Új hozzászólás Aktív témák
-
Adamyno
tag
Most soroltad, hogy mivel több a tudása.
Az éjszakai fény szerintem rohadt jó. Végre.
Nagyobb egy picit, mégjobb lett a kijelző reakcióideje.
Nyilván az, hogy színes, végre minden eddigi korlátot áttör.Elég gyakran jönnek frissítések, amikkel újabb funkciók szoktak érkezni. Szerintem ezek után meg aztán pláne felgyorsul a szoftveres fejlesztés.
Egy ideje használom az RM2-t, de most komolyan elgondolkodtam a Pro-n. -
Msony
tag
Könyvolvasót ágyban szoktam mikor lefekszem. Az asszonyt zavarná a lámpa fénye, míg én olvasok és ő aludni akar.
Próbáltam mindenféle hülye lámpát is, de a Boox a legjobb ilyen szempontból.
A Lamy toll az nagyon jó, de az RM2 tolla, mivel mágnesesen cuppan, az verhetetlen élmény. Igazából csak a Boox-hoz használom, az RM2-őhöz a sima tollját használom.
Ám vigyázni kell, mert egyszer leesett és akkor elég hülyén reagált az RM2, szerencsére egy hegy csere megoldotta a problémát. -
PatricAK
csendes tag
Szia, próbáltam minden variációt, de nekem sehol nem adta ki így. Ha betettem egy referral kódos sima gépet 309€-ért és utána hozzáadok még egy BF -60€ teljes csomagot külön, akkor az 1db sima gép árát is visszateszi listaárra.
Utána elolvastam a Q&A vonatkozó részét és tisztán leírják, hogy a referral kód más kedvezménnyel nem kombinálható - kár hogy nem ezzel kezdtem -
Csomi68
újonc
Szia! Nem, csak egyszer jelentkeztem be a BÉTA verzióra, a első két készülék garanciális cseréje után már csak a normál frissítéseket kapja meg a készülék!
Írtam az ügyfélszolgálatnak, egyenlőre csak sablon szöveget kaptam, hogy biztosan jól jelentkeztem be, meg szinkronizálta már ma? A készüléket szinte állandó szinkronizáláson hagyom, hiszen minden nap több órát használom és hagyom, hogy azonnal szinkronizáljon minden asztali és mobil alkalmazással hiszen ezért is vettem ezt, mert így mindenhol látom, látják a rajzaimat, módosításaimat! Írtam nekik választ, most várok kb megint 24 órát a válaszra, azóta nem merek dolgozni a készüléken! A hétvégi két napon vesztett el mindent!
Remélem csak sima tárhely hiba történt, és vissza tudják állítani az adatokat! -
Matics
csendes tag
Hat nem tudom, van jonehany "kacatom" amit par het vagy honap utan total feleslegesnek gondolok. Kb minden irrealisan draga, pl ipad air 4, mar ezt is hirdetem, kb semmire se jo amit ne tudnal kivaltani filleres dolgokkal, vagy iphone 13 vs 100.000 ft-os mobil. Kb minden draga cuccnak irrealis az ara hasznossagahoz kepest. Erdekes. Kivancsi vagyok meddig megy ez a merhetetlen dozsoles a vilagon.
Remarkable 2 is, mindegy hogy megengedhetjuk e magunknak vagy sem, 2021ben kelet Euban az atlagos minimalbertol kicsit dragabb eszkoz. 1 atlagos emberfo 1 havi berebe kerul. Es csak jegyzetelesre jo, persze azt minden kepzeletet felulmuloan.
Az anyag es eloallitasi koltsege lehet 20.000 huf vagy max 30.000 huf se lehet, kozben 185.000 ft idehaza.
Erdekes. De ettol fuggetlenul viszik mint a cukrot, Globalisan nezve. -
Matics
csendes tag
Ennyi tapasztalatom már sose lesz, el is adtam.
Vettem helyette egy hataridonaplot es toltetet rotringba :).
Megvettem hozza mindent, baromi kenyelmes es jol hasznalhato igy. Csak az ara... 185.000 Ft, brutal sok volt igy visszagondolva. Persze ha munkahoz kell, es javitja, gyorsitja, akkor nem szamit. Nekem, mint mezei felhasznalonak inkabb felesleges.
Pdf jegyzeteles is zsenialis, nyomtatas azonnal elhagyhato. Szoval jo cucc, nagyon jo.
Majd ha 3-4 ev mulva beverik az arat 50.000re, akkor lehet ujra veszek. -
rolandg
tag
Szia!
Azok a szolgáltatások lettek fizetősek, amelyek a "papír" funkció felett vannak:
- online tárolás,
- google drive elérés,
- asztali és mobil app szinkronizáció,
- kézírás felismerés.Ezekben a remarkable nagyon erős, nagyon jól működik, jobban, mint a konkurenseké.
A helyzet az, hogy 100 euróval olcsóbb lett, ami kicsit több mint 1 évnyi előfizetés. Hogy van-e annyira jó a cucc, hogy megérje? Igen. Hogy hosszabb távon kompromisszumos eszköz nem jobban kifizetődő-e? De, valószínűleg igen. Viszont az kompromisszum. Én március óta használom az enyémet, és nem cserélném el még akkor sem, ha fizetni kell az általam kedvelt szolgáltatásokért. Mert annyira jó. És megnézve az enyémet, nagyon sokan rendeltek maguknak is. És ők is imádják. És nem cserélnék el. Az biztos, hogy ez egy exkluzív eszköz.
Az e-book olvasó funkciót nem tudom. Nem használom ilyesmire.
Ha vásárolni szeretnél, segítünk!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest