- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Powerbank topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hamarosan mind begombázunk?
- Samsung LCD és LED TV-k
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 
			  PROHARDVER! Retro teló rajongók topicja 
 Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
 RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
- 

narancsnn senior tag Sziasztok. 
 Lenne egy dobozos, makulátlan állapotú Nokia 540-s mobilom(tokkal)
 Ha valkit érdekel, várom a pü-t 
- 

meroly veterán S40-es nokiánál be lehet valahogy állítani, hogy ha valaki BT-n küldeni akar valamit, azt jelezze a telefon hanggal? 
- 

golya32 senior tag ez érdekel valakit? 
- 

#43960832 törölt tag Szerintetek megérte? Javítható vajon? Akinek van megnézné esetleg?  
- 

allando tag Sziasztok. Fő telefonnak ismét váltani szeretnék. Jelenleg egy Iphone 3G-t használok. Nagyon jó, tuti, csaaaaaaaaak egyetlen hátránya van amivel nem bírok megbarátkozni: NAPONTA KELL TÖLTENI. 
 Namármost ti mit ajánlanátok?
 Ami jó lenne ha lenne:
 GPS, Wifi, Hosszú készenléti idő, napon is jól látható kijelző és az, hogy a mobilinternet fusson rajt. ja és ne legyen százezreses tétel
 Ami mindegy: Tapizós vagy sima, Qveri vagy sem, kicsi vagy nagy.. illetve lehet akár nevenincs isA legfontosabb: Telenoros vagy független legyen 
 Segítsetek please, Thx
- 

zorzy4 addikt válasz  Earl_Muttley

üzenetére Earl_Muttley

üzenetére200ft 
- 

arkades senior tag 
- 

meroly veterán válasz  T0rnad0

üzenetére T0rnad0

üzenetéreIgen, azt én is hallottam, de a C3-01.2 már jó, meg abban gyorsabb a proci és több a memória is. Asha 300 is tök ugyanez, a wifi hiánya nem gond, de abban nincs vaku, ergo zseblámpa se, azt pedig meglepő módon nagyon sokat használom a 3720-ban. 
 Igazából már jópárszor körbejártam, nincs alternatíva leváltani a 3720-at. A szintén érintő nélküli más márkájú telefonok nem tudnak annyival többet amennyivel megérné. Várok, hátha eszébe jut a nokiának kiadni egy strapatelót![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) 
- 

- 

zorzy4 addikt válasz  Earl_Muttley

üzenetére Earl_Muttley

üzenetéreNyerni lehetett és volt nokia is. Nekem is van egy ilyen siemensen. 
- 

draco31 veterán válasz  Earl_Muttley

üzenetére Earl_Muttley

üzenetéreÉn úgy emlékszem, hogy nyerni lehetett. De nekem valami nokia rémlik, és egy Peugeot 406?? kocsi. Talán csokipapírt kellett beküldeni. 
 Nyerj egy boci mobilt (teló), vagy egy boci mobilt (kocsi). Nekem ez rémlik.
- 

golya32 senior tag válasz  Earl_Muttley

üzenetére Earl_Muttley

üzenetéreSzerintem nehezen fogsz telefont eladni, hacsak nem adod szemtelenül olcsón. 
- 

Earl_Muttley őstag válasz  Earl_Muttley

üzenetére Earl_Muttley

üzenetéremit szóltok?  
- 

üzenetére T0rnad0

üzenetéreIgen, de a vezérlés csak érintéssel megy, szerintem az android nem támogatja a gombokat a navigáláshoz. 
 Amúgy ami még tudásban tökéletesen megfelelne az a C3-01: 3G-s, S40-es, van benne grátiszban wifi, vakus kamera, elemlámpa, ennél több nem kell, csakhát az is érintő.... 
- 

- 

Üdv. Húúú jó, hogy megtaláltam ez a topicot, hátha tudtok segíteni. Keresek egy Sony telefont(nem Ericsson), ami volt nekem, igazából nem vennék mégegyszer, csak sehol sem találom. Jó pár éve volt az már, de ennyire emlékszem: ezüst, hullámos volt a kinézete, felül dombor, alul karcsúsított, bal oldalon volt egy tekerő gomb azzal lehetett a menüben navigálni, mondjuk, hogy "félszínes" volt a kijelzője, antennája is volt(bár ez nem 100%). Hátha vki ráismer. Köszi  
- 

draco31 veterán válasz  meroly

üzenetére meroly

üzenetéreNálam az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy eddig 3 darab érintős telefonom volt: Lg GD510, Alcatel OT-710, és most az SE X8. Ebből az első kettő nyereménytelefon volt  , így nem féltem az érintőtő, mert nem kellett rá beruháznom. Megszoktam, és így már bátran megvettem az X8-at főleg úgy hogy még garis, és haveromé volt, így tudom hogy nincs kinyírva. , így nem féltem az érintőtő, mert nem kellett rá beruháznom. Megszoktam, és így már bátran megvettem az X8-at főleg úgy hogy még garis, és haveromé volt, így tudom hogy nincs kinyírva.
- 

meroly veterán válasz  golya32

üzenetére golya32

üzenetére6650? 
 Ja abban nincs wifi....
 N92, N93 ami felhozott a szűrő.T0rnad0: a procin??? 1GHz nem ám hogy nem elég egy telefonba... nemrég még az asztali gépemben is annyi volt ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) Egyébként szerinte(te)k ez a defy pro attól függetlenül hogy érintős használható lesz a nélkül is? Úgy értem van navigomb, miegymás, de az érintőtől irtózom. Egyébként szerinte(te)k ez a defy pro attól függetlenül hogy érintős használható lesz a nélkül is? Úgy értem van navigomb, miegymás, de az érintőtől irtózom.
- 

golya32 senior tag Nekem egy szétnyitható symbianos wifis esetleg gps teló kellene. 
 Sajnos ilyen még egyenlőre nincs
- 

üzenetére T0rnad0

üzenetéreElvileg ilyen lesz a Motorola Defy Pro is. 
- 

üzenetére T0rnad0

üzenetéreHúúú ezek a casio-k nagyon jók. 
 Meg még ezek tetszenek, de itthon nem lehet kapni:
 Kyocera DuraPlus
 Kyocera DuraCore
- 

üzenetére T0rnad0

üzenetéreAzok már nem tetszenek. Az a strapa jön be, amin nem látszik annyira hogy az. Sonim pl undorító, múltkor fogdostam mediamarktban, hát hétköznapokban nem tudnám használni  minolta5: az nem rossz. Még gimiben volt egy osztálytársamnak olyan. 6250 ami még nagyon tetszik a retró strapák közül. andRú: elég leharcoltak, de 
- 

andRú csendes tag Mai seftelés eredménye  
- 

meroly veterán válasz  zorzy4

üzenetére zorzy4

üzenetéreJó ég tudja. Megtetszett. Annak idején vagy X2-00 vagy 3720 volt az amik között vacilláltam. Aztán mondom megpróbálkozom a strapával, mert az X2-ben volt fém, azt meg utálom. Szóval ez lett és nem bántam meg, sőt annyira oda vagyok érte hogy strapa legyen, más nem is kell. Ez eshet, ázhat, semmi baja. Nem mintha nem vigyáznék rá, de jobban esik hogy nem kell úgy figyelni rá mint egy hímes tojásra. 
 Persze nem utolsó sorban fontos hogy túlélje az apokalipszist![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) 
- 

üzenetére T0rnad0

üzenetéreNetezni gépen kell  
 Amúgy én is szoktam pl fb-t meg koponyeget meg index-et nézni az opera-val a 3720-on, arra tökéletes. Sőt még BT-n meg is szoktam osztani a kemény EDGE-t laptoppal, kicsit lassú, de célnak megfelel. Ha lenne 3G-m, nem szólnék semmit, más nem is kéne bele. De így is jó, érdekes módon elégedett vagyok vele ahhoz képest hogy nem egy nagy eresztés, de a strapa nagyon fontos nálam éshát nincs más ebben a kategóriában.
- 

üzenetére T0rnad0

üzenetéreHúú igen, a qwerty egy darabig nekem is a mániám volt. Érintőt hétköznapokban még nem használtam, csak így haverokét nyomkodtam, de az lenne az utolsó amit valaha vennék. 
 Ami nagyon bejött az a sima bar kialakítás gombokkal. Vagy még talán a kinyitható. 7270-em pl nagyon imádtam, vagy még a 8800 volt kényelmes telefonálni (sms már nem annyira).
- 

KSparrow őstag válasz  draco31

üzenetére draco31

üzenetéreÉn úgy voltam az egésszel, hogy 3410, 5140i, elvoltam azzal, hogy a telefon egy valamit csinál, max fut a stopper a háttérben.  aztán mikor meglett az 5310, és már a zene is ment a háttérben, akkor egyre jobban megtetszett. majd a végén kaptam egy 6680-ast, nyomkodtam, megtetszett, beletettem a kártyám, aztán annyira megszerettem, hogy mikor Berlinbe mentem, akkor is azt vittem magammal. (hozzzá tartozik, hogy mivel szoftveresen szórakozott az 5310, az már nem volt aktív telefon, lehet azzal maradtam volna.) A végén annyira megszerettem, hogy mikor új telefont néztem, lassan 2 éve, más szóba se jöhetett, így lett az N82. persze, amellett volt minden más "vacak", 8850, 8910, 6110, stb, aztán egy jó ideig az N76, E50, E60, E71 majd meglett az E61, és az akkora szerelem, hogy már 4 hónapja nem retrózok jobban. Két-három nap N80 volt, de az E61 az igazi. aztán mikor meglett az 5310, és már a zene is ment a háttérben, akkor egyre jobban megtetszett. majd a végén kaptam egy 6680-ast, nyomkodtam, megtetszett, beletettem a kártyám, aztán annyira megszerettem, hogy mikor Berlinbe mentem, akkor is azt vittem magammal. (hozzzá tartozik, hogy mivel szoftveresen szórakozott az 5310, az már nem volt aktív telefon, lehet azzal maradtam volna.) A végén annyira megszerettem, hogy mikor új telefont néztem, lassan 2 éve, más szóba se jöhetett, így lett az N82. persze, amellett volt minden más "vacak", 8850, 8910, 6110, stb, aztán egy jó ideig az N76, E50, E60, E71 majd meglett az E61, és az akkora szerelem, hogy már 4 hónapja nem retrózok jobban. Két-három nap N80 volt, de az E61 az igazi.
 Android nekem nem kell, sőt, érintős se. Szeretem, mikor kattan a gomb, hogy vakon is kezelem, hogy ismerem a telefont. Érintősből is ptóbáltam párt, de nem tetszett. 7710-est is használtam, van is, de az se az igazi.
- 

arkades senior tag válasz  golya32

üzenetére golya32

üzenetéreTehát megnyitod a kívánt nevet és nem a középső gombot, hanem az "opciók" billentyűt nyomod meg. Ott lesz az alján. Így utólag már nem bonyolult de ha a középső gombbal próbálkozik az ember, (ami ugye sok helyzetben ugyan azt a funkciót tölti be mint a bal szélső) akkor ugye semmit nem talál. 
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Powerbank topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Robotporszívók
- One mobilszolgáltatások
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hollow Knight és Silksong
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Precision 7670 27% 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe magyar vbill IR kam gar
- SKHYNIX SAMSUNG WD SSD-k M.2 PCIe 256GB gen4
- SAMSUNG és SKHYNIX 8GB DDR4 RAM-ok!
- Thinkpad E15 Gen2 15.6" FHD IPS i7-1165G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Samsung S25 12/128GB Navy Blue, Snapdragon Elite, makulátlan állapotban garival eladó
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3870
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

, így nem féltem az érintőtő, mert nem kellett rá beruháznom. Megszoktam, és így már bátran megvettem az X8-at főleg úgy hogy még garis, és haveromé volt, így tudom hogy nincs kinyírva.
 , így nem féltem az érintőtő, mert nem kellett rá beruháznom. Megszoktam, és így már bátran megvettem az X8-at főleg úgy hogy még garis, és haveromé volt, így tudom hogy nincs kinyírva.