Új hozzászólás Aktív témák
-
5leteseN
senior tag
Nálad sajnos nem lehet bevetni a nálam bevált megoldásokat az eltérő körülmények miatt. Kár. Ezt a pár perc billentyűzést rászántuk.
A viszonylag sajátos körülményeidhez te tudod megkeresni a megoldást, ha lesz eléggé motiváló tapasztalatod.
Megoldás szinte bármire van, csak a (megkeresésére)ráfordított időd és a céged ráfordítható összege a határ! -
5leteseN
senior tag
Ezek szerint sokat billentyűzöl! Ehhez egy "lapos" billentyűzete eleve nem szokott kényelmes lenni az asztali PC-nél kisebb hely miatt és a sokszoros billentyűkiosztások miatt.
Ilyen helyzetben az én ismeretségemben sokan vezeték nélküli(profi) billentyűzetekkel oldották ezt meg, ahol a maguk területére optimalizált változatot kerestek a rendelkezésre álló tengernyi változatból.Dokkolókkal is meg lehet oldani(előzni) az említett csatlakozó problémát most, vagy ha a következő lapos is spórolós lesz ezekből a szempontokból.
Ezt a pár tízezres kiadást szerintem még a céged is inkább kifizeti neked(ha kéred), ha megemlíted a pár százezres laptop különbséget, mint másik-szokásos megoldás! rendes helyen még meg is szokják köszönni, hogy segítettél megoldani a problémátVannak persze kivételek: Mikor nekem tizen(+) éve az akkori cégem vezetése még ezt sem akarta kifizetni(a többi rossz előjellel összegezve): eljöttem!
Következő évben csődbe mentek. -
azbest
félisten
dellnél kijönnek helyszinre, alaplapot, kijelzőt, burkolatot cseréltek már a gépparkunkból. Mivel a csere alaplap megkapja az eredeti sorozatszámát, így minden szoftver az eredetinek látja. Csak a bitlockerre kell figyelni, hogy meglegyen a kulcsa vagy inaktiválva legyen előtte - mert azt az alaplap tárolja csak, ha nincs máshol meg.
Amikor nem kritikus hibája volt a gépnek, pl hang elromlott, akkor szerelő érkezését előre jeleztem a kollgának, hogy számítson rá, érkezéskor elkértem a notit, fél óra múlva visszakapta az új alaplappal és használta tovább.Jól kell tudni választani.
A régebbi fajta, alap framework alsó hangon 400 ezer + áfa körül indul, ahogy néztem, de abban még nincsen benne semmi port, inkább 6-800 ezer egy jobban kiépített, sok portos.
A másik meg az, hogy nem képesek 1-2 héten belül szállítani, ide eleve nem szállítanak.Ha nagyon fogához veri a garast a munkátatód, akkor lehet a legalapabb br 250 ezer körüli gépet vették. 400 körül már vannak tűrhetőbb dell latitudok is 3 év helyszini garival.
A 11 gen vostro 3500 szériát 64BG ramra bővítve, 512GB ssd-vel br 320 körül vettük.
A vostro fapadosabb garijával is 1-3 napon belül jöttek. A latitude garijával 1 napos, azt hiszem az ssd megtartható lenne komplett gépcserekor az új gépen felül (ahol meg kell semmisíteni a selejtezett diszkeket, ott ez nem mindegy).
Dellnél még a legalja inspiron gépekre is helyszini gari van. -
azbest
félisten
Akkor még garis, lehet indítani billentyűzetcserére is gondolom. Ja hát, a munkához megfelelő gépet kellett volna a cégnek vennie, ha ez nem megfelelő. De pont azért nem fog frameworkot venni, mert drága. Ha pénz nem számítana, akkor lehetne jobb üzleti notit is venni, vagy akár frameworkot.
Amúgy valsz a probookban is cserélhető a billenyűzet, csak nem olyan fancy módon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Latitude 5530 27% 15.6" FHD IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Precision 5550 15.6" 4K+ IPS érintő i7-10750H Quadro T1000 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5550 15.6" FHD IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Dell Latitude 5530 15.6" FHD IPS i5-1235U 16GB 512GB NVMe gar
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest