Hirdetés
-
PROHARDVER!
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőtA Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
Major Lion
senior tag
válasz
axioma #43294 üzenetére
Nem mindenki azert hasznalja a Revo-t mert a hagyomanyos bankja nem tud apple pay-t, nem is tudom hogy van e meg ilyen egyebkent is. En is koltok forintot is Revolutrol, egyik oka pl hogy jobban latom a kolteseimet, pl aCIB, ERSTE-nel nem latom azonnal mikor fizettem egy tranzakciot, csak a sajat hulye konyvelesi datumukat, ami a kutyat nem erdekli, meg hasonlo aprosagok.
-
pictigjis
őstag
válasz
Peter.70 #43290 üzenetére
nekem nem is olyan régen az 1 huf-ra limitált virtuális kártyámra érkezett egy 1 eurós amazonos próbaterhelés, miközben a konkrét kártyaszámmal az amazon közelében sem jártam. a kártyát azonnal megszüntettem, generáltam egy újat
egy átlagos usernél lényegesen körültekintőbbnek tartom magam, nagyon sok mindenre odafigyelek, és lám, még velem is történt furcsaság. a tanulság az, hogy bárkivel történhet bármi
(egyébként pont tegnap cseréltem strandra hordós "játéktelefont", három kártyát tettem a walletba, köztük egy revolutosat, és ehhez valóban kellett sms-megerősítés, ahogy a curve-kártya esetében is. a zen kártya hozzáadása ugyanakkor hitelesítés nélkül is megtörtént)
-
axioma
veterán
válasz
kgymac #43293 üzenetére
Nem olvastad vegig. Valtogatott elore devizat mert kulfoldre keszult, igy volt azokban is eleve penz... bar ez csak az usd-t indokolja, az eur-t kevesbe.
Amugy nem is ertem, miert jo az automata feltoltest bekapcsolni, a mar megszokott kartyaval nem akkora macera hogy ua. osszeg ujra menjen fel. Meg azt se ertem, miert jo a forintot a revo-rol elkolteni. Az eredeti cib kartya nem megy apple pay-jel? Bar curve alatt menne akkor is, de ez mondjuk egy erv lenne. Szoval nekem nem annyira hihetetlen, de teny, hogy nem jart korultekintoen el. -
kgymac
őstag
válasz
4Grider #43292 üzenetére
Áruld el, hogy lesz egy pl. HUF feltöltésből USD vagy EUR vagy bármi más deviza, hogy a megfelelő "zsebből" lehessen kicsalni. Több, eltérő devizás kártya volt beállítva az automatikus feltöltéshez? Sántít az egész, egy valótlanság röhejessé teszi az egészet. Max vásárláskor vált automatikusan a REVO, de nem ez van a cikkben, mint "tény". Fizetett hirdetés szagot érzek.
Automata feltöltést max milliárdos számlaegyenleg mellett, beállított napi internetes vásárlási korlát mellett mernék használni. És persze, ekkor is hiteles lenne sírni 800eHUF-ért a megmaradó X milliárd mellett. -
4Grider
nagyúr
válasz
Peter.70 #43290 üzenetére
Nálam ez a szakember már az automatikus feltöltésnél elbukott. Ha már CIB, eleve a CIB elektronikus vásárlásra alkalmas kártyámat regisztrálom be mögé (én nem, mert nem használok automatikus feltöltést) aminek saját egyenlege van. És egy ilyen kártyán nem tartunk százezreket...
-
Peter.70
addikt
-
kormoskandur
tag
revolut kripto fiókból hogyan tudom küldeni coinbase tárcámba?
2 féle kripto van, az egyiknél feljött a QR kódbeviteli mező, a másiknál nem, ott csak az ismerőseim revolut címeit mutatta -
-
zeus_2k14
senior tag
Üdv
Olyan kérdésem lenne, hogy Paypal fiók mögé be lehet rakni a Revolut virutális vagy pedig a fizikai kártyát? Nem üti egymást a kettő, van ezzel tapasztalat?
Köszönöm! -
noorbertt
őstag
Sziasztok,
https://www.revolut.com/business/revolut-reader/
Mo-n van ezzel kapcsolatban tapasztalat? -
-
zeus_2k14
senior tag
Nem arra gondoltam. Létezik olyan megtakarítás ( este néztem ), hogy pl nyaralásra gyűjtünk, akkor létre tudunk hozni neki széfet, amit elnevezünk, és mondjuk a páromat, akinek szintén van fiókja, meghívom, és akkor abba a széfbe mind a ketten tudunk bele rakni pénzt, meg ahogy látom, kivenni is. Ez lett volna a kérdésem igazából, bízom benne, szabályzaztot ezzel nem sértettük
-
rushmoon
csendes tag
Mennyi idő mostanában a Revolut számláról a forint utalás (saját, magyar számlára)?
Csütörtök este indítottam, revo felületén péntek dél óta teljesültnek írja, de a másik bankszámlán még mindig nem látszik semmi.. Vagy hétvégén felesleges is nézegetni?Volt ez a forint utalási probléma pár hete, ez megoldódott már?
+Megnéztem volna a téma összefoglaló Tudok a Revolut számlámról utalni? bekezdését, az első link 404-et mond, a másodikat meg nem értem hogy jön ide: miért kellenének ezek az adatok R->kifelé utalásnál.. -
zerodot
aktív tag
Valamiért nem magyar BIN-esnek látja a Revo a kártyádat. Előfordulhat ilyen, mert a kártyaszám tartományokat adják veszik egymás között a bankok, a R adatbázisa pedig nem mindig friss. Bár kissé fura, h eddig oké volt, és aztán jött ez - általában inkább fordítva szokott lenni, külföldinek lát egy új kártyát, aztán helyreáll.
Mindenesetre nincs befolyással semmire, csak zavaró a figyelmeztetés.
#43268 Noxy
Nem lehet az, a R igazából nem tudja mi a kártya pénzneme, csak a kibocsátó bank országát tudja, és abból következtet. Attól h devizakártya, még ugyanúgy magyar BIN-es, ha a (magyar) OTP adta ki, vagyis forintosnak fogja látni a R normál esetben. -
zeus_2k14
senior tag
Sziasztok
Látom, bele került az a funkció a Revolutba, hogy közös megtakarítás. Olyan kérdésem lenne, hogy nekem is , és a páromnak is van Revolut számlája. Idén a nyaralást a Revoluttal szeretnénk megoldani, mivel jobban vált, stb.. Olyan megoldás létezik, hogy mondjuk van ez a közös megtakarítás, és oda rakunk fel pénzt, majd átváltjuk euro-ra, akkor ha kint fizetünk, akár az Ő, vagy akár az Én kártyámról, akkor onnan vonja le a pénzt? Vagy ez hogy működik a valóságban?
Köszönöm!
-
weiss
addikt
Ha OTP Mastercardról töltötök fel, nektek nem szokott szólni mostanában a Revo, hogy nem forint a kártya pénzneme?
-
törölt tag
válasz
Oliverda #43257 üzenetére
Azt kellene figyelembe venni, hogy különböző tudással rendelkező emberek, felhasználók olvassák a topicot és a cikk is ennek következménye (fb csoport). Ne mindig magadból indulj ki.
HoppMaster, ha más nincs megnézed egyenként a váltásokat, vagy a számlakivonatot devizánként.
-
p.t.r
aktív tag
válasz
HoppMaster #43255 üzenetére
350.000Ft-ig díjmentes, afelett 0,5%. A jutalékot konkrétan nem mutatja.
-
Knobber
aktív tag
-
Oliverda
félisten
válasz
#01110937 #43251 üzenetére
Már múlt hét óta mindenkinél aktív, át is lett beszélve, de minimum három napja már a hivatalos fórumon is bejelentették. Esetleg olvashatnál is néha...
Aryes: Egyelőre csak egy joint accountot engednek felhasználónként.
-
törölt tag
Nem és nem.
Kell mindenkinek revolut számla külön külön.
És nem lehet több közös számlád csak egy, legalábbis a cikkek szerint kettőt is olvastam." a közös számla nyitásához
mindkét félnek Revolut-ügyfélnek kell lennie,
az app közös számlák funkcióját támogató verzióját kell használnia,
mindkét embernek ugyanabban az országban kell tartózkodnia, amelyben a saját számláikat regisztrálták,
ugyanahhoz a Revolut-céghez vagy -fiókhoz (személyes számlákat regisztráló céghez) kell tartozniuk,
nem lehetnek egy másik közös Revolut-számla tulajdonosai (vagy nem lehet meghívójuk egy másik ember által küldött, folyamatban lévő közös számlára)."#43246 Oliverda
"Egyből két fontos hírt is bejelentett a Revolut csütörtök reggel." Így kezdődik egy másik cikk. Ez azt jelenti nálam, hogy hivatalosan. Itt egyes karakterek a hiteles infókat keresik, ez hivatalos. A másik cikk informatívabb...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- HP EliteDesk 800 G5 SFF / i3-9300 - i5-9500 - i7-9700 / 2 X NVMe / USB Type-C / WIN 11 / 27% számla
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- Asus A15 F507NU-LP101 2 év garancia, újszerű
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Watch 5 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- Apple MacBook Air M3 15, Újszerű, Dobozával, 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest