-
PROHARDVER!
FIGYELEM, ez nem politika topik, ennek megfelelően ide nem kérünk a rezsicsökkentéshez kapcsolódóan sem ilyen posztokat, linkeket. Amit várunk, ötletek, tapasztalatok a spórolással kapcsolatban, praktikus javaslatok az energia megtakarításhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eddig nem akartam klímát, de most beadtam én is a derekamat. Kieg "fűtésre" (lehelésre) fogjuk használni, hátha javul (csökken) a fogyasztásunk gázból.
Az a legnagyobb fejfájás az egészben, hogy az ember összespórol valamennyit, aztán elkölti részleges felújításokra, de annyi sosem jön össze, hogy egy külső szigetelést cakkumpakk (állecuzámen) kifizessen.
Bármennyire is gondolkodik az ember előre, a (közel)nincsből nem lehet csodákat tenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tchibo Esperto Caffe szemes kv föző hibátlan működéssel
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- Artemisz ART-230L-EL "A" Minősített Laptopszéf
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung S22 Ultra 12/512GB Szép Állapot! 6 hó jótállás!
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest