Hirdetés
-
PROHARDVER!
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stimpy001
aktív tag
válasz
Magnum_ #2415 üzenetére
Mondtam hogy egyszerre fog megjönni, én is ma mentem érte a postára.
Én annyira azért nem vagyok elájulva a 8850-től, a ház eléggé "érdekes" anyagból van de legalább szépen illeszkedik. A kijelző mintha egy árnyalatnyival kontrasztosabb lenne, vagy a háttérvilágítás erősebb a kelleténél, én nem tudom, de nem olyan mint anno..Amúgy kafa kis villantós telcsi..
A T28 viszont valami eszmélelen! Vadiúj ház fóliás kijelzővel, ami ugyan szerintem nem gyári de iszonyat jó minőségű, tényleg élmény kézbe fogni! A display 100%-os, régi szép emlékeket ébresztett bennem a jellegzetes "ericsson színű" háttérvilágításával meg az oldschool betűtípusokkal. A flip is remek, nagy erővel pattan le ha megnyomom a gombot, a kis dundi antennáját meg egyenesen imádom!
Ami nálam nagyon nagy pirospontot ér, az állapotjelző LED ami villog ha elmúlasztott hivás/SMS volt, nagyon nagy okosság, a mai telefonokról miért hiányzik?
Nem eladó a T29?
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X570 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Fractal Design Meshify 2 850W
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest