Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csomi68
újonc
Köszi!
Remélem hogy a harmadik jó lesz!
Én is aktívan használom, helyszíni felmérésekhez, bútor rajzokhoz. Szeretem, hogy amit megrajzolok, utólag mindenhol látom, számítógépen, telefonon is! Mindenhova viszem magammal, így ha kérdés lenne a rajzokkal kapcsolatban,(ügyféltől, vagy a gyártás során) azonnal meg tudom nézni, vagy javítani. Nem tudom, hogy csak peches vagyok vele, vagy valami előidézte, de az egyiknek kijelző hibái voltak, a másodiknak, pedig szerintem szoftveres baja volt.
Mind a kettő alapból frissítette magát a legújabb verzióra, lehet hogy ez még nem tökéletes!?
Lehet hogy a harmadiknál letiltom a frissítést!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- iPad 9. (2021) 256 Gb
- Microsoft Surface Pro 7 Plus LTE Windows 11 tablet
- iPad Pro 11" (3rd) Wifi+Cellular Space Grey 128GB
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okos Playstation 3 - Telepített PS3 játékokkal
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest