Hirdetés
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- DUNE médialejátszók topicja
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Milyen videókártyát?
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt
A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
tPedro_
őstag
Sziasztok,
Hétvégi pénzváltásnál a felárat nem külön szokta jelezni a revolut? Mintha korábban láttam volna olyat hogy pénztváltáskor volt egy pénzváltás díja sor.
Vagy ez bele van kalkulálva az árfolyamba? -
-
mufi
senior tag
válasz bigdady #21841 üzenetére
Már ptóbáltam mindenhogy, nem megy, r*hadjak meg Tényleg forgatom, közelítek, lámpa fel-lekapcsol...hívjam az ügyfélszolgálatot?
Ja és köszi revólötty a frissítést, jó sz@r, remélem sokat fizetettek érte.
https://www.instagram.com/the_parfumeour/profilecard/?igsh=MXVibW0wb29vb2x6ZQ==
-
Ezekiell
veterán
válasz sittes79 #21895 üzenetére
Gondolom nem 1200 EUR fizura veszed a 210k EUR hitelt, ugye? Szóval nem neked szólt az irónikus gratula (remélem), a magyar átlagfizu vs 60 millás hitelre írtam
De neked valóban gratula a házhoz! És ne offoljunk tovább sztem, ez már simán mehet a Lakásvásárlás topikba, folytassuk ott, ha van még.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes békénkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes békénkben nem bízik, az áruló.
-
-
Ezekiell
veterán
válasz gzbotii #21891 üzenetére
Vannak akik átlagos fizetéssel 40-60 millát vesznek fel ingatlanra
Nekik csak gratulálni tudok a bátorságukhoz.Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes békénkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes békénkben nem bízik, az áruló.
-
Somatom
veterán
válasz bigdady #21889 üzenetére
Tavaly vettem fel az Erste -nél másfél millát. Akkor már bőven a Revolut/Curve páros játszott, az Erste kártyát gyakorlatilag nem is használtam. Ez szóba sem került. A munkáltatói is csak annyiban érdekelte őket, hogy mióta vagyok a cégnél. Azt nézték, hogy munkabér címszóval mennyi érkezik a számlára rendszeresen. Mellesleg magam is meglepődtem, hogy milyen símán ment a dolog (persze, nem is nagyon lett volna mibe belekössenek).
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
-
Friczy
senior tag
válasz sittes79 #21881 üzenetére
Nem kéne, hogy problémázzon, egy hitelfelvételnél elsősorban azt nézik, hogy várhatóan rendesen vissza tudja-e fizetni a hitelfelvevő a felvett hitelt. Ha igen, akkor az várhatóan jó üzlet a banknak, tehát érdemes megadni a hitelt. Ebből a szempontból nem számít, hogy milyen más ügyletet csinált a hitelfelvevő, és azon a bank keresett-e vagy sem.
-
zsamiatt
őstag
válasz razorbenke92 #21883 üzenetére
de a cégesnél is? a magánnál tudom, hogy van
Eladó HP Proliant DL380 G6 használt szerver -- Érdeklődés privátban!
-
őstag
-
Ezekiell
veterán
válasz zsamiatt #21880 üzenetére
Nincs, de nem is arra van. Céges számlán nem kereskedünk részvénnyel.
(#21881) sittes79: hitelbírálatnál leszarják. A kedvezményes hitelnek lehetnek kártyahasználati feltételei, ezt a bankban meg tudod kérdezni, azokat kell teljesíteni. Ha nincs ilyen, akkor tökmindegy nekik.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes békénkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes békénkben nem bízik, az áruló.
-
sittes79
addikt
Egy bank mennyire problemazhat teszem azt pl hitel felvételnel, hogy az ember rendszeresen utal revolut rá kisebb összegeket ugye a jobb árfolyam miatt is illetékes kovethetoseg és virtuális kártya ami miatt főleg én használom, szóval nem köt bele a bank, hogy nem az ő kártyákkal fizetek stb
-
Ezekiell
veterán
válasz szabi__memo #21878 üzenetére
Lehet, azt nem tudom. Business accountom van, ott egyszer lemeccseltem velük a dolgokat, és így többet nem jön zárolás. A private accountomat meg nem zárolják, mert csak Revolutról érkezik rá pénz - szóval én ebből a szempontból speciális vagyok (meg sok más szempontból "speciális" )
-
Ezekiell
veterán
válasz Solymi81 #21876 üzenetére
Erste kérdésekben a saját topikja tud segíteni sztem.
Ne tarts annál többet, mint biztonságosnak érzel. Vannak akinek ez milliók, vannak akinek százezrek, van akinek 1 gyufa ára - ezt neked kell tudnod/érezned. Nincs az ott tartott pénzre bankgarancia, mint a normál bankoknál. De nem is nagyon fog mostanában csődbe menni sztem, szóval én nem érzek nagy rizikót - híres utolsó mondatok ugye . De egy lakás árát én se tartanám ott mondjuk
-
Solymi81
aktív tag
válasz Ezekiell #21875 üzenetére
Jogos, elfelejtettem odaírni, hogy maga az összeg ilyen likvid tőke jellegű, amihez bármikor hozzá tudok nyúlni, ha kell, nem a megtakarítás jelenleg a lényeg. Ha az lesz, majd betolom a többi MÁP+ mellé vagy valami részvénybe, fene tudja.
Azért kérdeztem, hogy melyik mennyire gyors és biztonságos.
Azt hiszem az Erste Célbetétnél nincs kezelési költség, csak nem tudom, hogy havonta többször is tudok bepakolni lóvét vagy csak 1x.
Illetve mivel költözök ki külföldre, gondoltam átrakom Revo széfbe, ha majd váltani kell.
Utána valószínű időnként úgyis megy megtakarításba egy része, ahogy jön a fizu és növekedik az álló összeg. -
Ezekiell
veterán
válasz Solymi81 #21874 üzenetére
Megtakarításra ne használj Revolutot. Akkor már inkább kösd le bankbetétbe, ha ennyire azonnal kellhet.
-
Solymi81
aktív tag
Engem az érdekelne, hogy ha pénzt akarok úgymond félretenni, amit mondjuk az elkövetkezendő 1-2 évben nem valószínű, hogy felhasználok (de az is lehet, hogy igen), akkor érdemes a Revolutos széfbe tenni vagy hagyjam az Erstes számlámon esetleg azon belül rakjam Célbetétbe?
Előfordulhat, hogy a pénz akár kp-ban akár átutaláshoz azonnal kellhet...
-
Somatom
veterán
Köszönöm a válaszokat! Leesett a tantusz. A 348, az 0,002873.... lenne. De, azért ezen kéne dolgozniuk egy kicsit, mert az a pár tizedesjegy lemaradása 9Ft -os különbséget eredményez.
-
KTU
addikt
válasz Somatom #21869 üzenetére
"De akkor mi az a 0,0028?"
Hogy 1 Ft-ért mennyi €-t kapsz.
Mint írták, kevés a helyiértékek karakterszáma HUF eladása esetén pár devizánál.
Ezért nem ad pontos információt.[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
KTU
addikt
válasz Somatom #21864 üzenetére
Most
kb.:
1 000 € vétele 348 700 Ft
1 000 € eladása 348 400 Ft
De ez másodpercenként változik.Átváltásnál 1 000 €-t kell beírni, és így elég pontos árfolyamot kapsz.
Utána csak megfordítani.[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
Somatom
veterán
-
Somatom
veterán
Jól matekozok? Átváltásnál azt írja, hogy 348Ft -ot adna egy Erzsiért. Visszafele 0,0028 -at ír. 1/0,0028 = 357Ft Reális ez a különbség?
-
Somatom
veterán
A tabletemen megjelent a Revolut a Playen (eddig nem mutatta, gondoltam, az ujjnyomatolvasó hiánya miatt). Müxik ez ujjnyomatolvasó nélkül? Lehet két droidon ugyanazt a Revolut fiókot használni?
-
Inflat
újonc
Sziasztok !
Segítség kéne.Van egy terhelés a számlámon (hcpbill.com).Állandóan be akar terhelni.Hogy tudnám kiiktatni?
Előre is köszi.[ Szerkesztve ]
Az alkoholmentes sör, egyenes út a guminő felé.
-
adabra
senior tag
Ma úgy alakult, hogy fizetnem kellett valaki helyett két alkalommal is (nem volt nála elég készpénz, és nem lehetett kártyával fizetni).
Az első után küldtem neki egy fizetési hivatkozást, és azt ki is tudta fizetni kártyával (és természetesen azonnal jóváírták az én Revolut számlámon).A második alkalommal is így próbáltunk meg eljárni, de a linkről nem lehet közvetlenül fizetést kezdeményezni, hanem mindenképpen csak a "Csatlakozás a Revoluthoz" nyomógomb választható.
Ezt nem szeretné(nk). (Idősebb nyugdíjasról van szó, akinek a hagyományos bankolás is elég macera, nem neki való a fintech világa...)Tehát a kérdés: mitől függ, hogy a fizetés kérést ki lehet-e fizetni közvetlenül? Van valami összeg limit, vagy darabszám limit? Ha igen, akkor mennyi az mekkora időablakra?
Köszönöm a segítséget
-
őstag
válasz hedgehog #21845 üzenetére
A kettő között eltelt idő változó, de az executed után szerintem (sose kérdeztem rá, de gondolom) meg kell jelennie az ellenszámlán a pénznek.
A legutoljára 05.08-án (pénteken) kaptam elkülönített üzeneteket.
9:39-kor indított 9:51-kor végrehajtott. Következő hét hétfőn jelent meg a számlámon a pénz.
Szerdán délelőtt indítottam egy másikat, az is csütörtök reggel csattant.
Ennek ellenére volt, hogy délelőtt executed, és délután már használható volt a pénz.
De ahogy mondod, nekem sem nemzetköziként jött.Mások számára a kondi fáradós, nekem farad-os...
-
lehella
senior tag
Sziasztok, PayPalos visszatérítés Revolut kártyára mennyi idő szokott lenni? Reggel 5kor kaptam értesítést hogy bejött a zseton a PayPalra és visszaküldik a fizető kártyára. A kártyára visszatétel nem azonnali?
www.taplalkozastanacsadas.hu -> "Edd magad soványra"
-
hedgehog
senior tag
válasz Ezekiell #21843 üzenetére
Nem nemzetközi utalás, ezt felejtsétek már el.
Azért teljesül később, mert az a szolgáltatás, amit a Revolut az utalásokra használ, így működik. A Revolut "megigényli" tőlük az utalást, azok meg a saját időbeosztásuk (vagy esetleg tőkéjük függvényében, passz) megcsinálják. Az igénylés időpontjáról kapod a "submitted"-es tartalmú levelet, amikor pedig végrehajtódik, akkor jön a "executed" tartalmú levél. A kettő között eltelt idő változó, de az executed után szerintem (sose kérdeztem rá, de gondolom) meg kell jelennie az ellenszámlán a pénznek.
Szerk: ahogy nézem május közepe óta már nincs submitted meg executed, csak "you've sent", de az iban továbbra is a szokásos KH-s számla, vagyis _nem_ nemzetközi utalás.
[ Szerkesztve ]
-- aka p3d3str1an
-
sopruk
senior tag
Ha például egy vízszintes asztalra helyezed a személyid és úgy próbálsz álló képet készíteni róla, akkor nagyon könnyen fekvő, vagy fordított képet készít a telefon.
Én megpróbálnám ferde szögbe állítani a személyit és álló képet készíteni róla. Vagy lehet épp fekvő helyzet kell neki, nem tudni...
Ugyanakkor a kamera beállításait is megnézném, hogy álló, fekvő, vagy automatikusra van-e beállítva a fotó készítése és azzal is játszanék...
Esetleg a makró beállítás jut még eszembe a közeli kép készítéséhez... -
Ezekiell
veterán
válasz Csabesz666 #21842 üzenetére
Mert nemzetközi utalás, annak pedig idő kell.
-
Csabesz666
aktív tag
Revolutrol utalok saját erste és k & h számlára, az iban számlaszámot megadtam neki, miért csak másnapra teljesül, az utalás?
-
mufi
senior tag
válasz razorbenke92 #21835 üzenetére
Az mit jelent, hogy rossz orientációban, fordítsam fejjel lefelé a telefont? Napok óta próbálkozok de nem sikerül és tényleg bosszantó már...
https://www.instagram.com/the_parfumeour/profilecard/?igsh=MXVibW0wb29vb2x6ZQ==
-
Csabesz666
aktív tag
Kaptam pénzt a revolut számlámra... mégis, amikor ebayon fizetni akarok, kéri, hogy töltsem fel a számlámat, hol ronthatom el? Mobilon belépve, látszik a számlán a pénz. Egy másik dolog, hogy hozzáadtam, a saját magyar bankszámlámat, és elvileg utaltam is rá pénzt, a revolut számláról, az erste bankhoz, mégsem érkezett meg az utalt összeg....... mi lehet a probléma?
-
huan
őstag
A beállított árfolyamok a widgeteknél mindig eltűnnek. Nektek is? (iOS 13.5)
-
zsamiatt
őstag
használ valaki revolut bizniszt? ott is elérhető a standardban a részvény?
Eladó HP Proliant DL380 G6 használt szerver -- Érdeklődés privátban!
-
őstag
Nem Revolutnál, LeasePlan DriverLicenseCheck jártam úgy, hogy folyamatosan reklamált a képminőségre(!). Már mindent próbáltam, hátteret, megvilágítást, fókuszt... Erre kiderült, hogy a telefon kamerája más orientációban fotózott (hiába látszott úgy, hogy irányba fordul) és az AI fejjel lefelé nem tudta leolvasni a karaktereket->Minőségre hivatkozva mindig újrakérte. Jó orientációból fotózva elfogadta.
Mások számára a kondi fáradós, nekem farad-os...
-
Skuzzy
csendes tag
Üdv. Ez az új felület valami katasztrófa.., A kezdőlap egy harmadát elfoglalja a felírat meg a junior számla gomb sor.. Segítene valaki, hogy az árfolyamokat hol lehet megnézni? A régi összesítő (vagy hogy hívták) fül teljesen eltűnt? Köszi
-
sopruk
senior tag
válasz Tuomas #21824 üzenetére
Én is így vagyok vele, hogy amire én használom, arra jó lesz így is, csak újra meg kell szokni mi hol van.
Több az ösztönző "reklám" (váltás prémiumra, részvények...), az van alap beállításban a különböző füleken, így keresgetni kellett először, de meglettek a funkciók...Nem bánom, hogy kivették a tranzakciók elrejtését, mindig féltem, hogy véletlen rátapicskolok, aztán kereshetem, hogy hova lett, hogyan kell visszahozni...
A fizetés megerősítő bizonylatra én sem emlékszem, hasznos lehet még valamikor...
-
anadroid
senior tag
válasz Tuomas #21824 üzenetére
Eddig is volt PDF.
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
sittes79
addikt
Frissítés óta egy nagy rakás f lett az App pl nemtudom megnézni virtual card adatait
-
Tuomas
addikt
Na, hozzám (androidra) is megjött az új felület, hát kövezzetek meg nyugodtan, de az én használati szokásaimat nem igazán érinti, így azt kell mondanom, nem zavar ez a megjelenés.
Eddig midnent megtaláltam, széfeket is. Úgy látom, hogy a tranzakciók elrejtését kivették.Viszont nekem új, hogy az egyes tételekről most lehet pdf-ben fizetés megerősítő bizonylatot is letölteni, ez eddig nekem nem tűnt fel, hogy lehetett volna.
We were here
-
C64
őstag
-
őstag
-
mufi
senior tag
Mi a rak vervoros hormonzavaros olloja van ezzel a *******-ral? P20 pro kamera nem eleg jo, nem tudja beazonositani az igazolvanyt, mert elmosodott a kep??
Mit vegyek akkor
Mas nem tapasztalt ilyet?https://www.instagram.com/the_parfumeour/profilecard/?igsh=MXVibW0wb29vb2x6ZQ==
-
-
viktorhu
veterán
válasz INGJOKE #21813 üzenetére
Év elején - még pont az őrület előtt - voltam Peruban.
Minden szupermarketes vásárláskor (revolutos fizetés) megkérdezte a pénztáros, hogy egy összegben vagy részletekben szeretném kifizetni a vásárlást.
Ezt a funkciót teljesen megölné, ha működne a trükk, hogy a részletfizetést választom, aztán letiltom a kártyámat. Szóval teljesen természetes, hogy ha jóváhagynak egy ilyen tranzakciót, akkor ott a részletfizetés végig is megy a kártya állapotától függetlenül.
-
C64
őstag
Sziasztok. Kajak frankón nem lehet visszavonni beállított automa árfolyamváltást, ha már egyszer be lett állítva? 🤨
Yᵒᵘ Oᶰˡʸ Lᶤᵛᵉ Oᶰᶜᵉ
-
pictigjis
senior tag
nekem az előbb feljött egy push üzenet, hogy kb. "good news, your personal id documents have been verified, you're good to go". de mostanában nem kértem semmi ilyesmit, és nem is tegnap kezdtem revolutozni, ez mi?
-
Ezekiell
veterán
válasz INGJOKE #21813 üzenetére
Egy 10 USDs előfizetés jobb környékeken fel se tűnik egy embernek, simán lehet, hogy nem néz Netflixet, de fizeti
-
veterán
válasz viktorhu #21812 üzenetére
Mondjuk ebbe van ráció azért főleg kelet Európában.
Képzeld el, hogy most feltételezzük a jobbik esetet, hogy nem csalni akar a hoka moka, csak tényleg elfelejti lemondani, vagy azt hiszi nem kell mert úgyse tudják levonni. (ez már szerintem hajaz a csalásra)Szerintem ez így tök korrekt.
Pont most volt egy cikk, hogy a netflix törli azokat a szerződéseket, ahol egy éve nem használták a szolgáltatást, de a user fizeti a havi díjat továbbra is!!!! (WTF???) -
viktorhu
veterán
válasz kirkri #21803 üzenetére
Nem ilyen egyszerű, van részletfizetés tranzakció, és a már autorizált részletfizetést simán rá lehet terhelni a lejárt / letiltott kártyára, amíg a részletfizetés le nem jár. Elég sokan jártak így, érdemes rákeresni nemzetközi fórumokon, hogy az eldobható kártyáról vonták tovább a havidíjat.
-
oOKitsuneOo
tag
válasz oOKitsuneOo #21807 üzenetére
Átkerült a befektetések fül utolsó menüpontjába.
-
veterán
válasz oOKitsuneOo #21807 üzenetére
Nah végre akkor jól megcsinálták. Egy igazi széfet nem lehet olyan könnyen megtalálni...
-
oOKitsuneOo
tag
Sziasztok ma lefrissítettem, de nem találom az eddig használt széf funkciót. Így pénzt se kivenni se betenni nem tudok, van esetleg ötletetek hol találom?
-
vmarci21
tag
válasz kirkri #21803 üzenetére
Lejárt / letiltott bankkártyával nem lehet új tranzakciót fizetni, bármennyire is le akarja vonni a szolgáltató az előfizetési díjat.
Esetleg az lehet, hogy a HBO beterhelte a kártyát 0 ft-al, majd 1 hét múlva nem új tranzakciót indított, hanem a 0 ft-s értékét módosította. Így hiába módosult a kártyaszám, le tudta vonni az előfizetés összegét.
Az első előfizetésre vonatkozó részt nem találom, de HBO esetén volt, hogy le volt tiltva az a kártyám, amiről vonta az előfizetés díját, így nem sikerült neki, 3 nap múlva a sikeres terhelés nem új tranzakcióként jelent meg, hanem "késedelmes terhelés"-két, így az biztos, hogy HBO szokott ilyet csinálni.. Ezzel szemben Netflix sikertelen terhelés esetén nálam teljesen új tranzakciót indított a következő nap, és nem az előzőt próbálta meg újra beterhelni. (így itt nincs "késedelmes terhelés" üzenet Revolut alkalmazásban.)[ Szerkesztve ]
>> into.hu - https://into.hu <<:::>> Webfejlesztés: https://intomedia.hu <<
-
kirkri
addikt
válasz viktorhu #21802 üzenetére
Ez tuti így van?
Mert az éles bankkártyámon van havi rendszerességű megújuló előfizetés, amin két hónappal ezelőtt sikertelen volt a fizetési tranzakció, amikor lejárt a kártyám és nem frissítettem be az érvényességi adatokat az új kártyának megfelelően. Bizonyos szempontból itt is az a helyzet, hogy egy nem létező bankkártyáról történt terhelés. Az én logikám szerint sikertelennek kellene lennie a levonásnak.21 éve a Prohardveren! ™
-
viktorhu
veterán
válasz kirkri #21801 üzenetére
Nincs meglepetés, kötöttél egy előfizetési szerződést, és ennek megfelelő tranzakciót kezdeményeztél. Ez a tranzakció már megtörtént, a hozzá kapcsolódó fizetéseket elindítottad, így ehhez már nem kell a kártyának magának érvényesnek lennie. Az HBO-nál kell lemondanod az előfizetést, és akkor nem fogják tovább terhelni a kártyát.
-
kirkri
addikt
Sziasztok!
Úgy jártam az imént, hogy az inaktív eldobható kártyámat beterhelte az HBO.
Mielőtt valaki azt hinné, hogy trükközni akartam vele, semmi ilyenről nincs szó. Mindössze a nejem egy adott sorozatra volt kíváncsi, így az egy hetes HBO Go próba lehetőséget vettük igénybe. Ott megadtam az eldobható kártya számát és abban a hiszemben voltam, hogy amennyiben megfeledkeznék is a megújítás lemondásáról, akkor sem lesz probléma, mert az eldobható kártya már nem él. Azóta használtam is az eldobható kártyát más fizetésnél, tehát már nem él az a szám, amit az HBO-nál megadtam, ma reggel mégis beterhelte az egy havi díjat. Mindössze 1890 forint, így nem ver földhöz, inkább azzal van gond, hogy bárhol máshol a jövőben megadom az eldobható kártya számát abban a hiszemben, hogy védve vagyok egy esetleges későbbi visszaéléstől, akkor bármikor jöhet a meglepetés?21 éve a Prohardveren! ™
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest