Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• cselt

senior tag

válasz #70869248 #534 üzenetére

Igen énis inkább online párti vagyok (nem is tudom mikor indítottam el utoljára offlineban a játékot). Én csak abból vonok le következtetéseket, hogy olvasok másik rFactoros fórumokat is és ott az első futam után este már jön a sok beírás, hogy mikor lesz már meg az új mod. Gondolom az ő kedvükre készülnek ezek a villámmodok, de én ezeknek nem vagyok nagy híve. Bár igazából én mint egyszerű felhasználó nem tudom megmondani, hogy most ezek friss adatok vagy 10 évesek, mert nem értek hozzá. De van ismerősöm, aki belenézett nagyon menő F1-es modba és a sok évvel ezelőtti adatokból dolgoztak benne, ami nem is lenne baj csak akkor adják ki úgy, hogy nem 2009es, hanem mondjuk 2007-es mod. De tudom sok embernek csak az számít, hogy a kocsi kb. úgy nézzen ki, ahogy a TV-ben látja és akkor már jó. Nem bántani akarom ezeknek a modoknak a készítőit, csak ezzel elvonják a figyelmet egy esetleg igényesebb modról.

Arról meg ne is beszéljünk, hogy Mo-n leginkább az F1 a keresett és kedvelt, pedig egy jó túrakocsinak nálam sokkal nagyobb élvezeti értéke van. Nem is szoktam F1es modokkal játszani.

Új hozzászólás Aktív témák