Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
dellnél kijönnek helyszinre, alaplapot, kijelzőt, burkolatot cseréltek már a gépparkunkból. Mivel a csere alaplap megkapja az eredeti sorozatszámát, így minden szoftver az eredetinek látja. Csak a bitlockerre kell figyelni, hogy meglegyen a kulcsa vagy inaktiválva legyen előtte - mert azt az alaplap tárolja csak, ha nincs máshol meg.
Amikor nem kritikus hibája volt a gépnek, pl hang elromlott, akkor szerelő érkezését előre jeleztem a kollgának, hogy számítson rá, érkezéskor elkértem a notit, fél óra múlva visszakapta az új alaplappal és használta tovább.Jól kell tudni választani.
A régebbi fajta, alap framework alsó hangon 400 ezer + áfa körül indul, ahogy néztem, de abban még nincsen benne semmi port, inkább 6-800 ezer egy jobban kiépített, sok portos.
A másik meg az, hogy nem képesek 1-2 héten belül szállítani, ide eleve nem szállítanak.Ha nagyon fogához veri a garast a munkátatód, akkor lehet a legalapabb br 250 ezer körüli gépet vették. 400 körül már vannak tűrhetőbb dell latitudok is 3 év helyszini garival.
A 11 gen vostro 3500 szériát 64BG ramra bővítve, 512GB ssd-vel br 320 körül vettük.
A vostro fapadosabb garijával is 1-3 napon belül jöttek. A latitude garijával 1 napos, azt hiszem az ssd megtartható lenne komplett gépcserekor az új gépen felül (ahol meg kell semmisíteni a selejtezett diszkeket, ott ez nem mindegy).
Dellnél még a legalja inspiron gépekre is helyszini gari van.
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Air 13" - M4 - 16 GB - 256 GB - 3 ÉV GARANCIA
- Asus ROG Strix G G531GT - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5 9300H - 16GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
- X13 Gen5 13.3" FHD+ IPS érintő Ultra 7 165U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- fém fedlap ! Spin 3 YOGA/2in1 - 14" multitouch, R3, 8 / 256, Radeon Graphics, erős akku +SZLA +GAR
- ÚJ Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD IPS 165Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 4060 -Win11 - 3 év gari
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- XBOX Series X 1TB // Számla+Garancia //
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest