Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsip
addikt
Ez nem fog csődbe menni, mert 3ezres multi, és televan csok-os, lakáshiteles autóhiteles mamlasszal. Akik nem mutatnak fakkju-t a munkáltatónak, és lépnek le emberségesebb kellemesebb helyre. Inkább szenvednek itt még újabb 10-15 évig.
Thyssenkrupp Magyarországtól se jöttek még el az emberek, pedig az utóbbi hetek hírei alapján az is paraszt egy hely. -
ricsip
addikt
Ezt a pár tízezres kiadást szerintem még a céged is inkább kifizeti neked(ha kéred), ha megemlíted a pár százezres laptop különbséget, mint másik-szokásos megoldás! rendes helyen még meg is szokják köszönni, hogy segítettél megoldani a problémát
Az én szarevő munkahelyem 1 rozsdás garast nem ad az itt gályázó hülyéknek céges laptop dokkolóra. A sok szolgalelkű bolond meg ez IS benyelte (sok más mellett), és vettek sokan maguknak saját zsebből, hogy a cégnek dolgozhassanak. Így kell ezt csinàlni, ha csupa befenyített hülyét alkalmaz egy káefté.
-
Alaaf Pi
senior tag
A cég rugalmassága nulla. Azt nem lehet megoldani, hogy külső VGA-kat telepítenek a CAD helyekre, ha kell valakinek.
Normális klavit normális hűtést notiban eddig együtt nem találtam, ráadásul a bővíthetőség is fontos, a sok port is fontos, a tömeg is korlátos, ja és a fém ház nem jó ötlet, autó közelébe gyárban fémmel nem igazán szabad menni a fényezés védelme miatt.
Extra igény lenne ESD védelem lehetősége, mert újabban meg olyan irányban rohangálok, ahol az kell. -
Alaaf Pi
senior tag
Noti billzet áll kézre méretre, az kell. Valamint mivel valóban mozgékony életmódot folytatok munka közben a plusz klavi semmit nem segít. Pl. előző projektben autóba hibakód hajkurászás során nem tudtam volna használni.
Manapság meg már dokkoló sincs, az USB portos replikátorok meg ritka szarok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- PlayStation 5
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Socket AM4
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- HP 635 laptop eladó
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Dell G3 Gamer laptop (2TB SSD, 32GB Ram, 4GB Videókártya, FullHD kijelző, szép állapotban)
- Thinkpad T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 5 135H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ACER Aspire 3 15,6" FHD IPS // 11 GEN // MX350 2GB VGA // 8GB DDR4 // WIN11 // 256GB Nvme SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged