Hirdetés
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple MacBook
- TCL LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- Bluetooth hangszórók
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőtA Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
Major Lion
senior tag
válasz
axioma #43294 üzenetére
Nem mindenki azert hasznalja a Revo-t mert a hagyomanyos bankja nem tud apple pay-t, nem is tudom hogy van e meg ilyen egyebkent is. En is koltok forintot is Revolutrol, egyik oka pl hogy jobban latom a kolteseimet, pl aCIB, ERSTE-nel nem latom azonnal mikor fizettem egy tranzakciot, csak a sajat hulye konyvelesi datumukat, ami a kutyat nem erdekli, meg hasonlo aprosagok.
-
pictigjis
őstag
válasz
Peter.70 #43290 üzenetére
nekem nem is olyan régen az 1 huf-ra limitált virtuális kártyámra érkezett egy 1 eurós amazonos próbaterhelés, miközben a konkrét kártyaszámmal az amazon közelében sem jártam. a kártyát azonnal megszüntettem, generáltam egy újat
egy átlagos usernél lényegesen körültekintőbbnek tartom magam, nagyon sok mindenre odafigyelek, és lám, még velem is történt furcsaság. a tanulság az, hogy bárkivel történhet bármi
(egyébként pont tegnap cseréltem strandra hordós "játéktelefont", három kártyát tettem a walletba, köztük egy revolutosat, és ehhez valóban kellett sms-megerősítés, ahogy a curve-kártya esetében is. a zen kártya hozzáadása ugyanakkor hitelesítés nélkül is megtörtént)
-
axioma
veterán
válasz
kgymac #43293 üzenetére
Nem olvastad vegig. Valtogatott elore devizat mert kulfoldre keszult, igy volt azokban is eleve penz... bar ez csak az usd-t indokolja, az eur-t kevesbe.
Amugy nem is ertem, miert jo az automata feltoltest bekapcsolni, a mar megszokott kartyaval nem akkora macera hogy ua. osszeg ujra menjen fel. Meg azt se ertem, miert jo a forintot a revo-rol elkolteni. Az eredeti cib kartya nem megy apple pay-jel? Bar curve alatt menne akkor is, de ez mondjuk egy erv lenne. Szoval nekem nem annyira hihetetlen, de teny, hogy nem jart korultekintoen el. -
kgymac
őstag
válasz
4Grider #43292 üzenetére
Áruld el, hogy lesz egy pl. HUF feltöltésből USD vagy EUR vagy bármi más deviza, hogy a megfelelő "zsebből" lehessen kicsalni. Több, eltérő devizás kártya volt beállítva az automatikus feltöltéshez? Sántít az egész, egy valótlanság röhejessé teszi az egészet. Max vásárláskor vált automatikusan a REVO, de nem ez van a cikkben, mint "tény". Fizetett hirdetés szagot érzek.
Automata feltöltést max milliárdos számlaegyenleg mellett, beállított napi internetes vásárlási korlát mellett mernék használni. És persze, ekkor is hiteles lenne sírni 800eHUF-ért a megmaradó X milliárd mellett. -
4Grider
félisten
válasz
Peter.70 #43290 üzenetére
Nálam ez a szakember már az automatikus feltöltésnél elbukott. Ha már CIB, eleve a CIB elektronikus vásárlásra alkalmas kártyámat regisztrálom be mögé (én nem, mert nem használok automatikus feltöltést) aminek saját egyenlege van. És egy ilyen kártyán nem tartunk százezreket...
-
Peter.70
addikt
-
kormoskandur
tag
revolut kripto fiókból hogyan tudom küldeni coinbase tárcámba?
2 féle kripto van, az egyiknél feljött a QR kódbeviteli mező, a másiknál nem, ott csak az ismerőseim revolut címeit mutatta -
-
zeus_2k14
senior tag
Üdv
Olyan kérdésem lenne, hogy Paypal fiók mögé be lehet rakni a Revolut virutális vagy pedig a fizikai kártyát? Nem üti egymást a kettő, van ezzel tapasztalat?
Köszönöm! -
noorbertt
őstag
Sziasztok,
https://www.revolut.com/business/revolut-reader/
Mo-n van ezzel kapcsolatban tapasztalat? -
-
zeus_2k14
senior tag
Nem arra gondoltam. Létezik olyan megtakarítás ( este néztem ), hogy pl nyaralásra gyűjtünk, akkor létre tudunk hozni neki széfet, amit elnevezünk, és mondjuk a páromat, akinek szintén van fiókja, meghívom, és akkor abba a széfbe mind a ketten tudunk bele rakni pénzt, meg ahogy látom, kivenni is. Ez lett volna a kérdésem igazából, bízom benne, szabályzaztot ezzel nem sértettük
-
rushmoon
csendes tag
Mennyi idő mostanában a Revolut számláról a forint utalás (saját, magyar számlára)?
Csütörtök este indítottam, revo felületén péntek dél óta teljesültnek írja, de a másik bankszámlán még mindig nem látszik semmi.. Vagy hétvégén felesleges is nézegetni?Volt ez a forint utalási probléma pár hete, ez megoldódott már?
+Megnéztem volna a téma összefoglaló Tudok a Revolut számlámról utalni? bekezdését, az első link 404-et mond, a másodikat meg nem értem hogy jön ide: miért kellenének ezek az adatok R->kifelé utalásnál.. -
zerodot
aktív tag
Valamiért nem magyar BIN-esnek látja a Revo a kártyádat. Előfordulhat ilyen, mert a kártyaszám tartományokat adják veszik egymás között a bankok, a R adatbázisa pedig nem mindig friss. Bár kissé fura, h eddig oké volt, és aztán jött ez - általában inkább fordítva szokott lenni, külföldinek lát egy új kártyát, aztán helyreáll.
Mindenesetre nincs befolyással semmire, csak zavaró a figyelmeztetés.
#43268 Noxy
Nem lehet az, a R igazából nem tudja mi a kártya pénzneme, csak a kibocsátó bank országát tudja, és abból következtet. Attól h devizakártya, még ugyanúgy magyar BIN-es, ha a (magyar) OTP adta ki, vagyis forintosnak fogja látni a R normál esetben. -
zeus_2k14
senior tag
Sziasztok
Látom, bele került az a funkció a Revolutba, hogy közös megtakarítás. Olyan kérdésem lenne, hogy nekem is , és a páromnak is van Revolut számlája. Idén a nyaralást a Revoluttal szeretnénk megoldani, mivel jobban vált, stb.. Olyan megoldás létezik, hogy mondjuk van ez a közös megtakarítás, és oda rakunk fel pénzt, majd átváltjuk euro-ra, akkor ha kint fizetünk, akár az Ő, vagy akár az Én kártyámról, akkor onnan vonja le a pénzt? Vagy ez hogy működik a valóságban?
Köszönöm!
-
weiss
addikt
Ha OTP Mastercardról töltötök fel, nektek nem szokott szólni mostanában a Revo, hogy nem forint a kártya pénzneme?
-
törölt tag
válasz
Oliverda #43257 üzenetére
Azt kellene figyelembe venni, hogy különböző tudással rendelkező emberek, felhasználók olvassák a topicot és a cikk is ennek következménye (fb csoport). Ne mindig magadból indulj ki.
HoppMaster, ha más nincs megnézed egyenként a váltásokat, vagy a számlakivonatot devizánként.
-
p.t.r
aktív tag
válasz
HoppMaster #43255 üzenetére
350.000Ft-ig díjmentes, afelett 0,5%. A jutalékot konkrétan nem mutatja.
-
Knobber
aktív tag
-
Oliverda
félisten
válasz
#01110937 #43251 üzenetére
Már múlt hét óta mindenkinél aktív, át is lett beszélve, de minimum három napja már a hivatalos fórumon is bejelentették. Esetleg olvashatnál is néha...
Aryes: Egyelőre csak egy joint accountot engednek felhasználónként.
-
törölt tag
Nem és nem.
Kell mindenkinek revolut számla külön külön.
És nem lehet több közös számlád csak egy, legalábbis a cikkek szerint kettőt is olvastam." a közös számla nyitásához
mindkét félnek Revolut-ügyfélnek kell lennie,
az app közös számlák funkcióját támogató verzióját kell használnia,
mindkét embernek ugyanabban az országban kell tartózkodnia, amelyben a saját számláikat regisztrálták,
ugyanahhoz a Revolut-céghez vagy -fiókhoz (személyes számlákat regisztráló céghez) kell tartozniuk,
nem lehetnek egy másik közös Revolut-számla tulajdonosai (vagy nem lehet meghívójuk egy másik ember által küldött, folyamatban lévő közös számlára)."#43246 Oliverda
"Egyből két fontos hírt is bejelentett a Revolut csütörtök reggel." Így kezdődik egy másik cikk. Ez azt jelenti nálam, hogy hivatalosan. Itt egyes karakterek a hiteles infókat keresik, ez hivatalos. A másik cikk informatívabb... -
p.t.r
aktív tag
válasz
HoppMaster #43243 üzenetére
Igen. Bal fent zöld pötty, majd "csomag"-on belül vannak a limitjeid.
-
gerisz23
őstag
Sziasztok!Netellerről hogy tudok revolut számlára pénzt átküldeni? Illetve érdemes ha revolut kártyát szeretnék?Netellernél ahogy olvasgattam 2,5% ot vonnak az összegből ha netelleres kártyára kérem a pénzt.
-
törölt tag
Megérkezett a közös számla és a csoportos csevegés.
-
HoppMaster
aktív tag
Létezik olyan lehetőség a felületen ahol pl azt tudom megnézni, adott hónapon belül mennyit költöttem átváltásra? Megfontolnám a magasabb kategóriás kártyát az alapnál.
-
Peter.70
addikt
Sziasztok,
A revolut eshoppert valaki használja már? -
Crvsh3R
senior tag
Mostanában kb. mennyi az átfutási ideje a Revolut számláról magyar bankszámlaszámra történő átutalásnak? 1 nap?
Vásároltam neten, amit majd átutalással kell kiegyenlítenem, de nem tudom, hogy Revoluttal vagy Wise-al lenne jobb (gyorsan kellene, hogy átmenjen). -
törölt tag
válasz
Oliverda #43235 üzenetére
Magyarországon fekete doboz elv van. Az adózási pont a kriptó - fiat (vagy fiat- kripto) váltásnál van. Az nem érdekel senkit, hány milyen kriptod van, vagy azon belül mit csinálsz.
Van még egy ingyenes keret is, de az tudomásom szerint csak "rendes" kriptóra vonatkozik árfolyam-vételre nem.
Ez az egész adózási szisztéma is csak nem rég indult el itthon. Folyamatosan változik világszinten is a szabályozás.
-
törölt tag
válasz
pictigjis #43195 üzenetére
oké boomer a hitelkártya és a kripto tényleg egy és ugyan az, ezért a szabályok is ugyan azok. Minek szólsz hozzá olyanhoz, amiről lövésed sincs?
A problémád továbbítsd a pénzügyminisztériumnak és a kripteusz csapatának akik többek között kidolgozták az adózás itthoni szabályait.
Stingy2, csak példa volt, hogy konkrét adószámot nem kértek, csak nyilatkozatot. Én regisztrációkor megadtam az adószámom Revoluton, így engem egyébként sem érint.
-
Geradossz
aktív tag
Ezekért a barátmeghívós összegekért kell adózni? Gondolom ha valaki meghív egy két embert, abbol nem lehet baj, de ha valaki nagy mennyiségbe csinálja akár 100-200 an is regisztrálnak alá, az már elég szép kis összeg, ami összejön.
-
JohnnyWeiss
tag
válasz
UberMutant #43225 üzenetére
köszi
-
válasz
Major Lion #43226 üzenetére
biztos, hogy jó topikban kérdezed ezt?
-
Major Lion
senior tag
válasz
UberMutant #43225 üzenetére
Mi a selling point, miert csinaltak?
-
válasz
JohnnyWeiss #43224 üzenetére
tessék lightyear topik
csináltam topikot. -
JohnnyWeiss
tag
Tud valaki lightyear fórumról? Érdekelne a szolgáltatásuk, mert van revoluton "álló" devizám, ami ott kamatozna, de nem sokmindent tudok erről a cégről. Jó lenne olyanokkal üzenetet váltani, akiknek már van ott számlájuk.
-
Gabás
addikt
válasz
JohnnyWeiss #43219 üzenetére
Nálam rendben működik
Egyébként meg itt látható lenne, ha gond lenne az élő beszélgetéssel: https://www.revolut.com/system-status/ -
8
senior tag
válasz
HoTDoG #43218 üzenetére
A széfes megoldásnál arra vigyázz, hogy korlátozás alatt a széfben levő összeghez nem fogsz tudni hozzáférni a korlátozás feloldásáig, nyilván a kártyáddal sem fogsz tudni a széfből fizetni - javítson valaki ha nem így van
Igencsak kellemetlen lehet ha pont a nyaralás alkalmával korlátoznak -
JohnnyWeiss
tag
Valaki próbált esetleg ma chatelni az ügyfélszolgálattal? Nem tudok üzenetet küldeni.
A chat bejön, gépelek, de utána a kis kék nyilacskára kattintva nem történik semmi, nem küldi el az üzenetet. Illetve a felajánlott sablonokra kattintva sem küldi el azokat.
Androidos vagyok, app cache törlést már csináltam, de nem lett jobb. -
zerodot
aktív tag
válasz
HoTDoG #43214 üzenetére
A havi limitnél írja, mennyit költöttél már, úgyhogy ha mindenképp limit állítgatással akarod megoldani (pl. mert kártyánként szeretnéd beállítani külön-külön), akkor a már elköltött összeghez mindig hozzáadod a napi limitedet és azt állítod be naponta havi limitnek.
De általánosságban a legegyszerűbb megoldás szerintem is az, amit gyalu 1 írt előttem. És úgy még azt is tudod kontrollálni, milyen pénznemből költsön. -
HoTDoG
tag
Sziasztok,
Revolut bankkártyán van lehetőség napi limit beállítására? Azt látom, hogy van havi limit lehetőség. Nyaralás során nem szeretném ha a kártya mögötti teljes összeg rendelkezésre álljon bankkártyás fizetésnél folyamatosan. A havi limit folyamatos állítgatása nem megoldás, mert ha azt szeretném, hogy a napi limit max 200e HUF legyen, de közben már elment 500e HUF, akkor ha a limitet leveszem 200e HUF-ra, már nem fogja engedni.
-
zsamiatt
őstag
válasz
ArthurShelby #43211 üzenetére
nyugi, fog ez még esni sajnos. Csökken az alap kamat váltják vissza Ft-ról a befektetők a pénzüket.
-
z67
őstag
válasz
ArthurShelby #43211 üzenetére
Miért nem gyengül már az a szemét forint?
Magam is érintett vagyok.
-
tKb.
tag
Sziasztok!
Mennyire biztonságos pénzt tárolni hosszú távon a revolut fiókomban? Mondjuk nagyjából 1M forintnyi euróra gondolok, jó helyen van ott, hogyha majd mondjuk 1 év múlva hozzászeretnék férni?
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Óra topik
- Torrent meghívó kunyeráló
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple MacBook
- Sorozatok
- Tényleg helyettem elpakol ez a porszívó? - Roborock Saros Z70 teszt
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest