- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
- Home server / házi szerver építése
- SONY LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Fujifilm X
- Kompakt vízhűtés
- DDR4 vs DDR5 vs DDR6 – melyik kell neked?
-
PROHARDVER!
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
TommyX_
őstag
válasz
arkades #15870 üzenetére
Akksi:
21-es szofttól felfelé, már jobban bírta a zenehallgatást A2DP-s headsettel, körülbelül 4-5 óra volt.
Zenehallgatás nélkül, elvileg kibír 2 napot is, átlagos használat mellett, sajna arra már nem emlékszem, hogy új korában mennyit bírt az akksi, mert akkor is, sok zenét hallgattam, filmet néztem, meg játszottam a telefonnal.
Ha sokat netezel vele, akkor a gyári böngésző felejtős, mert hamar megtelik a "memória".
Hátrány: Nincs a kijelző előtt védelem.
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U728 - i3-8GEN I 16GB I 192SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 94% Akkumulátor
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest