Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• azbest

félisten

válasz consono #7 üzenetére

ez a risc-es csak rétegigény, mert napi munkára alkalmatlan. A normál frameworkre gondoltam.

Oké, hogy nem szemetel, de ha hasonló áron vadiúj akkus, jobb kijelzős, sérülésmentes burkolatos komplett gépet kap, akkor pénztárcára nézve nem jó üzlet.

Persze, lehet a régi framework alkatrészeket vagy alaplapot is felhasználni máshová, ha szükség van rá. De a koplett laptopot is lehet adni/venni használtan, ha még működik. A régi hibás laptopot is lehet fel tudják éleszteni bontott alkatrésszel. Szóval ilyen szempontból a valóságban lehet nincs akkora különbség. A szerelhetőség könnyűsége nagypozitívum, de normálisabb hagyományos laptopoknál pár csavarral szintén vállalható tud lenni. Van némi hipszteres, kamuzöld üzleti árnyalata valójában.

• hapakj

őstag

válasz consono #7 üzenetére

mondjuk ezen pont forrasztott a RAM lol :D

Amúgy ez a szemét termelés dolog is. Szerintem az a mennyiségű hulladék amit egy ember termel egy új laptop vásárlásával kb marginális ahhoz képest amennyi minden élelmiszer agyon van csomagolva... Szerintem sokan örülnének, ha az általuk termel szemét marginális részét a műszaki cikkek okoznák :D

Másik, hogy boltokban a zöldség jegyében megkérdezik nyomtassák ki a számlát. Hát nyilván :D Majd pont azon az egy A4-es lapon fog múlni, amikor cégeknél kb 5 percre a bürokrácia miatt nyomtatnak naponta tucatszámra xd.

Új hozzászólás Aktív témák