Hirdetés
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Olcsó "üvegkalitka" az Ocypus kínálatából
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
FefeeX
veterán
válasz
UberMutant #316 üzenetére
Nem csak a gyártó szerint, jelentem, hogy működik a mac szoftver, ugyanúgy, mint a telefonos és a windows.
nagyfejü:
- alapvetően jegyzetelésre való, és arra jó, használható PDF-ekre jegyzetelésre is (nálunk egy csomó anyagot kiadtak előre az egyetemen már 2006 körül is)
- használható még könyvolvasónak, DE több kikötéssel, pl hogy csak PDF és epub típusokat ismer fel, a könyvolvasók többségével szemben (ehhez jó szoftver a Calibre, amivel kb bármit bármilyen formátumra át lehet alakítani egy kattintással, és ingyenes, macre is)
- én alin vettem hozzá ca. 1500ért becsúsztatós tokot, nyilván a 20-30ezres gyári szebb hozzá, de alapvetően én nem bántam meg, hogy nem rendeltem
- a "radíros" ceruzát sokkal prémiumabbnak érzem, mint a simát, árban nincs akkora különbség (mindkettő ára rablás) - vannak, akik Lamy tollal használják - egy év után a radír része már változó, hogy működik-e egyébként, ki-kihagy.
- most ahogy nézem, egy év ingyen előfizetés jár mellé, én amikor vettem, 2 hónap volt. Azóta sokkal jobb lett a szoftver, a nagyobb hibákat javították, az előfizetés is jobb és olcsóbb is lett, mondjuk nem használtam sokat a kézírás átalakítást, tehát nem is fizetek elő. Eleinte voltak gondok így a fájlok mozgatásával, de már ez is sokkal jobb lett.
- alapvető probléma, hogy nem rádugod és megy, hanem felhőn keresztül tudsz fájlokat mozgatni, de ez megszokható. Szerencsére már az ingyenes rész sem borzalmas, ott annyi megkötés van, hogy ha nem módosítasz valamit vmennyi ideig (30nap?) akkor azt többet nem szinkronizálja, ergo azt többet nem tudod menteni a gépről kb, vagy csak nagyon bonyolult módszerrel.
- nemrég betették a hozzá való szoftverbe, hogy tudd szerkeszteni a remarkable-n létrehozott dokumentumokat, így sokkal szélesebb körben használható lett a végeredmény
- tudok küldeni referal linket, amivel 40 EUR kedvezményt kapsz vásárlásnálamire nem való:
nem tablet, nem lehet rajt netezni, zenét hallgatni, egyéb tabletes dolgokat csinálni
Új hozzászólás Aktív témák
- új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi + cellular 64GB silver ezüst 2 év Apple garancia
- iPad 8th. 32GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4207
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- iPad 7th. 128GB Wifi Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4206
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- Google Pixel Tablet tok Spigen Thin Fit Pro hibás
- Samsung tab3 eladó.
- 4G/LTE Samsung Galaxy Tab - újszerű, 10.4" 2000x1200, kék, karcmentes, szuper akku! SZLA +garancia
- Lenovo TB3-850M 4G független, dual sim, jó állapot, ingyenfox 11800Ft
- IPad Pro 11" (3rd gen) 128GB Wifi+Cellular Akku: 93% Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- HP ProBook 430 G3 laptop Pentium 4405U CPU (hibás)
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest