- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- India betiltja a pénzalapú online játékokat
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Módosítana a CHIPS-törvény kifizetésein a Trump adminisztráció
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Samsung Galaxy Tab S11 és Tab S11 Ultra: minden, amit tudni érdemes
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- Milyen processzort vegyek?
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
5leteseN
őstag
Ezek szerint sokat billentyűzöl! Ehhez egy "lapos" billentyűzete eleve nem szokott kényelmes lenni az asztali PC-nél kisebb hely miatt és a sokszoros billentyűkiosztások miatt.
Ilyen helyzetben az én ismeretségemben sokan vezeték nélküli(profi) billentyűzetekkel oldották ezt meg, ahol a maguk területére optimalizált változatot kerestek a rendelkezésre álló tengernyi változatból.Dokkolókkal is meg lehet oldani(előzni) az említett csatlakozó problémát most, vagy ha a következő lapos is spórolós lesz ezekből a szempontokból.
Ezt a pár tízezres kiadást szerintem még a céged is inkább kifizeti neked(ha kéred), ha megemlíted a pár százezres laptop különbséget, mint másik-szokásos megoldás! rendes helyen még meg is szokják köszönni, hogy segítettél megoldani a problémátVannak persze kivételek: Mikor nekem tizen(+) éve az akkori cégem vezetése még ezt sem akarta kifizetni(a többi rossz előjellel összegezve): eljöttem!
Következő évben csődbe mentek. -
azbest
félisten
Akkor még garis, lehet indítani billentyűzetcserére is gondolom. Ja hát, a munkához megfelelő gépet kellett volna a cégnek vennie, ha ez nem megfelelő. De pont azért nem fog frameworkot venni, mert drága. Ha pénz nem számítana, akkor lehetne jobb üzleti notit is venni, vagy akár frameworkot.
Amúgy valsz a probookban is cserélhető a billenyűzet, csak nem olyan fancy módon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Precision 5550 15.6" FHD+ IPS i7-10850H T1000 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Remek áron Lenovo Flex 5 14 laptop/2in1/Touch/Ryzen 3 5300U/8GB/256 GB SSD/14"/Gari
- Spectre x360 16 2-in-1 16" 3K IPS érintő i7-1360P Arc A370M 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- X1 Carbon 9th 14" FHD+ IPS i7-1165G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP EliteBook 865 G9 Ryzen 5 6600U / 16GB DDR5 RAM / 256GB SSD / FHD+ Gari
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Dell XPS 13 9380 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest