Hirdetés
-
PROHARDVER!
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt
A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
kanyi51
senior tag
Minden adatom megegyezik a Tieddel. MédiaMárk stb. Apkmirrorol tettem fel a Gpayt, és ment vele a Curve Revo.Majd egyszer csak kezdett eltünedezni a Gpay app. Többször. Mindig utána kerestem és engedélyeztem, közben ment az NFC fizetés. Talán egy hónapja nem tűnt el már az ikon app. Azóta is megy rendesen az NFC fizetés, semmi mokolás nem volt, és semmi gond sem volt. A Gpay is ugyan az a verzió mint nálad, Ennyi a tapasztalatom, és nem igazán értem, de működik klasszul, ennyi,
[ Szerkesztve ]
-
emeritus
tag
Az általad megosztottakkal is többet tudunk, de alig tisztul a kép. A Google Pay hazai bevezetése a "keresőóriáshoz" méltatlan, rosszul előkészített, bizalomromboló. A rev. átmeneti, vagy tartós különbözősége tapasztalat, esetenként a GPay hiba oka is lehet.
[ Szerkesztve ]
Az a jó megoldás, amelyről ez a gyakorlatban bebizonyosodik.
-
emeritus
tag
-
anadroid
senior tag
Csak éppen az apkmirroros nem fog frissülni. Aztán jön majd a meglepi, amikor a régit letiltják.
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
anadroid
senior tag
Csinálj egy angol Google-fiókot, onnan tudsz GPay-t telepíteni, és utána a magyar fiókból teljes értékűen használhatod. Az angol fiókos játszadozáshoz ajánlott egy angliai VPN.
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
emeritus
tag
A Revolut Visa alkalmas Gpay NFC fizetésre. A kártya hozzáadása - ha nincs a funkciógomb a Revolutban - megkísérelhető a Google Pay app használatával. Mivel az nincs az Áruházban az apkmirror a javasolt beszerzési forrás. Az appban remélhetőleg sikerül az érintésmentes fizetés beállítása.
[ Szerkesztve ]
Az a jó megoldás, amelyről ez a gyakorlatban bebizonyosodik.
-
puszt
újonc
Az sem megy "nincs ennél a kereskedőnél használható elfogadott használható kártya." Kör bezárult. Ez az egész egy telefon cserével, egy Rev érintésmentes üzenettel, bíztatással, a gpay-al, és a (rohadt) telenor Barion basztatásával kezdődött, talán egy-két nap alatt. Azt sem tudom mihez nyúljak, (pl. a T.Wallet most mire jó? törölhető?!)... Ha szórakozni akartak a szolgáltatók, akkor sikerült (rajtam biztosan) Két hete UC kpvel fut, Rev 2000ft egyenleg... Tudom, hülye vagyok, de a szlogen úgy szól, hülyebiztos... és nem szeretnékmég száz kártyát, ingyen sem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest