam kártyákat. eladhatók. de azon kívül mire jók?!
-
EXA
aktív tag
válasz
SpongyaBob #1041 üzenetére
El, nálam mind a 3GB-ot megette reggelire.
-
törölt tag
Sejtettem, hogy megtartották az előző rész legidegesítőbb funkcióját.
Amúgy 1080p-n szépen bekajál 4 GB VRAM-ot (többet csak azért nem mert nincs
) már a pálya betöltése után azonnal, AO csak ON, a két blur meg a bloom kikapcsolva, AA-nak SMAA a többi maxon és 40 FPS-re elég sokszor beesik...
A játék és a főhősnő viszont első osztályú -
peterm711
aktív tag
Nálam már volt 2 crash, másnál? 980-on elég szépen fut a játék, grafika is szép.
-
törölt tag
Remélem ezeket a QTE eventeket a későbbiekben mellőzik...
-
Rison77
senior tag
-
demmer123
őstag
Eljött a 2016 gépigény korszak hogy ekkora a követelmény? 980 ti stb. Vagy az optimizálás rossz?
Ha ennek ekkora gép kell akkor Divisionnak még nagyobb fog kelleni ? -
Sonja
nagyúr
HBAO+, tesszelláció és az SSAA, amit kikapcsolhatsz, mert nem vehető észre a képminőség tekintetében, viszont a teljesítményben igen.
Itt a teszt, amiben mindez le van írva (németül).
-
M@rdel
őstag
válasz
nonsen5e #1015 üzenetére
Igen.
Felraktam very high-ra, SSAA nélkül pár FPS-t buktam, de bőven játszható.
Az előzeteshez képest, kellemes meglepetés.Mi az amit belehet áldozni a több FPS-ért és nem nagyon befolyásolja a kép minőséget?
(#1025) Drenadar Érdekes, a 380-nak bírnia kellene. Más lesz a gond.
-
Drenadar
veterán
feltettem mindent very highra, kivéve az árnyékot és gondoltam elindítom a játékot... nézem csodálkozva, hogy 35Fps- megvan rendesen... irányítanám Larát, nem reagál... meg is halt egyből (még az elején tartottam ahol jön a lavina)... majd megint betöltött, megint megvan az fps (nekem az a lényeg, hogy ne diavetítés legyen), de továbbra sem reagál a mozgásra... köv betöltésnél már azt írta ki, hogy a program nem válaszol...
-
Rison77
senior tag
2 óra játék után , nem kiabálom el, de tűrhetően fut. minden very high-on volt kivéve a shadow-sun soft shadow-ot, csak high, illetve az ambient on, így 55-60 fps megvolt, átvezetőknél ritkán leszokott rántani 30 köré kicsit meg is akad, de utána rögtön visszaáll. Most próbaképpen felvettem mindent very high-ra, hbao+, 45-50 fps míg így se vészes, 4 giga vramot megeszi reggelire, mellé 2 óra játék után 7,8 giga ramot, ami úgy 4-ről indult alapjáraton.
-
djculture
félisten
-
TBT
addikt
válasz
nonsen5e #1015 üzenetére
Én igen, pár hozzászólással előrébb leírtam eddigi tapasztalataim. És ez 1 óra játék után sem változott!
Csak azért írtam, mert sima Steam DRM-nél a játék megjelenése után 5 perccel már torrenten van a játék - lásd: Lego Avengers.
Gyorsan megnéztem 1-2 ilyen sötét oldalt a Tömbradírral kapcsolatban, csak Preloados cuccok vannak. Ha nem lenne Windows Store verzióban védelem (nagy fail lenne), akkor már lenne crack vagy valamilyen tört rölíz. -
Sonja
nagyúr
4K-s képek! Szerintem nagyon szép.
-
demmer123
őstag
Gtx 970-el hogy megy a játék? Meg van maxon very highon 55-60fps? Vagy felejtős ezzel a kártyával?
-
daveoff
veterán
válasz
SpongyaBob #1008 üzenetére
Ok, akkor rosszul emlékeztem. Bocsánat...
-
SpongyaBob
veterán
Több mint egy óra játék után:
Szerintem nagyon szép a játék, baromi jól néz ki. AMD-n (390) is nagyon szépen megy, Itt-ott azért leesik 4x körül, de teljesen jó. HBAO+ és tesszelációt kikapcsoltam, többi max. A pure hair-t szerintem very high-on vagy kikapcsolva érdemes használni, mert csak simán on-ra állítva elég gagyi. Lara segge..
Az valami hát nem is tudom mit mondjak egy játékra, de készen voltam tőle amikor alámerült a víz alá és úgy úszott
Érdemes külön azt figyelni
Aki esetleg kontrollerrel tolná, a túlélőösztön sajnos átkerült a jobb karra és be kell nyomni ami elég géz de át kell rakni máshová. így elsőre ennyi.
(#1005) daveoff: Win7 64 bit a minimum feltétel
-
Sonja
nagyúr
A játékban van már korpa (gy.k. hó) a hajában larának nVidia kártyával is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nintendo Switch 2
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- nVidia tulajok OFF topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Steam topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Apple MacBook Air 15,3" M2 (2023) 23 Ciklus - 100% akku , 8GB, 256GB (MQKR3MG/A) Ezüst - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest