Új hozzászólás Aktív témák
-
Alaaf Pi
senior tag
Árban kb. ugyanott lenne szerintem. Mert a business hulladék minden csak nem olcsók.
Marha jó a gari, el kellene mennem 200km-re, laptop lead, másikat kapok, mindent átmásolni, beállítani, majd pár hét múlva újra utazni, mert vissza jött javítva?
A business gari is újabban már nem három év pláne nem on site. -
Alaaf Pi
senior tag
Másfél éve használok egy céges laptopot. 16G RAM-mal eldöcög, szerncsére itt lehet javítani, ez is update lett a kezdeti nyolc után. Viszont a klavija kezdi magát megadni, az i már félig lejött. Jelenlegi opció, komplett laptop csere, vagy csak a klavi lenne egy ilyen Framework esetén. HP Probook, szóval ha már választhatok, inkább kérem a Frameworköt, mint ezeket az ipari hulladékokat, amit manapság business termékként árulnak.
Csatlakozói a laposnak szintén olyanok, hogy nagyon nem ideálisak az én munkafolyamataimhoz, nem ártana valami jobb- és a gyakran használt csatlakozók is szorosból fél év alatt jóra lazultak, azóta meg már lassan lötyögnek. Ami okozhat produktivitásvesztést bizonyos munkafolyamatokban. -
consono
nagyúr
Meg annak, aki nem feltétlenül akar szemetet termelni. Vagy folyamatosan akar mondjuk RAM-ot bővíteni. Ultrabook kategóriában már sehol sem lehet... Nekem is itt van a fiókban egy tökéletes állapotú MacBook Air 2017, ha ebben ki tudtam cserélni az alaplapot újabbra, nem vettem volna két éve új gépet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Latitude 5530 27% 15.6" FHD IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Precision 5550 15.6" 4K+ IPS érintő i7-10750H Quadro T1000 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5550 15.6" FHD IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Dell Latitude 5530 15.6" FHD IPS i5-1235U 16GB 512GB NVMe gar
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest