Új hozzászólás Aktív témák
-
Alaaf Pi
senior tag
Árban kb. ugyanott lenne szerintem. Mert a business hulladék minden csak nem olcsók.
Marha jó a gari, el kellene mennem 200km-re, laptop lead, másikat kapok, mindent átmásolni, beállítani, majd pár hét múlva újra utazni, mert vissza jött javítva?
A business gari is újabban már nem három év pláne nem on site. -
Alaaf Pi
senior tag
Másfél éve használok egy céges laptopot. 16G RAM-mal eldöcög, szerncsére itt lehet javítani, ez is update lett a kezdeti nyolc után. Viszont a klavija kezdi magát megadni, az i már félig lejött. Jelenlegi opció, komplett laptop csere, vagy csak a klavi lenne egy ilyen Framework esetén. HP Probook, szóval ha már választhatok, inkább kérem a Frameworköt, mint ezeket az ipari hulladékokat, amit manapság business termékként árulnak.
Csatlakozói a laposnak szintén olyanok, hogy nagyon nem ideálisak az én munkafolyamataimhoz, nem ártana valami jobb- és a gyakran használt csatlakozók is szorosból fél év alatt jóra lazultak, azóta meg már lassan lötyögnek. Ami okozhat produktivitásvesztést bizonyos munkafolyamatokban. -
consono
nagyúr
Meg annak, aki nem feltétlenül akar szemetet termelni. Vagy folyamatosan akar mondjuk RAM-ot bővíteni. Ultrabook kategóriában már sehol sem lehet... Nekem is itt van a fiókban egy tökéletes állapotú MacBook Air 2017, ha ebben ki tudtam cserélni az alaplapot újabbra, nem vettem volna két éve új gépet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Horgász topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen alaplapot vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Ingatlanos topic!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gitáros topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Book2 NP750XED i7-1255U 16GB 512GB GARANCIA: 1 ÉV
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest