Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Prezentálta a GeForce RTX 5060-as sorozatot az NVIDIA
- Milyen egeret válasszak?
- Laptop takarítás otthon? Így csináld biztonságosan!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőtA Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
kanyi51
senior tag
Minden adatom megegyezik a Tieddel. MédiaMárk stb. Apkmirrorol tettem fel a Gpayt, és ment vele a Curve Revo.Majd egyszer csak kezdett eltünedezni a Gpay app. Többször. Mindig utána kerestem és engedélyeztem, közben ment az NFC fizetés. Talán egy hónapja nem tűnt el már az ikon app. Azóta is megy rendesen az NFC fizetés, semmi mokolás nem volt, és semmi gond sem volt. A Gpay is ugyan az a verzió mint nálad, Ennyi a tapasztalatom, és nem igazán értem, de működik klasszul, ennyi,
-
emeritus
tag
-
emeritus
tag
A Revolut Visa alkalmas Gpay NFC fizetésre. A kártya hozzáadása - ha nincs a funkciógomb a Revolutban - megkísérelhető a Google Pay app használatával. Mivel az nincs az Áruházban az apkmirror a javasolt beszerzési forrás. Az appban remélhetőleg sikerül az érintésmentes fizetés beállítása.
-
puszt
újonc
Az sem megy "nincs ennél a kereskedőnél használható elfogadott használható kártya." Kör bezárult. Ez az egész egy telefon cserével, egy Rev érintésmentes üzenettel, bíztatással, a gpay-al, és a (rohadt) telenor Barion basztatásával kezdődött, talán egy-két nap alatt. Azt sem tudom mihez nyúljak, (pl. a T.Wallet most mire jó? törölhető?!)... Ha szórakozni akartak a szolgáltatók, akkor sikerült (rajtam biztosan) Két hete UC kpvel fut, Rev 2000ft egyenleg...
Tudom, hülye vagyok, de a szlogen úgy szól, hülyebiztos...
és nem szeretnékmég száz kártyát, ingyen sem...
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Politika
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Házimozi haladó szinten
- Telekom mobilszolgáltatások
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32 RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest