- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőtA Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sátán44
addikt
válasz
Sátán44 #44429 üzenetére
Ma ismét tettünk egy próbát, de ismét fedezethiány miatt elutasította. Vissza kellett váltanom az eurot->huf-ra és így minden gond nélkül kiadta. Az én revolutom meg jól működik, ugyanaz az ATM simán kiadta az euros zsebemből a 200 eurot. Nem tudom mi lehet a gond, de nagyon bosszant.
-
Sátán44
addikt
válasz
Sátán44 #44143 üzenetére
Egyelőre itt tart az ügyem:
Szia!
A közelmúltban értesítettünk arról, hogy a(z) 2023-06-01-i kérelmed alapján a következő tranzakciókra vonatkozóan kezdeményeztünk visszaterhelést:Tranzakció dátuma
2023-05-31
Kereskedő neve
Otp
Tranzakció összege
€200Ne aggódj, nem feledkeztünk meg rólad. Továbbra is várjuk a kereskedő válaszát a visszaterhelési kérelmünkre. Sajnos nem tudjuk felgyorsítani a folyamatot, mivel az ügy jelenleg a kártyaszolgáltatók (Visa/Mastercard) kezében van, amelyek előírásai szerint a kereskedőnek egészen 50 nap válaszadási ideje van. Ha azonban a kereskedő nem fogadja el a visszaterhelési kérelmünket, a folyamat tovább is eltarthat, mivel át kell vizsgálnunk minden új benyújtott bizonyítékot, és ki kell értékelnünk, hogy jogosult vagy-e a visszaterhelésre.
A továbbiakban is folyamatosan tájékoztatni fogunk a kérelem előrehaladásáról.
Köszönjük!
A Revolut csapata -
Astery
senior tag
válasz
Sátán44 #44254 üzenetére
Ez nyilván szubjektív, hogy ki mit tart biztonságosnak ill. milyen egyéb lehetőségei vannak. Én pl. mivel ingyenesen lehet mozgatni oda-vissza a devizát a Revo és az Erste-s devizaszámlám között ezért a Revoluton váltok de aztán amire ott nincs szükségem az megy a "bankba".
-
SzGee
aktív tag
válasz
Sátán44 #44168 üzenetére
Chargeback eljárás kártyatársasági kivizsgálási határideje mastercard-nál 45 nap, visa-nál 30 nap, ennyi ideje van az OTP-nek ellentmondani, ezért sikeres eljárásnál ezt az időt ki kell várni
Normális bank ilyenkor előre jóváírja a kérdéses tranzakciót azzal a fenntartással, hogyha az ATM üzemeltető elutasítja a visszaigénylést, akkor visszaterhelnek
nem tudom a revolut-nál ez hogyan működik
Az OTP sajnos így működik, minden tranzakciót beterhelnek és menj a bankodhoz reklamálni, van olyan magyar bank, ahol nem ez az eljárás
Semmilyen lopás nincs benne, maga a CB eljárás egyébként úgy működik, hogy már az indíítás napján visszakerül a pénz a bankodhoz az ATM üzemeltetőtől, aztán hogy a bankod mikor adja vissza neked az más kérdés, ha megvárja az eljárás végét, akkor soká -
JóGéza
aktív tag
válasz
Sátán44 #44168 üzenetére
Néhány éve Otp Atm-ből vettem fel eurót. Amikor a Curve kártyával (mögötte Revolut) próbáltam, az Atm nem adta ki a pénzt, de a Revolut teljesültnek vette ( a Curve elutasította). Megvártam, amíg lekönyvelte, de a státusza nem változott. Ekkor írtam a Revolut ügyfélszolgálatnak, és rögtön jóváírták.
-
viktorhu
veterán
válasz
Sátán44 #44143 üzenetére
Ennek évtizedek óta standard folyamata van, nem kell aggódnod a pénz miatt. Én még a kilencvenes években jártam így, és már akkor is automatikusan visszakerült a pénz a kártyára.
Valószínűleg a zárolás nem fog véglegesedni, vagyis le se kerül a számládról az összeg a végén.
-
-
Krethx
aktív tag
válasz
Sátán44 #44143 üzenetére
KP. sem használok ma már. Csak nagyon ritkán. Ha pedig pénzt veszek fel azt is olyan ATM-nél ahól van NFC. Mert nekem egyszer a pénzt kiadta viszont a kártyát már nem. Nekem az a gyanúm hogy itt csak az OTP tud segíteni. Mivel egy Push értesítést jött a sikeres tranzakcióról. Lényegében törölted az értesítést.
Majd írd meg hogy végződött.
-
BMizutani
tag
válasz
Sátán44 #44143 üzenetére
Üdv. Már bocs de ki az az állat aki tökölödik az ATM nél. Én amint kibújik a bankó már veszem is el .Bár a leckét én is megtanultam anno a múlt évezredben úgy 97-98 táján pénz számolgatás közben az OTP kártyámat elnyelte az ATM majd egy hónap múlva kaptam csak vissza.
