Hirdetés
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Két 16 GB-os GeForce gyártását szüntette meg az ASUS
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Az a baj hogy én már csalódtam sok évig készülő moddban is, de license-s moddban is (magától a portolótól tudom hogy miből is állt a 'license'..)
A grafikai modell ugye nem lehet probléma...széles réteg foglalkozik az rFactor-ral már egy ideje...sok a kifejezetten jó grafikus-3dmodellező, a fizika az már más kérdés....az sosem könnyű.
Természetesen sokkal kiforrottabb egy 1év alatt kitesztelt fizika mint egy hamar gyorsan összedobott...sztem itt az a lényeg hogy ne legyenek illúziói a játékosnak.
Meg szerintem a legjobb az online ligáknak az egyen hdv-i...az gyorsan megvan, főleg ha futott már legalább 1 évet a liga, egyforma .hdv az idei modellekkel...és már mehet is a csapatás.
DE tudom,..én nagy online párti vagyok, de szal tudom hogy offline is élmény tud lenni egy futam...a valós erősorrenddel, de itt kell tudni, hogy egy év elején kiadott mod egyfelől biztosan tökéletlen (patch-k jönnek), másfelől még akkor az atyaúristen sem tudja a az erősorrendet
Új hozzászólás Aktív témák

- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- iPhone 12 Mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4211, 94% Akksi
- Honor Magic 4 Pro 512GB,Újszerű,Dobobzaval,12 hónap garanciával
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 Fe
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest