Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• azbest

félisten

válasz Alaaf Pi #12 üzenetére

dellnél kijönnek helyszinre, alaplapot, kijelzőt, burkolatot cseréltek már a gépparkunkból. Mivel a csere alaplap megkapja az eredeti sorozatszámát, így minden szoftver az eredetinek látja. Csak a bitlockerre kell figyelni, hogy meglegyen a kulcsa vagy inaktiválva legyen előtte - mert azt az alaplap tárolja csak, ha nincs máshol meg.
    Amikor nem kritikus hibája volt a gépnek, pl hang elromlott, akkor szerelő érkezését előre jeleztem a kollgának, hogy számítson rá, érkezéskor elkértem a notit, fél óra múlva visszakapta az új alaplappal és használta tovább.

Jól kell tudni választani.
    A régebbi fajta, alap framework alsó hangon 400 ezer + áfa körül indul, ahogy néztem, de abban még nincsen benne semmi port, inkább 6-800 ezer egy jobban kiépített, sok portos.
    A másik meg az, hogy nem képesek 1-2 héten belül szállítani, ide eleve nem szállítanak.

Ha nagyon fogához veri a garast a munkátatód, akkor lehet a legalapabb br 250 ezer körüli gépet vették. 400 körül már vannak tűrhetőbb dell latitudok is 3 év helyszini garival.
    A 11 gen vostro 3500 szériát 64BG ramra bővítve, 512GB ssd-vel br 320 körül vettük.
    A vostro fapadosabb garijával is 1-3 napon belül jöttek. A latitude garijával 1 napos, azt hiszem az ssd megtartható lenne komplett gépcserekor az új gépen felül (ahol meg kell semmisíteni a selejtezett diszkeket, ott ez nem mindegy).
    Dellnél még a legalja inspiron gépekre is helyszini gari van.

Új hozzászólás Aktív témák