-
Sátán44
addikt
válasz
Sátán44 #35395 üzenetére
Support válasza:
Thank you for the wait, unfortunately, it's an ongoing issue that we are aware of - the team is already working on it to fix it as soon as possible. I am very sorry for this experience, this is not the service that we strive to provide. But I can assure you that we are trying to make everything as easy as possible and issue free. I really appreciate your patience and understanding in situations like this one. -
hedgehog
senior tag
válasz
Sátán44 #33119 üzenetére
Hát, pedig ránézésre nekem ez úgy tűnik, mintha nem forintot töltöttél volna fel, hanem eur-t. Én próbaképpen feltöltöttem most direktben a KH-s hitelkártyáról (általában gpayon keresztül töltök, de most szándékosan kártyaadatokkal csináltam, hogy tuti látszódjon minden), és nekem forintban terhelte a kártyát, 50K feltöltés 50K-t adott, és 50K-t vont le.
-
Drenadar
veterán
válasz
Sátán44 #33116 üzenetére
de eleve miért EUR -ban volt a feltöltés? Az OTp lehet azt fogja mondani hogy az átváltás miatt lett a költség. kérdés ki miatt EUR és miért nem HUF?
egyébként ha a revo számítana fel bármit akkor ha megnyitod a tranzakció adatait akkor ott írja hogy van e költség és mennyi. De ha meg az OTP elismerte hogy ő számít fel vaalmit akkor értelemszerűen nem a revo volt -
Sátán44
addikt
válasz
Sátán44 #33110 üzenetére
A revolut üfsz válasza, hogy mi nem számítunk fel semmit. Aljas ez az OTP, az ügyintéző látja a rendszerben a magasabb beterhelést, de az én tranzakciómnál csak a kért összeg jelenik meg. Úgy Önhatalmúlag levontak 410 Ft-ot. Panaszt tettem, és kértem az ügy kivizsgálását.
-
Sátán44
addikt
válasz
Sátán44 #33103 üzenetére
Most beszéltem az OTP üfsz-el. 13.580 forintnyi eurót terhelt be az OTP a 13.170 Ft helyett. Mind a 2 helyen, a revo és az otp tranzakciós felületén pedig, csak a 13.170 Ft beterhelés látszik. Kértem az OTP-től az ügy kivizsgálást. Tehát revóról indítok egy pénz befizetést Forintban, amit euróban beterhel az otp-nél, majd a revó visszaváltja Ft-ra és megjelenik a pénz. Vajon miért euroban terheli be a revo, mikor magyar Ft-ban használom a kártyám?
-
Sátán44
addikt
válasz
Sátán44 #29875 üzenetére
Ezt megszívtam! 2x terhelték be a 21.000 Ft-os gázszámlámat, a hibaüzenet miatt. Kifizettem a hibaüzenet után, amit sikeresen lekönyveltek. Volt 3200 ft a revolut számlámon, amit ma délután meglepődve néztem, -18.000 Ft-ra változott. Most azt mondja a revolut üfsz, hogy fizessem be a fennmaradó 18.000 Ft-ot, majd a szolgáltatótól kérjem vissza.
-
válasz
Sátán44 #29875 üzenetére
Nekem hasonló esetben zárolta is a kártyát
PayPalba a Revolut kártya van regisztrálva, 99 alkalommal gond nélkül lehetett fizetni vele, persze hogy a 100. tranzakciónál nagy trombitaszó és dobpergés mellett megtagadta a fizetést és zárolta is a kártyát
Még jó, hogy lehetett sima bankkártyával is fizetni a webshopban, így nem paypallal, hanem közvetlenül a rendes bankkártyámmal fizettem.
Szerintem ez a random zárolási tevékenység valami deal lehet a bankok és a Revolut között, így gondoskodnak róla, hogy az embereknek a Revolut kártya megbízhatatlansága miatt eszébe se jusson megszüntetni a rendes bankszámlájukat és áttérni a kizárólagos Revolut kártya használatra
-
válasz
Sátán44 #14457 üzenetére
Ne sajnáld.
Te lettél volna az utálatos barát, mert "mikor kapom men, nem kaptam meg, szemét revolut, átvertél"...
Úgysem tudnál segíteni, és csetelhetnétek közösen a Revoluttal.
Nekem ez nem ér ennyit.Amúgy senkit nem kell "rávenni" semmire.
Esetleg elmondod, hogy te külföldön és a neten ezzel vásárolsz, és ha neki is szüksége lesz rá, majd keres téged, vagy regisztrál magától.Nem erőszak a disznótor. Sem a Revolut.
-
-
-
-
thommypl
tag
válasz
Sátán44 #10383 üzenetére
Nekem tegnap engedélyezték, kb 150 ezer forint ment rá.
Van egy olyan érzésem, hogy az is számít milyen funkciókat használsz. Raktam rá forintot, eurót, váltottam pénzt, utaltam haza, meghívtam, vettem kriptot, vettem le atmből. Mindent kevés összeggel, de amit tudtam kipróbáltam.
-
Sátán44
addikt
válasz
Sátán44 #10175 üzenetére
Az ügyfélszolgálat a következőt írta:
Használjam többet a kártyát és töltsek fel rá többet. Kérdeztem mennyit, de ott azt mondta h nincs jogosultsága ezt közölni velem. De olyat mondott, h kb. addig töltögessem, amíg egy ellenőrzést nem kapok. Szóval semmi értelmeset nem tudtak mondani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- E-roller topik
- Facebook és Messenger
- Milyen videókártyát?
- Formula-1
- Filmvilág
- További aktív témák...
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- AMD Ryzen 5 5500 - GTX 1080Ti 11Gb - MSI B450 Max
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest