- TCL LCD és LED TV-k
- OLED monitor topik
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Apple MacBook
- Elstartolt az AMD munkaállomásokhoz szánt platformja
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
5leteseN
senior tag
Ezek szerint sokat billentyűzöl! Ehhez egy "lapos" billentyűzete eleve nem szokott kényelmes lenni az asztali PC-nél kisebb hely miatt és a sokszoros billentyűkiosztások miatt.
Ilyen helyzetben az én ismeretségemben sokan vezeték nélküli(profi) billentyűzetekkel oldották ezt meg, ahol a maguk területére optimalizált változatot kerestek a rendelkezésre álló tengernyi változatból.Dokkolókkal is meg lehet oldani(előzni) az említett csatlakozó problémát most, vagy ha a következő lapos is spórolós lesz ezekből a szempontokból.
Ezt a pár tízezres kiadást szerintem még a céged is inkább kifizeti neked(ha kéred), ha megemlíted a pár százezres laptop különbséget, mint másik-szokásos megoldás! rendes helyen még meg is szokják köszönni, hogy segítettél megoldani a problémátVannak persze kivételek: Mikor nekem tizen(+) éve az akkori cégem vezetése még ezt sem akarta kifizetni(a többi rossz előjellel összegezve): eljöttem!
Következő évben csődbe mentek. -
azbest
félisten
Akkor még garis, lehet indítani billentyűzetcserére is gondolom. Ja hát, a munkához megfelelő gépet kellett volna a cégnek vennie, ha ez nem megfelelő. De pont azért nem fog frameworkot venni, mert drága. Ha pénz nem számítana, akkor lehetne jobb üzleti notit is venni, vagy akár frameworkot.
Amúgy valsz a probookban is cserélhető a billenyűzet, csak nem olyan fancy módon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED monitor topik
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Autós topik
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- HP 635 laptop eladó
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Dell G3 Gamer laptop (2TB SSD, 32GB Ram, 4GB Videókártya, FullHD kijelző, szép állapotban)
- Thinkpad T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 5 135H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ACER Aspire 3 15,6" FHD IPS // 11 GEN // MX350 2GB VGA // 8GB DDR4 // WIN11 // 256GB Nvme SSD
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest