Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- E-book olvasók
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gépösszerakó topik kezdőknek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- Kompakt vízhűtés
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csomi68
újonc
Köszi!
Remélem hogy a harmadik jó lesz!
Én is aktívan használom, helyszíni felmérésekhez, bútor rajzokhoz. Szeretem, hogy amit megrajzolok, utólag mindenhol látom, számítógépen, telefonon is! Mindenhova viszem magammal, így ha kérdés lenne a rajzokkal kapcsolatban,(ügyféltől, vagy a gyártás során) azonnal meg tudom nézni, vagy javítani. Nem tudom, hogy csak peches vagyok vele, vagy valami előidézte, de az egyiknek kijelző hibái voltak, a másodiknak, pedig szerintem szoftveres baja volt.
Mind a kettő alapból frissítette magát a legújabb verzióra, lehet hogy ez még nem tökéletes!?
Lehet hogy a harmadiknál letiltom a frissítést!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple garancia ajándék
- iPad Air 2. 128 GB - HIBÁTLAN
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- iPad Mini 6 / A17 Pro Smart folio hibátlan
- Surface Go UAG ütésálló védőtok!
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest