Hirdetés
-
PROHARDVER!
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt
A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Hali
Olyan kérdésem lenne, hogy az előfordulhat ( bár mindenhol az ellenkezőjét mondják) hogy a revolut drágábban váltja mind az eurót forintra, mind a dollárt. Most Erste visa hitelkártyát használok és a visa app ma 303,34 ft-ot kér egy dollárért, míg a revolut 304,93 körül mozog folyamatosan változva?
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Lex Icon #12065 üzenetére
Nah midegy nem szeretnék veled vitatkozni. Az Erste teljesen átengedi ezt a részt a visának ez benne van a ászf-be is. Én nem ragaszkodok ehhez vagy ahhoz (elnézve nálad ez nem müködik) én a számomra legkedvezőbb megoldást keresem főleg mikor a dollár 300 felett van, de köszönöm a segítséged.
-
veterán
Múltkor leugatatok, hogy a revolutnak jobb az árfolyama mint a visának. Erre ma mondom megcsinálom az azonosítást ami meg is lett gyorsan nézek egy árfolyamot euróra 9:00 adat 331,8777 a revolut, a visa meg egész nap 330.54 lesz. Ezt most csak én látom többnek?
-
veterán
válasz Szabesz #12742 üzenetére
Visánál biztos az van beállítva amit én fizetek egy euróért ft-ba, ha vásárlok külföldön. Megnézem a revolutot, ott is jól van beállítva. Most egy 1 euró 331,9905 és 332,0054 között ugrál.
Mivel leginkább kínából szoktam így dollár a mérvadó.9:38 revolut 302, 5980
visa 302,14ez mai adat (2019.10.04)
Lex:
Az ersténél a bank nem avatkozik bele az árfolyamba a visára van bízva.
Amit kiír az app annyit von le és annyit is könyvel. -
veterán
Jelenpillanatban alkalmas egy revolut fiók arra, hogy kiváltson egy magyar számlacsomagot? Most attól tekintsünk el, hogy egy Erste privilégium-ot(1.0)...
-
veterán
válasz instantwater #12809 üzenetére
Kösz, akkor egyenlőre csak játéknak lesz, már megrendeltem a kártyát.
-
veterán
válasz instantwater #12811 üzenetére
Max kp felvétre fogom használni külföldön, mert a visa hitelkártyájának is hasonló árfolyama van, de majd tesztelgetem még.
-
veterán
Az Erste appja is relatíve lassú, ha turbó fizetést használsz (ehhez elég a kijelzőt felvillantani), de ha belépsz az appba és kétszer azonosítod magad (ujjlenyomat) akkor villám gyors és mivel kétszer azonosítottad magad semekkora összeghez nem kér pint se.
-
veterán
A cicaharchoz még lezárásnak. Én is Józsi vagyok és kikérem a nevükben az átlag szót...
-
veterán
10.07.-én feladták a standard kártyát és ma meg is jött. Nagyon gyorsak voltak.
-
veterán
-
veterán
Na reggel elsétáltam a Tescoba és aktiváltam a kártyát az önkiszolgáló pénztárba. A pin kódon gondolkodtam és elolvastam az összefoglalót is, de az appban megtaláltam és ranéztem, utána már tudtam hogy én adtam meg. 😂
-
veterán
válasz Donki Hóte #13557 üzenetére
Ezért nem fizetünk semmit csekken a 21. századba aztán lassan csak bezárják az sok undorító postát...
-
veterán
válasz Donki Hóte #13559 üzenetére
Már sokszor ki lett itt beszélve, hogy jelenpillanatban egy revolut-os számla/kártya nem váltja ki a normál banki számlacsomagot. Mivel kártyával akartál fizetni így fennáll a lehetősége, hogy nem történik meg, ha utalnád, vagy állandó megbízást adnál, vagy csoportos beszedést akkor ilyen baj nem lenne.
Természetesen szvsz. -
veterán
-
veterán
válasz Lex Icon #13569 üzenetére
A kérdés jogos. Jelenpillanatban a külföldi kp felvét miatt rendeltem ha szükség lesz némi euro-ra mert nem lehet bankkártyával fizetni 200 euro kp-ből ki lehet jönni ezeken a helyeken. Sajnos az erstés számla közös az exfeleségemmel és így valamit kezdeni kell majd vele, mondjuk a hitelkártya attól még maradhat.
-
veterán
jó ez a beszélgetés Tuomas és Lex között és valamelyik nap még én voltam a Troll...
-
veterán
válasz Grande Ale #14084 üzenetére
Igen, de megvan a limit hogy mennyit és hogyan
-
veterán
válasz viktorhu #14275 üzenetére
Nem mondtam, hogy revoluttal fizettem volna...
Nincs a telefonomba gpay beállítva, mert az erstés visa hitelkártyával fizetek mindenhol. Jelenpillanatban 87 ft van a revolut kártyámon és kártyát is csak egy hete raktam be a pénztárcámba. Majd külföldi pénzfelvéthez fogom használni csak. -
veterán
3500 ft volt rajta a kezdő feltöltés azt vásároltam el. Jelenpillanatban nincs szükségem rá.
Most vásároltam a banggood-on és az erstés visa hitelkártya több mint egy forinttal jobb volt. És igen végleges összeg nem lesz több meg semmi ilyen, de itt ez szitok szó, így inkább hagyjuk. -
veterán
válasz MasterMark #14295 üzenetére
Mire gondolsz?
-
veterán
válasz instantwater #14653 üzenetére
hmmm 300 fontot még én is előkeresek a számlámról, ha kell... attól hogy ők a "hanyatló" nyugaton élnek nem lesznek alapból pénzügyi guruk.
-
veterán
válasz instantwater #14664 üzenetére
#visajobbanvált.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest