Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsip
addikt
Ez nem fog csődbe menni, mert 3ezres multi, és televan csok-os, lakáshiteles autóhiteles mamlasszal. Akik nem mutatnak fakkju-t a munkáltatónak, és lépnek le emberségesebb kellemesebb helyre. Inkább szenvednek itt még újabb 10-15 évig.
Thyssenkrupp Magyarországtól se jöttek még el az emberek, pedig az utóbbi hetek hírei alapján az is paraszt egy hely. -
ricsip
addikt
Ezt a pár tízezres kiadást szerintem még a céged is inkább kifizeti neked(ha kéred), ha megemlíted a pár százezres laptop különbséget, mint másik-szokásos megoldás! rendes helyen még meg is szokják köszönni, hogy segítettél megoldani a problémát
Az én szarevő munkahelyem 1 rozsdás garast nem ad az itt gályázó hülyéknek céges laptop dokkolóra. A sok szolgalelkű bolond meg ez IS benyelte (sok más mellett), és vettek sokan maguknak saját zsebből, hogy a cégnek dolgozhassanak. Így kell ezt csinàlni, ha csupa befenyített hülyét alkalmaz egy káefté.
-
Alaaf Pi
senior tag
A cég rugalmassága nulla. Azt nem lehet megoldani, hogy külső VGA-kat telepítenek a CAD helyekre, ha kell valakinek.
Normális klavit normális hűtést notiban eddig együtt nem találtam, ráadásul a bővíthetőség is fontos, a sok port is fontos, a tömeg is korlátos, ja és a fém ház nem jó ötlet, autó közelébe gyárban fémmel nem igazán szabad menni a fényezés védelme miatt.
Extra igény lenne ESD védelem lehetősége, mert újabban meg olyan irányban rohangálok, ahol az kell. -
Alaaf Pi
senior tag
Noti billzet áll kézre méretre, az kell. Valamint mivel valóban mozgékony életmódot folytatok munka közben a plusz klavi semmit nem segít. Pl. előző projektben autóba hibakód hajkurászás során nem tudtam volna használni.
Manapság meg már dokkoló sincs, az USB portos replikátorok meg ritka szarok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Milyen monitort vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- OLED monitor topic
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3070 32GB 512GB NVMe új akku gar
- DELL Latitude 5495 (AMD Ryzen 5 PRO / 16GB DDR4 / AMD VEGA 8 / 256GB / Windows 11)
- DELL VOSTRO 3490 (Core i5--10210U / 16GB / 256GB / 14"FHD / HUN BILL/ Win11) 27% ÁFA
- Lenovo Legion Y540 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7 9750H - 16GB - 256GB SSD+1TB HDD - Win11 - GTX 1660 Ti
- ASUS ROG Zephyrus G14 - 14" WUXGA 144Hz - Ryzen 9 6900HS - 16GB - 1TB - Win11 - RX 6800S 8GB - HUN
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004,100 % Akksi
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest