Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• FefeeX

veterán

válasz UberMutant #316 üzenetére

Nem csak a gyártó szerint, jelentem, hogy működik a mac szoftver, ugyanúgy, mint a telefonos és a windows.

nagyfejü:
    - alapvetően jegyzetelésre való, és arra jó, használható PDF-ekre jegyzetelésre is (nálunk egy csomó anyagot kiadtak előre az egyetemen már 2006 körül is)
    - használható még könyvolvasónak, DE több kikötéssel, pl hogy csak PDF és epub típusokat ismer fel, a könyvolvasók többségével szemben (ehhez jó szoftver a Calibre, amivel kb bármit bármilyen formátumra át lehet alakítani egy kattintással, és ingyenes, macre is)
    - én alin vettem hozzá ca. 1500ért becsúsztatós tokot, nyilván a 20-30ezres gyári szebb hozzá, de alapvetően én nem bántam meg, hogy nem rendeltem
    - a "radíros" ceruzát sokkal prémiumabbnak érzem, mint a simát, árban nincs akkora különbség (mindkettő ára rablás) - vannak, akik Lamy tollal használják - egy év után a radír része már változó, hogy működik-e egyébként, ki-kihagy.
    - most ahogy nézem, egy év ingyen előfizetés jár mellé, én amikor vettem, 2 hónap volt. Azóta sokkal jobb lett a szoftver, a nagyobb hibákat javították, az előfizetés is jobb és olcsóbb is lett, mondjuk nem használtam sokat a kézírás átalakítást, tehát nem is fizetek elő. Eleinte voltak gondok így a fájlok mozgatásával, de már ez is sokkal jobb lett.
    - alapvető probléma, hogy nem rádugod és megy, hanem felhőn keresztül tudsz fájlokat mozgatni, de ez megszokható. Szerencsére már az ingyenes rész sem borzalmas, ott annyi megkötés van, hogy ha nem módosítasz valamit vmennyi ideig (30nap?) akkor azt többet nem szinkronizálja, ergo azt többet nem tudod menteni a gépről kb, vagy csak nagyon bonyolult módszerrel.
    - nemrég betették a hozzá való szoftverbe, hogy tudd szerkeszteni a remarkable-n létrehozott dokumentumokat, így sokkal szélesebb körben használható lett a végeredmény
    - tudok küldeni referal linket, amivel 40 EUR kedvezményt kapsz vásárlásnál

amire nem való:
    nem tablet, nem lehet rajt netezni, zenét hallgatni, egyéb tabletes dolgokat csinálni

Új hozzászólás Aktív témák